LeGuide Datafeed

Met LeGuide is het heel eenvoudig om gericht te adverteren op het internet. LeGuide Shopping is één van die tools. Het enige wat u nodig hebt om er gebruik van te maken is een LeGuide account en een LeGuide Data Feed.

Hoe simpel het op papier ook is, in de praktijk kost het op de juiste wijze vullen en actueel houden van die data feed aardig wat tijd en moeite. Eén van de aandachtspunten is dat u zich moet houden aan de recentste specificaties van LeGuide Merchant. Verder is het zaak om alle attributen aan te leveren die volgens die specificaties mogelijk zijn. Dus niet alleen de verplichte maar ook de aanbevolen velden. Het beste is om daarbij uw producten in te delen in categorieën volgens de LeGuide-producttaxonomie.

Het lijken kleine details, maar het is in uw eigen zakelijke belang dat LeGuide zo nauwkeurig en gedetailleerd mogelijk op de hoogte is van wat u uw klanten te bieden heeft. Alleen dan kan LeGuide uw prospects optimaal informeren. Bij een gelijkwaardig aanbod kan de kwaliteit van de informatievoorziening precies het verschil maken tussen een aankoop bij uw webshop of bij die van de concurrent. En dat misschien wel duizenden keren per week. Het is dus van groot belang dat uw LeGuide Shopping data Feed helemaal op orde is. Het goede nieuws is, dat dit met onze software helemaal niet moeilijk is.

Het gemak van onze LeGuide Data Feed Extensie

Met de LeGuide data feed extensie kost het maar enkele minuten om de software te installeren en te configureren. Alle benodigde stappen staan helder beschreven in onze handleiding. Daarna is het een kwestie van de spreekwoordelijke 'druk op de knop' om na elke wijziging in uw productcatalogus vanuit Magento uw Shopping data Feeds bij te werken. U kunt dit proces handmatig opstarten, maar u kunt ook kiezen voor automatische verwerking, volgens een rooster dat u eenmalig instelt.

De LeGuide Shopping-extensie haalt zijn informatie rechtstreeks uit uw productencatalogus. Op die manier houdt u de gegevens in uw LeGuide Merchant-account altijd actueel. Ook als u meerdere storeviews hebt, kunt u onze extensie inzetten. Hij genereert dan voor elke storeview apart een eigen Shopping data Feed. Voor het beste resultaat kunt u uw producten indelen in categorieën volgens de LeGuide-producttaxonomie. Desgewenst kunt u specifieke producten van een data feed uitsluiten of er juist aan toevoegen. Verder kunt u unieke identifiers (EAN, UPC of MPN) toewijzen en bij elk product de juiste beschrijving selecteren. Er zijn ook nog een aantal geavanceerde mogelijkheden, zoals uw eigen velden toevoegen en informatie meegeven over btw en verzendkosten.

Configureerbare producten met de juiste links

Het was al mogelijk om de onderliggende producten van een configureerbaar product te voorzien van de juiste bovenliggende data middels een multiple-select. Nu is het met de LeGuide Datafeed extensie mogelijk om deze URL te voorzien van een kleine shortcode waardoor de configuratie van het product direct wordt meegenomen waardoor de betreffende optie en prijs automatisch wordt aangepast middels de link. Op deze manier klopt de link in de Feed voor bezoeker en wordt deze ook goedgekeurd in het LeGuide Merchant account omdat de prijs en configuratie gelijk is aan de product informatie in de feed.
Als voorbeeld, de link zal dan zijn ; www.yourmagentostore.com/knifeset#40=3

Screenshots

Maak uw LeGuide Data Feed perfect

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om uw Shopping Feeds voor eens en voor altijd helemaal in orde te maken. Als u onze LeGuide Shopping-extensie voor Magento gebruikt, weet u zeker dat uw Shopping Feeds altijd zijn opgebouwd volgens de actuele specificaties van LeGuide Merchant. Ook zorgt de software ervoor dat uw Shopping Feeds met alle attributen gevuld zijn. Voortaan maakt u altijd maximaal gebruik van de krachtige mogelijkheden van uw LeGuide Merchant-account om uw producten te adverteren.

Over LeGuide

De LeGuide groep is een pan-Europees bedrijf met websites in 14 landen en negen talen. De belangrijkste consumentenmerken van Leguide zijn; LeGuide.com, Ciao, Webmarchand, choozen en Dooyoo en blacklist.me welke elke maand door 14,8 miljoen consumenten wordt beozcht. Het is mogelijk om verbinding te maken met deze netwerken via de LeGuide feedconfiguratie.

De LeGuide Feed werkt met de volgende LeGuide merken:

http://www.leguide.com/
http://www.ciao.com/
http://www.choozen.com/
http://www.dooyoo.com/
http://www.webmarchand.com/
http://www.pricesavvy.co.uk/
http://www.webkupiec.pl/
http://www.prisvis.se/
http://www.koopkeus.nl/
http://www.prisvis.dk/
http://www.pagineprezzi.it/
http://www.mercamania.es/
http://www.shopwahl.de/

Technical Product Features

 • Optie om producten uit te sluiten
 • Optie om de juiste attributen toe te wijzen
 • Optie om de product-identifiers als EAN & MPN codes toe te wijzen
 • Optie om de categorie structuur aan te geven
 • Volgens de laatste Kieskeurig standaarden opgezet  Kant en klare oplossing
 • Kant en klare oplossing, geen XML of API kennis benodigd
 • Exporteert altijd een nette XML feed
 • Maak gebruik van auto switch urls voor configureerbare producten zodat de juiste prijs en instellingen meekomen in het configureerbare product URL AUTO SWITCH URL

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

Extension Features

 • Werkt met een onbeperkt aantal storeviews store
 • 100% gebouwd voor LeGuide
 • Snelle configuratie
 • 15 dagen niet goed geld terug garantie
 • Voor beginners en gevorderden
 • Wordt geleverd met volledige documentatie
 • Werkt met de nieuwste versies van Magento
 • Snelle installatie

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Version 1.1.1
* Marketplace Release

Version 1.1.0
* New feed filter options
* Improved feed shipping options
* Improved feed category options
* Server overwrites settings
* Overall bugfixes

Version 1.0.1
* Configurable Switch URLs; Automatically adds a Shortcode to your configurable URL that automatically selects the right simple-product option and price
* Set Grouped Price; Set the minimum, default or total price for the grouped product in the feed
* Improved Configurable products handling
* Improved Catalog Price Rule handling
* Improved Multi-store attribute values
* Improved Multi-store currency values

Version 1.0.0
* First Stable Release
X

Download LeGuide Datafeed voor Magento (versie: 1.1.1)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 30,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 30,00
Extension Support
Addons
€ 30,00