Google Shopping Feed (M2)

Deze Google Shopping extensie is ontwikkeld voor Magento 2 en is gemaakt om de producten uit de Magento store veilig en eenvoudig te koppelen met het Google Merchant account. Met de Google Merchant service van Google kunt u al uw producten doorzetten naarGoogle Shopping om nieuwe bezoekers en klanten te creëren. De Google Merchant Center-interface is speciaal ontworpen om webwinkelhouders te helpen bij het doorzetten van de producten naar Google Shopping.

De Google Shopping extensie maakt dagelijks een nieuwe XML-feed zodat alle producten altijd up-to-date zijn in Google Merchant-account. Om fouten te voorkomen is de configuratie zo opgezet dat alle benodigde gegevens worden geexporteerd om aan de Google Merchant eisen te voldoen. De Google Shopping extensie ondersteunt alle Magento producten types zoals simpele, configureerbare en gebundelde of gegroepeerd producten.

Voldoet volledig aan de Google Shopping Eisen

Maak de keuze om bepaalde producten uit te sluiten of in te sluiten in de feed middels verschillende filter methoden. Gebruik voor alle producten de juiste omschrijving en product identificatie nummers zoals EAN, UPC of MPN - of gebruik de GTIN (Global Trade Identification Number) om het product perfect te definiëren. Het vrij nieuwe "Identifier Exists" attribuut wordt automatisch gebruikt wanneer er minder dan 2 product identificatie nummers gebruik worden voor de productne. Met dit attribuut wordt er aangegeven dat er voor het betreffende product geen beschikbare product identificatie nummers aanwezig zijn, dit komt voor bij bijvoorbeeld handgemaakte kleding of zelf ontwikkelde producten.

Gebruik je configureerbare en gegroepeerde producten

De Google Shopping extensie voor Magento 2 is volledig compatibel met gegroepeerde en configureerbare producten. Het is eenvoudig in te stellen voor welke attributen van simpele producten de configureerbare data gebruikt dient te worden. Middels deze functie is het eenvoudig in te stellen dat de simpele producten hun unieke GTIN en/of kleur gebruiken maar de afbeelding en/of omschrijving van het bovenliggende configureerbare product. Voor de gegroepeerde producten wordt er gebruik gemaakt van de vereiste "grouped-id" tag in de Google Shopping-feed zodat de Google Merchant de gegroepeerde producten herkent en met elkaar koppelt in eenzelfde groep.

Screenshots van de Google Shopping extensie

Een veilige en complete Google Shopping oplossing

Zodra de extensie in de Magento 2 winkel is geïnstalleerd is de extensie eenvoudig te configureren. Vanaf het Magmodules menu in de back-end is de confiugratie voor de Google Shopping te vinden welke verdeelt is over een 5 tal configuratie delen, als; Attributen, Geavanceerde opties Filter Opties, Feed Generation Instellingen en tenslotte de Active feeds.

In de sectie attributen is het mogelijk om de naam, beschrijving, GTIN, Merk, MPN, conditie, Categorie, kleur, materiaal, patroon, Grootte, Soort Maat, Size System enGender in te stellen. Onder de Geavanceerde opties kunt u extra velden, verzend instellingen, configureerbar en gegroepeerde producten en de Google Analytics UTM-tag instellen om de traffic op de juiste manier te meten. Binnen het tabblad "Filter Opties" kunt u het filter instellen waarmee het mogelijk is om producten in of uit te sluiten op basis van de zichtbaarheid of de voorraadstatus.

Tot slot bevat het tablad "Feed generatie" de naam van de XML-feed, de optie om een product limiet in te stellen en de optie om de cronjob in of uit te schakelen. Deze sectie sluit af met de actieve feeds welke gekoppeld kunnen worden aan het Google Merchant account. Het is tevens mogelijk om een preview van de Feed te bekijken, de feed te downloaden of opnieuw te genereren.

