The Feedback Company Connect (M2)

The Feedback Company levert online review tools waarmee webshops  eenvoudig reviews van hun klanten over hun producten en diensten kunnen verzamelen, beheren en tonen op hun website.De review tools van The Feedback Company verhogen de klanttevredenheid. Wanneer er vragen of klachten zijn hoor je dit vrijwel direct na de levering van het product of de dienst, daardoor ben je in staat om snel te reageren en kan je eventuele problemen direct oplossen.

De reviews worden daarnaast ingezet voor online marketing. Meer dan 89% van de potentiële klanten leest online reviews voordat ze besluiten een aankoop te doen via uw webshop. Het weergeven van reviews op uw website overtuigt hen dat u transparant en open bent over uw niveau van service en dus een betrouwbare webshop bent, hierdoor stijgt de conversie (het aantal verkopen) aanzienlijk! Wanneer u product reviews toont op uw productpagina’s dan kan de conversie met maar liefst 22% stijgen op die pagina’s.

With this official and free extension called the "The Feedback Company Connect" you can connect the store reviews from The Feedback Company with your Magento® 2 store so you can directly show your score and reviews in your store to gain trust and show your visitors that shopping with you is all safe.

The Feedback Company Extensie

The Feedback Company Connect zorgt voor naadloze integratie van uw Magento® 2 webwinkel met uw account bij The Feedback Company. Met de tools van The Feedback Company kunt u reviews automatisch verzamelen, vervolgens beheren en weergeven op diverse plaatsen binnen uw webshop. Door het tonen van reviews die via het systeem van een onafhankelijke reviewpartij zijn verzameld, ervaart de consument direct een hogere mate van betrouwbaarheid waardoor zij eerder overgaan tot een aankoop.
Met deze officiële en gratis extensie genaamd de "The Feedback Company Connect" kunt u de product en merchant reviews automatisch koppelen met uw Magento® 2 webwinkel en direct uw score weergeven binnen uw webshop.

Importeer reviews

Importeren van merchant reviews in uw Magento store
U kunt middels de API koppeling de reviews automatisch inladen en zo snel het vertrouwen van de consument winnen. Met behulp van de Cronjob in deze extensie worden reviewgegevens zoals scores en het aantal klanten die een review schreven automatisch bijgewerkt. Vervolgens wordt deze content op de front-end weergegeven met de ingebouwde widgets.

Feedback uitnodiging

Met deze module kan je volledig automatische een feedbackuitnodiging verzenden per e-mail. Dit kan een aantal dagen (instelbaar) nadat de klant een product in uw Magento® winkel heeft gekocht of een aantal dagen nadat het product is verzonden. Op deze manier krijgt u automatisch en regelmatig nieuwe user generated content, vertrouwen en nieuwe bezoeken van potentiële klanten op een dagelijkse basis. Dit is erg belangrijk voor een hogere ranking in Google. Daarnaast worden de reviews van The Feedback Company automatisch gekoppeld aan uw Google Adwords advertenties waardoor de conversie op deze advertenties met 10% stijgt!

Widgets

De extensie wordt geleverd met 3 verschillende widgets die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in uw Magento® 2 webwinkel. Er is een klein, middelgroot en groot formaat beschikbaar. De widgets tonen het aantal reviews en de gemiddelde scores, een aantal reviews en een link naar uw feedbackpagina bij The Feedback Company. Daarnaast zijn de widgets voorzien van Rich Snippet opmaak. Op deze manier kunt u Rich Snippets activeren op uw webshop en is er een grote kans dat uw URL’s ook in de Organische zoekresultaten van Google met gele sterren worden weergegeven. Op URL’s met rich snippets kan de CTR (Click Through Rate) tot wel 30% stijgen!

Screenshots

Roadmap

 Release through Magento Connect & Github/Packagist - Release 1.0
 Product reviews import - Release 1.1 (expected Q4 2016)

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

Extension Features

  • Wordt geleverd met documentatie
  • Gemaakt voor Magento 2
  • Ingebouwde Widgets
  • Officiële The Feedback Company extensie

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Version 1.0.5
* Use billing name on guest orders for review Invitation
* Improved cache handling

Version 1.0.4
* Debug option for Review Invitation
* Fixed product image in Review Invitation
* Removed caching on admin Review Result block

Version 1.0.1
* Rewritten review import function (ajax)
* Bugfixes in widget when using WYSIWYG editor

Version 1.0.0
* First Stable Magento 2 Release
X

Download The Feedback Company Connect (M2) voor Magento (versie: 1.0.5)

Vul hieronder uw gegevens in om de extensie per email te ontvangen.

  • Terms and License Conditions

    Downloading any software product from the Magmodules website means that you agree our terms and license conditions.
X

Download The Feedback Company Connect (M2) voor Magento (versie: 1.0.5)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 0,00
€ 0,00