Channable Connect (M2)

De Channable Feed extensie voor Magento 2 creërt een product-feed die volledig aansluit bij de Channable eisen zodat alle product kenmerken automatisch worden overgedragen aan het Channable account. Alle product gegevens van de Magento 2 winkel worden geëxporteerd met een onbeperkt aantal attributen om zoveel mogelijk gegevens te exporteren en de data binnen Channable te verrijken. Zodra alle product data beschikbaar is binnen Channable kunt u deze exporteren naar kanalen zoals Beslist.nl, Bol.com, Amazon en nog veel meer.

Eenvoudige Installatie

Het installeren van de extensie is relatief eenvoudig en staat volledig uitgelegd in onze knowledgebase, evenals de configuratie methodes. Het is tevens mogelijk om een preview te creëren van de complete output of per product zodat de data gecontroleerd kan worden. Alle gegevens worden in een live-array opgebouwd dus alle productinformatie in de output is direct up to date zodat alle product informatie direct bijgewerkt worden in Channable.

Order Import

Activeer de order API om bestellingen vanuit Bol.com, Beslist.nl en/of andere platformen direct in je Magento 2 store te importeren.

Gebruik alle attributen

Binenn de extensie worden alle standaard attributen die nodig zijn voor het Channable productfeed aangegeven. Daarnaast is het mogelijk om extra attributen in te voegen om de gegevens te verrijken en volledig te profiteren van de mogelijkheden binnen het Channable platform. Ook met de extra attributen blijft de output geschikt voor Channable.

Exporteer extra velden

We raden aan zo veel attributen mogelijk om de ideale datafeed voor uw winkel te creëren. U kunt dit eenvoudig doen door eenonbeperkt aantal extra velden met nieuwe kenmerken toe te voegen aan de output array. Een voorbeeld van een extra veld dat u kunt toevoegen is bijvoorbeeld het veld 'verzendkosten'.

Exporteer configureerbare, Bundle, gegroepeerde en downloadbare producten

Bij het opzetten van de configureerbare producten heeft u de mogelijkheid om altijd de bovenliggende data van het simple product in het configureerbare product te gebruiken. Echter, als de gegevens niet beschikbaar zijn, is er altijd de mogelijkheid om de simple product gegevens te gebruiken.


Over Channable

Channable is een cloud-based datafeed management tool, gemaakt om de online adverteeractiviteiten van marketingbureaus en webshopeigenaren sterk te vereenvoudigen. In de tool kunnen slimme regels ingesteld worden en kan iedere datafeed gemaakt en/of API-connectie gelegd worden. Dit alles met de gratis technische support van Channable achter de hand.

Channable ondersteund de volgende platformen:

Adcell, Adcrowd, Adform, ADPS, AdRoll, affiliate4you, Affiliatewindow, affilinetAmazon, Apomio, Bazaarvoice, becomeEurope, belboon, Beny, Beslist.nl, Billiger.de, Bing Ads, Boetiek.nl, Bol.com, Ceneo, Cenowarka, check24, Chersons, Choozen, Ciao!, CJ Affiliate, Comparer, Criteo, Crowdfox, Daisycon, Deltaprojects, Domodi, Dooyoo, Doubleclick, eBay, El cheapo, Epoq, Facebook, Fasha, Fashiola, Fashionchick, fnac, Fruugo, Geizhals, Geizkragen.de, Google Adwords, Google Shopping, Guenstiger.de, Hardware.info, Heureka, Hintaseuranta, Hitmeister.de, Hood.de, idealo, Incurvy, Kauftipp.ch, kelkoo, kids today, kieskeurig, Kiyoh, Kleding.nl, Koopkeus.nl, Ladenzeile.de, LeGuide, Lionshome, Listupp, Lootjestrekken.nl, Marktplaats Zakelijk, Medifusion, Medizinfuchs.de, Medvergleich, Meinpaket.de, Mentoday, Miinto, My Shopping, Mybestbrands, Myhomeshopping.nl, Netzshopping, Nextag, Okazii, Okazje, OOshopping, Polyvore, Preis.de, Preisroboter.de, Pricat, Pricegrabber, Priceminister, PriceRunner, Pricespy, Prisjakt, Promodeals, Publitas, Rakuten, Ricardo, Scoupz, Sellvation, Shop Alike, Shop Mania, Shopdichtbij.nl, Shop-online-shop.nl, Shopping.com, Shopping24, Shopzilla, Siroop, Sizmek, Skapiec, Skinflint, Smartly.io, Sociomantic, Sooqr, Sparmedo, Spartoo, StadNL, Stylefruits, Stylelounge, Stylight, The Next Ad, To be dressed, Toppreise.ch, Tracdelight, Trade Doubler, Tradetracker, Trovaprezzi, Tweakers, Tweakwise, Twenga, Uvinum, Vendiro, Vergelijk.nl, Vertaa, Viafix, Vind kleding, Webmerchant, WhiskyMarketplace, Wine-Searcher, Yandex, Yippie, Zanox, Zbozi

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

1.4.2
* Added Returns Management
* Added 'run now' button to Item Grid
* Fixed issue with collection paging in Magento v2.3.0

1.3.2
* Add support for split database setups
* Payment method active option

1.3.0
* Added option to include Upsell, Crosssell, Related SKU's to output
* Added option to set custom processing status of imported orders
* Improved connection to bypass rate limit on shipment transfer to Channable
* Small bug fixes

1.2.0
* Added support for Fulfilment by BOL/Logistiek (LVB)
* Added option to enable order import for out of stock items
* Small bug & styling fixes

1.0.13
* Fixed Bundle prices when fixed prices are used;
* Added isSaleable check for availability for Bundle Products;
* Added limit of 50 item updates per run;
* Added fallback on the non-SEO url when product URL cannot be fetched.
X

Download Channable Connect (M2) voor Magento (versie: 1.4.2)

Vul hieronder uw gegevens in om de extensie per email te ontvangen.

  • Terms and License Conditions

    Downloading any software product from the Magmodules website means that you agree our terms and license conditions.
X

Download Channable Connect (M2) voor Magento (versie: 1.4.2)

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 0,00