Channable Order API

Zoals de naam al doet vermoeden bestaat deze extensie uit een combinatie van een Order API en een Item API. De connectie wordt ingezet om externe bestellingen, afkomstig van Cost Per Sale (CPS) platforms zoals Beslist of Bol.com, direct in te schieten in de Magento omgeving. Uiteraard moeten de producten via Channable doorgezet zijn naar de desbetreffende platforms. Verder wordt ook automatisch de voorraad en prijs bijgewerkt op het moment dat deze wijzigt.

Indien deze extensie ingezet wordt, is het noodzakelijk om ook de Feed extensie te installeren. Dit omdat de productdata wordt gebruikt die vanuit de Feed extensie is gegenereerd.

Eenvoudige installatie

Eenvoudig te integreren in uw Magento store waarmee het mogelijk is om direct van een compleet product feed te genereren om deze vervolgens te koppelen aan Channable.

Screenshots

Over Channable

Channable is een cloud-based datafeed management tool, gemaakt om de online adverteeractiviteiten van marketingbureaus en webshopeigenaren sterk te vereenvoudigen. In de tool kunnen slimme regels ingesteld worden en kan iedere datafeed gemaakt en/of API-connectie gelegd worden. Dit alles met de gratis technische support van Channable achter de hand.

Technical Product Features

  • Orders vanuit Beslist of Bol.com automatisch importeren
  • Automatische voorraad en prijs update
  • Verzendmethode zelf te bepalen
  • Optie om klanten te importeren
  • Automatische Track & Trace toevoeging voor Bol.com

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Version 1.4.0
- Added option to set custom processing status of imported orders
- Improved connection to bypass rate limit on shipment transfer to Channable
- Small bug fixes

Version 1.3.0
- Added Return Handling
- Small bug fixes

Version 1.2.2
- Improved Item Update Queue handling;
- Improved Item Update Status user interface;
- Added limit on attempts for unsuccessful calls.

Version 1.1.3
- Added support for custom carrier logic / now support Paazl shipping
- Fixed VAT issues for Cross-Border rules
- Added no-cache header for frontend controllers
- Changed address lines logic

Version 1.1.2
- State & Email for Order Address Import
- Support for Simple Config pricing

Version 1.1.1
- Moved logging to database + cleanup cron
- Fixed hardcoded shipping tax
- Better product invalidation
- General security improvements

Version 1.1.0
- New: Log & Debug function
- New: Extra check on required product options before order import
- New: Check if Channable Feed extension installed
- Updated: Small Order Import function improvements
- Updated: Observers
X

Download Channable Order API voor Magento (versie: 1.4.0)

Note: You only can use this extension after that you also have installed the Channable Feed extension in your Magento Store.


Vul hieronder uw gegevens in om de extensie per email te ontvangen.

  • Terms and License Conditions

    Downloading any software product from the Magmodules website means that you agree our terms and license conditions.
X

Download Channable Order API voor Magento (versie: 1.4.0)