Shopreview - Customer Testimonials

De beste reclame voor uw webshop is wat de klanten er zelf van zeggen. Daarom wilt u op uw site zoveel mogelijk shopreviews publiceren. Maar kwantiteit is niet genoeg. Om te kunnen overtuigen moeten de reviews er goed verzorgd uitzien. Ook inhoudelijk moeten de reviews aan bepaalde eisen voldoen. Er zijn enorm veel review tools voor Magento, maar ze hebben elk hun beperkingen. Met customer reviews geeft u uw visitekaartje af. U moet daarom bij uitstek dit deel van de site volledig zelf in de hand hebben. De specialisten van Magmodules hebben alles op alles gezet om dit mogelijk te maken. Het begint er al mee dat de presentatie van de reviews zoveel mogelijk is geënt op uw huisstijl. Verder is het formulier waarmee klanten reviews kunnen indienen volledig aanpasbaar. Dat is belangrijk, omdat u moet kunnen sturen over welke onderwerpen klanten hun mening geven. Het hangt bijvoorbeeld van de aard van de site af, hoeveel en welke customer details u wilt verzamelen.

Elke customer review is er één

Niet alleen wilt u grip hebben op de onderwerpen waarover klanten schrijven en hoe het er op uw site uit komt te zien, u wilt ook voor content marketing Magento slim inzetten. Onze software is gemaakt met de recentste standaarden van Schema.org en Google in gedachten. Hierdoor is het mogelijk om de reviews toegankelijk te maken voor zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Dit werkt via Rich Snippets. De combinatie van de Shopreview-extensie met Rich Snippets heeft een aantal belangrijke voordelen. Uw webshop krijgt een uitstraling die vertrouwen wekt en waardoor u als autoriteit wordt gezien. U laat er uw site mee opvallen tussen andere zoekresultaten van zoekmachines.

Uw Click Through Rate zal door de betere presentatie omhoog gaan, en u zult meer traffic naar uw webshop genereren. De software maakt optimaal gebruik van uw eigen CSS. Ook dit draagt bij aan de verzorgde uitstraling van uw site. Hetzelfde geldt voor het zorgvuldige ontwerp van de meegeleverde widgets. De positieve indruk die dit alles maakt op de bezoeker vergroot de kans dat deze daadwerkelijk iets bij u koopt. Met andere woorden: meer conversies. Alles bij elkaar gaat u meer omzet draaien. Om al deze voordelen te behalen hoeft u allen maar een kleine, eenmalige investering te doen die zichzelf snel terugverdient.

Screenshots

Wat doet Shopreview - Customer Testimonials?

Met deze extensie stelt u eenvoudig in hoe het formulier voor een customer review eruit moet zien. U kunt als admin velden toevoegen, wijzigen of verwijderen, en regelen welke velden verplicht zijn. Het maximum aantal velden is vijf. Het formulier is voorzien van een anti-spamfunctie, dus u krijgt alleen serieuze reacties van echte klanten. Behalve het formulier zelf maakt u met deze extensie ook op eenvoudige wijze een toplink en een overzichtslijst van alle reviews. Ook zit in de software de mogelijkheid ingebouwd om het gemiddelde van alle waarderingen automatisch te berekenen. Doordat de meeste elementen de standaard CSS gebruiken, neemt het formulier als vanzelf de kenmerken van uw huisstijl aan.

Bij deze extensie worden ook enkele widgets geleverd. Met één daarvan legt u de basis om de customer reviews via Rich Snippets toegankelijk te maken voor de belangrijkste zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Hierbij wordt de recentste Schema.org-standaard aangehouden. Ook is er een homepage-widget die de reviews overzichtelijk presenteert. Hierbij kunt u kiezen voor een presentatie op groot of op klein formaat. Het installeren en configureren van de extensie en de widgets kost u maar een paar minuten. Daarna hebt u er geen omkijken meer aan. De software is compatibel met vrijwel alle gangbare versies van Magento (om precies te zijn: versie 1.4.2 en hoger). Er is geen beperking aan het aantal producten, klanten en store-views. De sterren die in de reviews worden gebruikt zijn volledig CSS en hebben een IE9-fallback.

