TradeTracker Feed & Pixel

U weet natuurlijk dat TradeTracker allerlei mogelijkheden biedt om uw producten onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Eén daarvan is TradeTracker Shopping. Om van deze mogelijkheid effectief gebruik te maken moet u een TradeTracker Merchant-account hebben en de juiste gegevens in de juiste vorm exporteren naar uw TradeTracker Data Feed. Het is belangrijk om de recentste specificaties van TradeTracker Merchant aan te houden en alle mogelijke attributen aan te leveren. Alleen dan bereikt u het maximale resultaat dat met deze vorm van adverteren haalbaar is. U kunt zich op dit vlak geen slordigheden permitteren. Hoe beter u TradeTracker informeert wat u te bieden hebt, hoe beter TradeTracker in staat is om de juiste klanten door te sturen naar uw webshop. Zelfs de kleinste slordigheid in uw TradeTracker Data Feed kan tot gevolg hebben dat u een groot aantal prospects onnodig verliest aan de concurrentie.

De TradeTracker product Data Feed

Dankzij de inzet en expertise van Magmodules kunt u nu met weinig moeite Feeds van de hoogste kwaliteit genereren. Onze extensie voor Magento haalt alle benodigde informatie rechtstreeks uit uw productencatalogus. Werkt u de informatie in de catalogus bij, dan hoeft u alleen maar handmatig of automatisch (volgens een eenmalig ingesteld tijdschema) het proces op te starten om de feed te actualiseren. Zo is steeds de recentste informatie beschikbaar voor uw TradeTracker Merchant-account. Hebt u meer dan één storeview, dan kunt u deze extensie zo instellen dat hij voor elke storeview apart een unieke Data Feed genereert. De software stelt u in staat om uw producten in categorieën in te delen die optimaal aansluiten bij de TradeTracker-producttaxonomie. U hebt de mogelijkheid om specifieke producten in de feed mee te nemen of er juist van uit te sluiten. Ook kunt u de juiste productbeschrijving selecteren, en unieke identifiers instellen (EAN, UPC of MPN). Daarnaast zijn er nog een aantal geavanceerde mogelijkheden. Zo kunt u extra informatie meegeven over de btw en verzendkosten, en uw eigen extra velden definiëren en invullen.

Screenshots

Belang van een goede data Feed

Het is belangrijk dat uw Feeds voldoen aan de recentste specificaties van TradeTracker Merchant en gevuld zijn met alle attributen. Met onze TradeTracker Shopping-extensie voor Magento kunt u deze functionaliteit van uw webshop voor eens en altijd goed regelen. Grijp nu uw kans. Hebt u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Configureerbare producten met de juiste links

Het was al mogelijk om de onderliggende producten van een configureerbaar product te voorzien van de juiste bovenliggende data middels een multiple-select. Nu is het met de Tradetracker Datafeed extensie mogelijk om deze URL te voorzien van een kleine shortcode waardoor de configuratie van het product direct wordt meegenomen waardoor de betreffende optie en prijs automatisch wordt aangepast middels de link. Op deze manier klopt de link in de Feed voor bezoeker en wordt deze ook goedgekeurd in het Tradetracker Merchant account omdat de prijs en configuratie gelijk is aan de product informatie in de feed.
Als voorbeeld, de link zal dan zijn ; www.yourmagentostore.com/knifeset#40=3

Over TraderTracker

TradeTracker Nederland biedt online adverteerders (merchants) en publishers (affiliates) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren. Door middel van "next generation" software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden. Met behulp van de modernste software en een uitstekende dienstverlening stelt TradeTracker publishers, adverteerders en mediabureaus in staat om het maximale uit affiliate marketing te halen.

Technical Product Features

 • Optie om producten uit te sluiten
 • Optie om de juiste attributen toe te wijzen
 • Optie om de product-identifiers als EAN & MPN codes toe te wijzen
 • Optie om de categorie structuur aan te geven
 • Optie om de maat, kleur en geslacht aan te geven voor kleding  Speciaal voor kleding
 • Optie om de conversiepixel toe te voegen
 • Volgens de laatste Tradetracker standaarden opgezet
 • Kant en klare oplossing, geen XML of API kennis benodigd
 • Exporteert altijd een nette XML feed
 • Voeg eenvoudig nieuwe extra attributen toe via de admin
 • Maak gebruik van auto switch urls voor configureerbare producten zodat de juiste prijs en instellingen meekomen in het configureerbare product URL AUTO SWITCH URL

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

Extension Features

 • Werkt met een onbeperkt aantal storeviews store
 • 100% gebouwd voor Tradetracker
 • Snelle configuratie
 • 15 dagen niet goed geld terug garantie
 • Voor beginners en gevorderden
 • Wordt geleverd met volledige documentatie
 • Werkt met de nieuwste versies van Magento
 • Snelle installatie

Recensies over TradeTracker Feed & Pixel door onze klanten
10/10

3 klanten
 • Beoordeling
  Goede extensie en support!
  Geschreven door Timop 17-09-2018
  Goede en snelle support vanuit de ontwikkelaar. Extensie gemakkelijk te installeren en in te stellen.
 • Beoordeling
  Werkt perfect
  Geschreven door Bobbyop 12-05-2017
  Installatie en configuratie is prima zelf te doen. Goede extensie die het koppelen van tradetracker stukken eenvoudiger maakt!
 • Beoordeling
  excellent
  Geschreven door Jesseop 06-09-2015
  We are very satisfied with the modules of the company Magmodules. Already purchased multiple modules and they work fine. In one of the modules we had a problem, but this was quickly and professionally fixed it by Magmodules. Emails will be responded quickly, even on weekends.

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Tradetracker Version 1.3.0
* Added advanced filter
* Added new option to log feed generation history
* Added selftest
* Fixed compatibility for Magento 1.7.x
* Small bug fixes and Improvements

Tradetracker Version 1.2.1
* Added support for CLI Commands
* Added option to use simple product pricing
* Improved Product ID Conversion tracking
* Removed Flat Catalog requirement
* New Preview XML export function
* New Collection paging function for big catalogs (tested > 250.000 SKU export)

Tradetracker Version 1.1.6
* Marketplace Release

Tradetracker Version 1.1.4
* New option: Usage of multiple TradeTracker Product Groups

Tradetracker Version 1.1.3
* Extra checks on filter for flat catalog

Tradetracker Version 1.1.2
* Small bug fixes

Tradetracker Version 1.1.1
* Improved feed image selection and handling
* Improved feed filter
* Improved feed shipping options
* Improved feed category options

Version 1.0.6
* Configurable Switch URLs; Automatically adds a Shortcode to your configurable URL that automatically selects the right simple-product option and price
* Set Grouped Price; Set the minimum, default or total price for the grouped product in the feed
* Improved Configurable products handling
* Improved Catalog Price Rule handling
* Improved Multi-store attribute values
* Improved Multi-store currency values


Version 1.0.5 | Date 27-10-2015
* New engine
* New filtering options
X

Download TradeTracker Feed & Pixel voor Magento (versie: 1.3.0)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 45,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 45,00
Extension Support
Addons
€ 45,00