Technical Product Features

 • Een kant en klare oplossing, geen xml, code of API kennis vereist
 • Ondersteuning voor speciale prijzen met van / tot datum
 • Gemakkelijk in kaart brengen van de categorieën naar Google eisen
 • Maak verschillende feeds binnen een multi-store
 • Automatische feed update middels de cronjob
 • Eenvoudig nieuwe extra attributen toevoegen in de feed
 • Filter opties op basis de voorraad status of de zichtbaarheid

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

Extension Features

 • Werkt met alle Magento 2 productsoorten
 • Compatibel met de Lateste Magento 2 versies
 • 100% gebouwd voor Google Shopping / Merchant
 • Wordt geleverd met volledige documentatie
 • Voor beginners en gevorderden
 • 15 dagen niet goed geld terug garantie

Recensies over Google Shopping Feed (M2) door onze klanten
10/10

7 klanten
 • Beoordeling
  easy extension
  Geschreven door Boop 20-10-2018
  Works very good, easy instal and configure.
 • Beoordeling
  Professional Module, Professional Support
  Geschreven door Bartop 29-03-2018
  I bought this module basically cause I tried three others. all of major wellknown Mag2 module suppliers. Non of them worked out of the box for a complex catalogue as we were working with, except the M2 Shopping Module from Frank. Especially the filter function is great. As we were new to Google Shopping Centre, MagModules (Frank) was patient and showed us “the path” Most helpfull also with - non module -related issues, we were experiencing. Keep a close watch on them, when every they have relevant M2 modules you need you should buy them at MagModules nowhere else. I will. Typical Dutch Quality!!
 • Beoordeling
  Werkt perfect, goede service.
  Geschreven door Peterop 12-03-2018
  We hadden nog een klein probleempje maar dat werd meteen voor ons opgelost, Perfect !
 • Beoordeling
  Good Service
  Geschreven door Kingsop 23-11-2017
  Good service and patient, also excellent quality.
 • Beoordeling
  Werkt prima
  Geschreven door Alexanderop 06-09-2017
  Doet wat het moet doen tegen een prima prijs.
 • Beoordeling
  Doeltreffende extensie
  Geschreven door Michelop 19-06-2017
  Snel antwoord op vragen aan de klantenservice.
 • Beoordeling
  Awesome Support
  Geschreven door Peterop 12-01-2017
  Great app, very clear and simple to use, great support. Installed and setup within 24hrs

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Version 1.2.2
- Added store currency on price value

Version 1.2.1
- Fixed prices export
- Fixed out of stock products in feed
- PHPCS

Version 1.2.0
- Validation of feed before saving
- Added compatibility for MSI
- Added validation logger

Version 1.1.6
- Fixed Parent Data usage for Simples connected with a Grouped
- Option to use Category and ProductType as Fallback for parents

Version 1.1.6
- Fixed weight unit (kg & lb)

Version 1.1.4
- Added support for Magento 2.3
- Fixed configurable products parent price

Version 1.1.3
- Limited additional images output to max 10 (Google requirement)

Version 1.1.2
- Fix for bundle products with a fixed price
- Fix for Product ID usage in advanced filter
- Improved exclude option on product level

Version 1.1.1
- Fixed sale_price_effective_date
- Optimized install script

Version 1.1.0
- Added Option to exclude shipping weight
- Added Attribute Set Name as an output value option
- Fixed TAX on bundle pricing

Version 1.0.12
- Improved catalog price rule handling
- Added ability to filter on a simple or parent separately
- Added ability to force product taxes
- Added advanced Bundle, Grouped and Configurable product export options
- Fixed dynamic bundle product price
- Compatibility with Magento 2.2.2

Version 1.0.7
- Advanced Filters
- Conditional Fields
- Collection paging
- Memory usage debug function

Version 1.0.4
- Added support for Magento 2.2

Version 1.0.3
- Added additional images
- Extra cron options
- Overall improvements

Version 1.0.2
- Added ID field selection

Version 1.0.1
- Small bug fixes and improvements

Version 1.0.0
- Added category filter
- Small bug fixes
X

Download Google Shopping Feed (M2) voor Magento (versie: 1.2.1)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 35,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 35,00
Extension Support
Addons
€ 35,00