Laat ons je dienst verbinden
met Magento ® door een plugin te ontwikkelen

Wat voor service ook is, wij kunnen Magento ® ermee koppelen.

 • Eerlijke prijzen. Duidelijke en eerlijke prijsafspraken.

 • Kwaliteitsnormen. Laatste Magento coderingsstandaarden.

 • Betrouwbaarheid Vertrouwd door 10.000+ stores en partners.

Magento 2 extensie-ontwikkeling

Ons team van Magento professionals heeft veel ervaring met het ontwikkelen van plugins en Magento stores, vanuit daar hebben we ervaring met de adviserende rol tot Q&A testen van een plugin of het creëren van unieke front-end designs. Omdat we een grote focus hebben op extensie-ontwikkeling in alle verschillende takken van Magento, hebben we ervaring met alle touchpoints in de Magento-omgeving en kennen we de best practices voor elke implementatie.

Wij helpen je om een schaalbare en succesvolle integratie van een dienst in Magento 2 te creëren. Met al onze ontwikkelingsdiensten krijg je een toegewijde projectmanager die het project perfect beheert binnen het budget en tijdlijn.

Onze ervaring:
Al onze extensies zijn in eigen huis ontwikkeld onder het merk Magmodules waar we veel ervaring hebben in het complete Magento landschap aangezien we extensies hebben ontwikkeld voor alle onderdelen binnen Magento.

 • Magento 2 Verzend integraties
 • Magento 2 Betaling integraties
 • Magento 2 Beheer van bestellingen en facturen
 • Magento 2 Klantenmanagement
 • Magento 2 CMS en ontwerp

Ons Magento 2 Development Team

Met ons schaalbare team van Magento-experts kunnen we alle benodigde aspecten bieden om de oplossing te creëren die je nodig hebt. Met een toegewijde projectmanager wordt het project van begin tot eind beheerd met heldere communicatie in het Nederlands of Engels. Als team van Magmodules zijn we er trots op om voor Unicorne-bedrijven te werken, maar net zo leuk vinden wij werken voor nieuwe startups en scale-ups.

Strategie en advies

Wij begeleiden het project persoonlijk en houden alle afspraken in de gaten. Ook denken we graag mee over kansen en verbeteringen binnen het proces en het eindproduct.

Front-end ontwerp

In sommige gevallen is het nodig om uw ideeën en / of uw visie om te zetten in een duidelijk gebruikersinterface-ontwerp, we zijn er om je te helpen bij het ontwerpgedeelte van de extensie en zijn gebruikersinterface.

Front/Back-end ontwikkeling

Binnen ons team hebben we verschillende back-end developers om de code op de juiste manier te programmeren met behulp van de Laatste Magento Standards.
Daarnaast kunnen wij uw ontwerp ook vertalen naar de juiste code.

Publiceren en marketing

Nadat de extensie is ontwikkeld, is het tijd om deze te publiceren. We hebben veel ervaring met het publiceren van extensies op de Magento Marketplace en GitHub om het gemakkelijk te vinden en te installeren door alle Magento-beheerders.

Waarom ons inhuren voor een Magento 2-project

We er trots op om voor Unicorne-bedrijven te werken, evenals voor nieuwe startups en scale-ups, het maakt ons gelukkig om Magento 2-extensies te ontwikkelen, ongeacht de grootte, we dekken het allemaal.

 • Kwaliteit
  Ons team van Magento 2-ontwikkelaars neemt codestandaarden en schaalbaarheid serieus, ongeacht de grootte van het gebruikersbestand van uw bedrijf, al onze modules zijn volledig gecodeerd volgens de nieuwste Magento-standaarden.
 • Ervaring
  Binnen onze ruime ervaring weten we hoe belangrijk service en ondersteuning is voor uw bedrijf, uw klanten, zijn onze klanten en nemen we ondersteuning en duidelijke communicatie serieus. Dit kan in het Nederlands en Engels.
 • Veiligheid
  Omdat we werken met grote bedrijven als Mollie, Channable, ABN-AMRO, begrijpen we de verantwoordelijkheid van Middleware en doen we er alles aan om een vlotte installatie en gebruiksvriendelijke configuratie te creëren voor de beste ervaring.
 • Focus
  Naast Agencys hebben we een duidelijke focus op de ontwikkeling van uitbreiding in plaats van complete winkels. Dit geeft ons een breed scala aan ervaring in het projectmanagement van extensieontwikkeling en het publiceren ervan.

Extensie ontwikkelen aanpak

Magento Agile flow

Project aanpak

We gebruiken de Agile-methode om Magento-extensies te ontwikkelen, binnen deze methodologie kunnen we een eerste 1.0-release ontwikkelen van waaruit we nieuwe functies kunnen plannen en ontwikkelen en het proces opnieuw kunnen starten.

Magento Github werkflow

Technische aanpak

We gebruiken GitHub voor versiebeheer van de Magento 2-plug-in. Op deze manier kunnen we perfect nieuwe features of bugfixes verwerken met duidelijke inzichten over de wijzigingen, de versies en de uitrol van de nieuwe releases.

Magento project ontwikkeling

Zakelijke aanpak

Nadat de eerste release er is, is het tijd om de extensie vrij te geven op de Magento Marketplace en deze beschikbaar te maken op GitHub in het geval van een niet-betaalde plug-in. Het indienen van de Marketplace vindt plaats na een technische en marketingscreening van de extensie. Dit omvat ook de vereiste installatie- en configuratie handleidingen in de vorm van een Knowledgebase.

Laten we eens praten!

We hebben geen strikte regels met betrekking tot de briefing voor een project, we kunnen werken met een gedetailleerde briefing of alleen het geschetste concept als startpunt, we gaan graag in gesprek zonder enige verplichting. Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail naar frank@magmodules.eu met de projectvereisten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.