KiyOh Rich Snippets

Toon uw KiyOh beoordelingen op uw homepage en gebruik ze voor de Rich Snippets, zodat ze in de meest populaire zoekmachines worden getoond! Haal uw webshop beter ratings op vertoon van uw ratings op de homepage van uw webshop met behulp van deze extensies. Uw winkel - cijfer wordt getoond als de verrijkte Rich Snippets, de extra data structuur die je mening en waardering gegevens van uw webshop opmaak. Verbeterde websites zoeken listings, genaamd " rich snippets " door Google, maakt websites om op te vallen tussen de menigte, het verhogen van de klant het verkeer. Hoewel semantische markup geen site rankings direct doet verhogen, doet dit indirect door het verhogen van de click-through - rate van uw sites en waardoor zoekmachines reden om uw site ranking te verhogen. Deze uitbreiding maakt gebruik uw stemformulier Kiyoh en creëert goed gestructureerde gegevens bekend bij de schema.org en GoodRelations markup die beide worden gebruikt door de belangrijkste zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing! Met behulp van deze extensie, zoekmachines zijn in staat om efficiënter te zoeken via uw webshop met de prijzen, recensies, beoordelingen en andere relevante informatie.

Over KiyOh

KiyOh is een specialist in klantbeoordelingen. Bedrijven zetten KiyOh in om beoordelingen te vragen aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt namelijk een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er duizenden webshops die KiyOh gebruiken.

Screenshots

Technical Product Features

 • Snel en eenvoudig te installeren en te configureren
 • Brengt meer aandacht aan uw resultaat.
 • Gebruikt de Schema.org markup gebruikt door de belangrijkste zoekmachines
 • Een gemakkelijke manier om uw SEO rankings te verbeteren en het verhogen van uw CTR
 • Eenvoudig kenmerken van deze op je homepage of uitschakelen
 • Gemaakt volgens de laatste Google en Schema.org normen
 • Exclusief gemaakt extensie voor Magento winkels
 • U hoeft alleen maar een keer te schakelen en te configureren deze uitbreiding

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

Recensies over KiyOh Rich Snippets door onze klanten
10/10

6 klanten
 • Beoordeling
  Best extension for Kiyoh users
  Geschreven door Mhenzeop 23-02-2016
  When you are using Kiyoh there is no better solution then this one. It works as descibred. You can send review requests automatically and the best is the UI. It looks great.
 • Beoordeling
  Excellent extension!
  Geschreven door PulsarPluginsop 02-12-2014
  Easy installing, easy integration. Might want to consider changing the extension path to default/default instead of dumping the files into the base/defaultThat's all :)
 • Beoordeling
  best kiyoh extention
  Geschreven door Kingnovationop 01-09-2014
  Easy to install. Gives immediate results !!I surely recommend this extention.
 • Beoordeling
  Nice snippet!
  Geschreven door Gerben1986op 08-05-2014
  I asked them to install this extension together with there other rich snippet extension: http://www.magentocommerce.com/magento-connect/rich-snippets-suite.htmlThat was no problem and it was installed quick!Works good / as expected! (I haven't seen the result in Google yet, but that will take a couple of weeks#I have only 1 remark: it shows the score of the people who would recommend your site #99% is recommending you#, not the average result which people give you #4 out of 5 by example)(hide)
 • Beoordeling
  This is awesome!
  Geschreven door SteveVop 01-04-2014
  Thanks for creating this module for us (Driven2Shine) and now offering it to the public.I am still waiting untill google will pick it up so the stars will be shown with organic searches.It has been 2 à 3 weeks now so it will take some more weeks untill Google shows it.Support was and still is awesome and almost instantly from Magmodules.(hide)
 • Beoordeling
  very good extension
  Geschreven door Rajnish149op 31-03-2014
  This is such a good extension, and the online support team is filled with such a nice persons. they solved my problem in just fraction of seconds.Thanks Magmodules.. :)

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Version 1.1.4, release date: 13-10-2017
* Marketplace Release

Version 1.1.3, release date: 17-06-2016
* Better layout
* New options

Version 1.1.2, release date: 09-03-2015
* Small bug fix

Version 1.1.0, release date: 13-02-2015
* Extensions release
* Improved layout
* Added frontend caching for snippets block
* Added Kiyoh International support
* Added time-out for when Kiyoh is down

Version 1.0, release date: 05-03-2014
* Extensions release
X

Download KiyOh Rich Snippets voor Magento (versie: 1.1.4)

Vul hieronder uw gegevens in om de extensie per email te ontvangen.

 • Terms and License Conditions

  Downloading any software product from the Magmodules website means that you agree our terms and license conditions.
X

Download KiyOh Rich Snippets voor Magento (versie: 1.1.4)