Strakkere customer reviews in een handomdraai

Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie, of koop direct deze extensie en breid vandaag nog uw webshop uit met een customer reviewformulier in uw huisstijl. Customer reviews zijn uw visitekaartje. Laat zien dat u uw klanten serieus neemt door hun meningen met zorg in kaart te brengen en te presenteren.

Technical Product Features

  • Toon een afbeelding van de klant in de front-end   Nieuw
  • Bevat een unieke beoordeling manager
  • Volledig aanpasbaar front end beoordeling formulier
  • CSS Sterren beoordeling
  • Bepaal de naam en URL van de toplink
  • Beloon klanten met een kortingscode   Beloon

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

Extension Features

  • Klanten creëren unieke content
  • Beloon klanten met een kortingscode voor een beoordeling
  • Stimuleer een herhalingsaankoop met de couponcode
  • Goede product beoordelingen verhogen de conversie
  • Geen maandelijkse service kosten voor winkelbeoordelingen
  • Getest op de nieuwste versies van Magento
  • 15 dagen niet goed geld terug garantie
  • Gratis support voor 6 maanden
  • Gratis upgrades voor 6 maanden
  • Slechts één licentie voor een multi-store
  • Goed geschreven documentatie

Recensies over Shopreview - Customer Testimonials door onze klanten
10/10

21 klanten
  • Beoordeling
    Everything works as advertised and their customer service is awesome!
    Geschreven door Bradop 09-08-2017
    Everything works as advertised and their customer service is awesome! They are very responsive and willing to help. They made some custom modifications to make the extension work exactly as I wanted. I would highly recommend Magmodules.
  • Beoordeling
    Valuable data
    Geschreven door Williamop 09-05-2016
    We migrated to Magento from a shopping cart with this functionality, and had 3,500+ customer reviews that we weren't getting credit for. This extension let us display those historical reviews and start capturing them in Magento. Very effective.
  • Beoordeling
    Great extensions
    Geschreven door Johnop 22-04-2016
    Great extensions, easy to use and great support. Every Magento shop should have the customer review and the shop review extension..
  • Beoordeling
    Great Extension and Great Support
    Geschreven door Cepossop 11-03-2016
    Great extension and support was always soo kind, fast and clear. Thanks
  • Beoordeling
    Great Extension!
    Geschreven door Muzieklesop 23-02-2016
    I can recommend this extension to anyone whou2019s looking for a way to let customers know what other people think about their shop. Great product! Great Support.
  • Beoordeling
    Another great Magmodules extension
    Geschreven door Mirrabookaop 26-01-2016
    Great extension for generating and displaying shop reviews on site, and getting customers to tell you your strengths/weaknesses.Easy to install and configure. Works well with other Magmodules extensions.
  • Beoordeling
    Fantastic Support (& module of course)
    Geschreven door Karenop 14-01-2016
    We've been looking for a module for a while now and came across this Shop Review extension. It ticked all our boxes and looks great on our website. However the thing that stood out is the support and communication response given by Frank. Will recommend this extension to anyone, and if you're unsure - just ask! Peace of mind to know if there are any problems you aren't just left on your own to sort it out.
  • Beoordeling
    Simply the best ;)
    Geschreven door Wagenaarop 07-01-2016
    Great extensions are available on this website. It's going to save you a lot of time !!!
  • Beoordeling
    Excellent!!!
    Geschreven door Abbule12op 12-10-2015
    Support 10!Speed 10!I received a perfect service!I recommend to everyone
  • Beoordeling
    Great extention
    Geschreven door Personaltouchop 09-03-2015
    Nothing but good things to say about this module and Magmodules support. I opted to have them perform the installation for this module and review-reminder" together which proved to be good decision. I wish my developers were as knowledgeable as these guys. We just went live with so I do not have a track record to share my sales results but all is functioning nicely and I have no doubt that this module will increase our sales.personaltouchproducts.com Once in a while you come across a company that goes the extra mile for their customers. That was my experience with magmodules. They even resolved some responsive issues I had in my template... Thanks again."
  • Beoordeling
    every shop need it
    Geschreven door Ammarop 09-02-2015
    i just can say , working great and easy to install , support is super
  • Beoordeling
    A good extention
    Geschreven door Marboop 01-02-2015
    A must for any shop. Excellent service and quick response.
  • Beoordeling
    What a great extension, a must have !!!
    Geschreven door Marcwalesop 27-01-2015
    The best support team i've ever met, 20 seconds to install and off you go. Finally a review summary on my homepage and some nice rich snippet on google now ;) Great to be combined with the product review reminder" extension
  • Beoordeling
    Real added value
    Geschreven door D0tc0mop 22-01-2015
    Great extension! Why pay a fee every month to a 3rd party to have shop reviews about your webshop/site when you can use this module?Works perfectly out of the box and very flexible and highly customizable (styling) at an affordable price.
  • Beoordeling
    The best shopreview extension
    Geschreven door Albertpareraop 31-10-2014
    Fantastic extension and very professional support team behind! They're very fast response support, serious and responsible.Nice extension and nice experience working with them.
  • Beoordeling
    Great extension
    Geschreven door Steven_VDBop 01-10-2014
    Nice looking and useful extension.Good support: a small bug was fixed within one day.
  • Beoordeling
    Extremely useful and powerful marketing extension
    Geschreven door Harrygrowlerop 06-09-2014
    I have invested a great deal of time researching 'shop-review' methods and available solutions. The purchase of this module was the conclusion and the results have been beyond expectation. It works very smoothly, automated (by choice) and does wonders for your seo results. The homepage 'widget' is very stylish and displays customer friendly info-type-graphics. The admin side configuration is perfect and the support is 5 star. The magmodules team have restored my faith in magento developers!I 100% recommend and endorse this extension, so much so i am spending part of my Saturday evening typing this!(hide)
  • Beoordeling
    Awesome extension!
    Geschreven door Buddybakhuijsenop 27-03-2014
    Easy 2 minute integration. Very usefull user guide. No errors, just great! Highly recommended!
  • Beoordeling
    Very good extension
    Geschreven door R_montenovoop 11-02-2014
    Easy installation and many configuration option. Great support.
  • Beoordeling
    Powerful
    Geschreven door Lcorsaroop 14-12-2013
    Easy to install and with many options to configure, the best way to increase traffic to your shop.Excellent support.
  • Beoordeling
    Excellent extension!
    Geschreven door Marboop 29-10-2013
    Excellent support and the extension is working as promised!

