Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views.

€ 85,00

Product Review Reminder

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

Deze Product Review Reminder extensie voor Magento 2 helpt je om het product review proces geheel of gedeeltelijk te automatiseren. Het stuurt automatisch een e-mail met een uitnodiging om een productbeoordeling voor de gekochte producten in te vullen in ruil voor een kortingscode, indien ingeschakeld. Het tijdsinterval en de e-mail zelf kunnen eenvoudig worden geconfigureerd, wat resulteert in een perfecte tool om eenvoudig product beoordelingen te krijgen en je vertrouwensniveau te vergroten plus unieke inhoud te verzamelen.

Het is eenvoudig om een uitnodigingsprofiel voor een herinneringsherinnering in te stellen waar je de voorwaarden en acties kunt instellen zoals je wilt, op deze manier kun je de regels specificeren wanneer de e-mail moet worden verzonden op basis van het klantprofiel, bestelwaarden, store-view en / of land.

Vanuit de hoofdconfiguratie is het mogelijk om de functie in te schakelen om automatisch nieuwe productbeoordelingen goed te keuren, zodat de kortingscode e-mail direct wordt verzonden. Je kunt ook de admin-e-mail functie inschakelen, zodat je een e-mail ontvangt nadat iemand een recensie heeft ingediend, zodat je deze kunt controleren of instellen op goedgekeurd als de automatische goedkeuringsoptie is ingesteld op nee.

E-mail voor hoge conversie

De Product Review Reminder met standaard e-mailsjablonen kan per land en / of per profiel worden ingesteld. Op deze manier is het mogelijk om het e-mailsjabloon aan te passen aan het profiel dat wordt gebruikt. Bij deze profielen kan de e-mail per taal en / of productgroep afwijken van wat er is gekocht zodat je teksten in de e-mail kunt wijzigen voor aanschaf voor bijvoorbeeld mode en / of elektronica.

magento review check

Beoordelingspagina voor hoge conversie

Vanuit de e-mail wordt de klant naar een nieuwe front-end sectie gestuurd waar de bestelinformatie van de klant wordt ingevuld en er zijn 3 zichtbare stappen om de review te schrijven.
Door deze 3 stappen met een duidelijke front-end te gebruiken is er geen afleiding tijdens dit proces wat de conversie zeker ten goede komt. Deze 3 stappen zijn;

Stap 1. Producten
De klantgegevens worden ingevuld en de klant kan nagaan welke producten beoordeeld gaan worden;
Stap 2. Beoordeling
Alleen gekozen producten worden getoond met de beoordelingswaarden, zodat de klant zich kan concentreren op het schrijven;
Stap 3. Succes
De succespagina wordt getoond en, indien geactiveerd, wordt de e-mail met de kortingswagenregel naar de klanten gestuurd.

magento review check

Review uitnodiging profielen

Er zijn veel configuratiemogelijkheden binnen de beoordelingsuitnodiging en je kunt zoveel uitnodigingsprofielen maken als je wilt.
Enkele variabelen die kunnen worden ingesteld binnen deze uitnodigingsprofielen zijn;

 • Stel de beoordelings uitnodiging in per; Store-weergave
 • Stel de beoordelings uitnodiging in per; Klantengroep
 • Stel de beoordelings uitnodiging in per; Bestelstatus
 • Stel een vertraging in; een aantal dagen wordt de e-mail verzonden nadat deze aan de wachtrij is toegevoegd
 • Stel een maximale offset in; een aantal dagen wordt de e-mail verzonden nadat deze aan de wachtrij is toegevoegd
 • Stel voorwaarden; Als AL deze voorwaarden bijvoorbeeld WAAR zijn
 • Stel de eerste e-mailinstellingen in; als BCC, afzender e-mail en de standaardsjabloon
 • E-mailinstellingen voor coupons instellen; als BCC, winkelwagenregel voor de kortingsbon en het standaardsjabloon
 • Standaardsjabloon overschrijven; Overschrijf indien nodig de standaard e-mail- en couponsjabloon per land.


Inzichten van de product review herrinering acties

Binnen de extensie heb je toegang tot verschillende Grids en plaatsen om een goed inzicht te krijgen in de wachtrij en touchpoints.

Orderniveau; Review Reminder logboek
Na het inschakelen van de Herinnering voor productreview-extensie, wordt een nieuw tabblad op orderniveau toegevoegd. Op dit tabblad kan je de acties zien die met deze bestelling zijn verbonden en is het mogelijk om enkele acties uit te voeren.
Je kunt de review herrinering handmatig aan de wachtrij toevoegen, deze plannen en / of de formulier-URL openen.

Overzicht ; E-mail wachtrij
Een duidelijk overzicht met alle in de wachtrij geplaatste review e-mails en hun status. Vanuit dit overzicht is het mogelijk om de wachtrijopdracht te verwerken, deze uit de wachtrijlijst te verwijderen of de gekoppelde bestelling direct te openen.

Overzicht; Log
Een uitgebreid logboek met alle gebeurtenissen die worden uitgevoerd vanuit de extensie. Op deze manier krijg je een perfect inzicht in alle acties en gebeurtenissen die worden geactiveerd door de Product Review Reminder.

Kenmerken Back to Top
 • Complete log-functie voor duidelijke inzichten
 • Meerdere productrecensies vanuit 1 formulier
 • E-mails kunnen worden aangepast via de admin
 • Onbeperkt aantal uitnodigingsprofielen
 • Verzend de kortingsbon pas na indiening of na goedkeuring van de beoordeling
 • Volgt alle nieuwste Magento 2 coderingsstandaarden
Release opmerkingen Back to Top

Versie 1.1.0 - 01-03-2021 - Optie om nieuwe productrecensies automatisch goed te keuren
- Optie om de beheerder op de hoogte te stellen van een nieuwe productbeoordeling Versie 1.0.0 - 25-02-2021 - Eerste officiële release

Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Write a Review