The Feedback Company Magento Extensie

Koppel The Feedbackcompany bedrijfs en product beoordelingen met Magento middels deze officiële extensie ontwikkeld in samenwerking met The Feedbackcompany .

 

 

 

 

Koppel Magento direct met The Feedback Company

De review partij The Feedback Company behoort tot één van de meest bekende reviewpartijen van Nederland. Ze zijn dan ook officieel Google Review Partner en leveren sinds kort naast winkelbeoordelingen ook product beoordelingen welke middels deze extensie weer gekoppeld kunnen worden met Magento. Op deze kunnen de beoordelingen worden ingeladen in de Magento webwinkel waarnaar deze kunnen worden weergegeven in een overzichtelijke pagina welke volledig integreert met de stijl van de Magento Webwinkel.


Middels deze extensie kunnen de vertrouwelijke beoordelingen worden gelezen zonder de webwinkel te verlaten maar wel met het kenmerkende logo van The Feedback Company om de beoordelingen nog meer vertrouwen te geven. Deze Magento - The Feedback company koppeling is in samenwerking met The Feedback Company ontwikkeld waarmee de extensie altijd up to date blijft met de laatste features welke zowel Magento als The Feedbackcompany te bieden heeft.

 

 

 

 

 


 
 

 

 

 

Vertoon & Beheer de reviews
in Magento

Beheer alle beoordelingen van The Feedbackcompany eenvoudig in de back-end van Magento. Hier is het mogelijk om beoordelingen te verwijderen of toe te wijzen om getoond te worden in de Sidebar. De sidebar functie, widgets en overzicht pagina zijn per onderdeel in en uit te schakelen. De overzicht pagina is responsive en maakt gebruik van de theme elementen van de Magento webwinkel waardoor het optimaal in het design past. Gezien de refresh-rate van de overzichtpagina en de content heeft deze een positief effect op de zoekmachine resultaten.

 

 

 

 

 

 

Creër Rich Snippets met The Feedback Company

Geef gebruikers meer informatie over uw winkel in de zoekmachine resultaten. Toon The Feedbackcompany winkel beoordeling in Rich Snippets middels een widget of middels de Sidebar. De Rich Snippets worden vervolgens getoond in zoekmachines zoals Google, Yahoo & Bing. Dit gaat dan om de algemene winkelscore. Met deze Rich Snippets in Google wordt de beoordeling middels het aantal sterren en het aantal beoordeling direct weergegeven. Om Rich Snippets te genereren voor producten dient u de Rich Snippet Suite te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

Automatische herrinering & Productbeoordelingen

Deze optie is alleen beschikbaar voor bepaalde gebruiker paketten van The Feedback Company. Met deze optie is het mogelijk om automatisch een review herinnering sturen een bepaalde dagen nadat een klant een product in de Magento store heeft gekocht. Op deze manier wordt de klant herinnert aan het schrijven van een beoordeling. Hiermee worden het aantal beoordelingen volledig automatisch geboost, dit kan zowel op product als op winkelniveau. Deze optie kan volledig worden geconfigureerd in de back-end van Magento.

 

 

 

 

 

 

 

 

Magento The Feedback Company extensie
Extensie download Gratis

De losse The Feedback Company extensie met alle benodigde functies als de overzichtpagina, herrinering beoordeling en productbeoordelingen. De installatie kan worden uitgevoerd via Magento Connect welke hier wordt omschreven of via FTP. Meer informatie over de configuratie is hier terug te vinden. The Feedback Company extensie voor Magento is geheel gratis te gebruiken op Magento Community en Magento Enterprise.

  • Overzicht met Beoordelingen
  • Productbeoordelingen
  • Sidebar reviews & Widgets
  • Eenvoudige installatie & configuratie
  • Officiële The Feedback Company PartnerDownload nu

Magento The Feedback Company extensie
Inclusief installatie & configuratie Prijs 45,-

Koop The Feedback Company extensie inclusief installatie en configuratie service en de extensie wordt door onze professionals geïnstalleerd waarnaar de Sidebar, Widget & Herrinering functie wordt geconfigureerd volgens uw wensen. Om de installatie en configuratie uit te voeren dienen er FTP, Back-end en The Feedback Company gegevens aanwezig te zijn. Kies bij Custom Work voor de addtionele "The Feedback Company Installation" service.

  • Overzicht met Beoordelingen i.c.m. Theme implementatie
  • Instellingen voor Productbeoordelingen
  • Plaatsen van Sidebar reviews & Widgets
  • Officiële The Feedback Company Partner
  • Installatie & Configuratie ServiceBestel nu