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Version 2.1.4 (release: 13-10-2015)
* Rewritten customer photo uploader
* Small bug fixes (combined update)

Version 2.1.1 (release: 08-07-2015)
*Fixed user roles after SUPEE-6285 patch

Version 2.1.2 (release: 01-09-2015)
* Fixed multi-store setup
* Improved widget HTML

Version 2.0.7 (release: 20-06-2015)
* CSS Fix

Version 2.0.6 (release: 14-06-2015)
* Stars required Fix

Version 2.0.5 (release: 25-03-2015)
*Added canonical urls for review url
* Updated url handeling for custom urls

Version 2.0.4 (release: 20-03-2015)
*New Feature: Set custom toplink name
*New Feature: Hide Reviewfield when there is only 1
*Optimized: Improved CSS

Version 2.0.3 (release: 17-02-2015)
* Fix in the notation of the sidebar-score

Version 2.0.2 (release: 03-02-2015)
* Small bug fixes

Version 2.0.1 (release: 17-11-2014)
*New Feature: set custom frontend url

Version 2.0.0
*New Feature: Reward The Customers With a Personal Discount Code for Writing a Review! (Boost your sales)
*New Feature: All New Responsive Flat Design
*New Feature: Add Custom Customer Fields
*New Feature: Add Customer Image
*New Feature: Even More Configuration Options!

*Optimized: Better Sidebars
*Optimized: Rich Snippets support
*Optimized: Mobile CSS

Version 1.4.0
- Bugfixes in multistore mode
- Compatible with 1.9.x

Version 1.3.6
- New Sidebars
- Bugfixes

Version 1.3.0
- Admin email notification
- Send customer email after submit
- Send customer email after approval (great for coupon code!)
- Fixed listing sorting (included time in post date)
- 3 email theme's included

Version 1.2.0
- Sidebar Widget (fully configurable via de admin)
- Css star rating (no javascript, with fall back for old browsers)
- Anti Spam measures
X

Download Shopreview - Customer Testimonials voor Magento (versie: 2.1.5)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 55,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 55,00
Extension Support
Addons
€ 55,00