Sooqr Connect

De Sooqr Connect extensie maakt het eenvoudig om je Magento® winkel aan te sluiten op het Sooqr Search platform. Exporteer al je productdata en start binnen enkele minuten met de beste site search.

Eenvoudige Installatie

Integreer de extensie gemakkelijk in je Magento® winkel en genereer een complete productfeed voor elke store view. Deze extensie kan worden gebruikt bij een multi-store setup met oneindig veel store views.

Attributen

De extensie voegt alle standard attributen toe aan de data feed die Sooqr Search standard nodig heeft. Maar het is altijd beter om extra attributen toe te voegen om je data te verrijken, waardoor je alle mogelijkheden van het Sooqr Search platform kunt benutten. Kies eenvoudig de benodigde attributen voor een betere data feed.

Voeg zoveel attributen toe als nodig. Gebruik je attributen voor zoeken, filteren, sorteren en Sooqr’s ranking rules om de resultaten nog beter te maken. Enkele voorbeelden van extra velden die je mee wilt sturen: ‘kleur’, ‘materiaal’of ‘maat’. Binnen een paar minuten heb je de ultieme data feed voor je site search.

Configurabele Producten

De Sooqr Connect extensie zorgt ook voor de juiste afhandeling van je configurabele producten. Jij beslist of je alle simples of alleen de hoofdproducten meestuurt.

Eenvoudige Configuratie

Voeg de attributen en productcategorieën toe die je naar Sooqr wilt sturen, genereer je data feed en zet je Sooqr op in de Sooqr Conversion Suite. Je hebt al een betere site search binnen 30 minuten klaar staan.

Na het invullen van de API-key en het accountID van Sooqr kun je in de extensie live zetten. De extensie zorgt dus ook voor de integratie van de Sooqr javascript snippet.

Voeg je CMS content toe aan je site search

Hoe vaak zoeken je bezoekers naar je CMS content? Zie je zoekwoorden als ‘bezorging’, ‘account’ of ‘contact’ terug in je statistieken? Met de Sooqr Connect extensie voeg je ook eenvoudig je CMS pagina’s toe aan je site search.

Screenshots


Over Sooqr

Hoe vaak zoeken je bezoekers naar je CMS content? Zie je zoekwoorden als ‘bezorging’, ‘account’ of ‘contact’ terug in je statistieken? Met de Sooqr Connect extensie voeg je ook eenvoudig je CMS pagina’s toe aan je site search. Sooqr Search maakt site search geweldig.

Onze twee doelen:
- Ultieme snelheid, Sooqr toont relevant resultaat binnen milliseconden, zelfs met honderdduizenden SKU’s
- Hoogste relevantie, altijd de beste match bovenaan de resultaten

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Version 1.3.1
* Added more checks to selftest
* Added selftest data warning next to the button
* Added Attribute Set Name & ID as filter options
* Added option to log feed run results
* Fixed categories query to include categories from different stores
* Small bug fixes and Improvements

Version 1.3.0
* Added Selftest function;
* Added option to bypass the Flat bypass when using flat tables (no hard requirement);
* Category paths from excluded categories are ignored in export;
* Improved handling on configurable/simple sale prices.

Version 1.2.5
* Added shell script for feed generation;
* Added option to export product review score in the feed.

Version 1.2.2
* New Preview XML export function
* New Collection paging function for big catalogs (tested > 250.000 SKU export)
* Removed Flat Catalog requirement
* Added composer.json

Version 1.2.1
* Marketplace release

Version 1.2.0
* Added features to select simple/parent attributes for configurable and simple products

Version 1.1.9
* Small changes in feed output

Version 1.1.8
* Updated dependency to max php 7.x
* Small changes in feed output

Version 1.1.7
* Better Tax price handling
* Improved stock signification in the feed
* Improved back-order signification in the feed
* Added functionality to exclude categories from the feed
* Added functionality to exclude CMS pages from the feed

Version 1.1.6
* Better cron handeling

Version 1.1.5 - 14-07-2016
* Fixed "Add to flat" return URL
* Feed generation now possible when extension is disabled
* Better integration of search field in multi store
* Added extra fields to output

Version 1.1.4 - 09-06-2016
* Fallback to to parent image when simple product has no image
* Compatibility fixes for Magento EE

Version 1.1.2 - 31-05-2016
* Multi currency

Version 1.1.1 - 17-05-2016
* Fix for feed generation

Version 1.1.0 - 28-04-2016
* Added advanced filters
* Added feed download option

Version 1.0.0 - 12-04-2016
* First Stable Release
X

Download Sooqr Connect voor Magento (versie: 1.3.1)

Vul hieronder uw gegevens in om de extensie per email te ontvangen.

  • Terms and License Conditions

    Downloading any software product from the Magmodules website means that you agree our terms and license conditions.
X

Download Sooqr Connect voor Magento (versie: 1.3.1)