Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views.

€ 125,00

Shopreview

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

Verzamel klant-reviews met deze complete winkel review extensie. Met de import en export functie ben je altijd zeker dat de reviews in eigen beheer blijven. Positieve klant reviews zijn de beste reclame voor je webshop en leveren directe 'Social proof' en overtuigen daarmee andere mensen om ook producten te kopen in je Magento store. Met de Shopreview extensie blijven reviews in jouw bezit en kan je zelf bepalen wat je met de reviews doet in het beheer, daarnaast is de aankoop een onetime bedrag zonder verdere maandelijkse abonnement kosten.

Met de Shopreview-extensie voor Magento kun je eenvoudig formulieren voor het verkrijgen reviews aanmaken en aanpassen naar je eigen wensen. Zo kun je als admin velden toevoegen, wijzigen of verwijderen. Ook kun je instellen welke velden verplicht zijn om in te vullen en kan je de placeholder ingeven. De front-end elementen maken veelal gebruik van default classes waardoor he formulier en het overzicht van de reviews zich aanpast aan de gebruikte template.

Wat de Shopreview extensie onderscheid van services;

 • Volledig beheer: Deze extensie is specifiek geschreven voor Magento 2 en het gehele beheer van de review formulieren en beoordelingen zelf gebeurt in de Magento back-end.
 • Eigendom: Reviews zijn opgeslagen in je eigen database en zijn dus allemaal in eigen beheer, ook Google ziet dit als unieke content welke direct bij je webwinkel behoort.
 • Adaptive Design Doordat er zoveel mogelijk gebruik is gemaakt van de default Magento opmaak, worden er zoveel mogelijk stijlen van de Magento store gebruikt..
 • Prijs: Geen hoge maandelijkse kosten voor een gelimiteerd aantal reviews zonder dat je deze kunt exporten maar een transparante prijs voor de complete tool.
 • Widget: De Widget is volledig naar wens instelbaar, middels het Magento Widget beheer gedeelte kunnen er verschillende widgets aangemaakt worden op de gewenste plek.

Schaalbaar: Creëer verschillende formulieren

Wanneer je voor verschillende store onderdelen wenst te beoordelen per store-view, is het mogelijk om meerdere formulieren aan te maken. Hiermee is het mogelijk om per store-view een ander formulier met verschillende beoordeling punten op te maken. Voor deze formulieren is het weer mogelijk om Widgets aan te maken om deze te implementeren in bijvoorbeeld footer en sidebar.

De Shopreview-extensie zit boordevol opties om alles in te stellen volgens je eigen wensen:

 • Widget onderdelen zijn eenvoudig aan te geven
 • Creëer lange of korte formulieren
 • Creëer een oneindig aantal formulieren
 • Bepaal zelf de URL en bedankt berichten
 • Toon het Shopreview formulier per specifieke klantgroep
 • Toon het Shopreview formulier per specifieke klantgroep

Volledige Controle

Het is eenvoudig in te stellen of het mogelijk is dat gasten ook reviews schrijven en/of dat reviews direct geplaatste mogen worden of eerste gemodereerd dienen te worden. Indien ingeschakeld is het eenvoudig in te stellen naar welk e-mail adres de notificatie verstuurd moet worden met de melding dat er een nieuwe review staat te wachten op een goed of afkeuring.

Exporteer & Importeer Reviews

Wanneer je vanaf een ander review platform komt, is het eenvoudig om die bestaande reviews te importeren in een bestaand formulier binnen de Shopreview extensie. Per formulier is het mogelijk om een export te maken als CSV waarnaar deze CSV aangevuld en geïmporteerd kan worden. Zo ben en blijft de content in eigen beheer zonder afhankelijk te zijn van een extern review platform.

Kenmerken Back to Top
 • Maak gebruik van de unieke beoordeling en formulier manager
 • Volledig aanpasbaar front-end reviewformulier
 • CSS-sterrenbeoordeling
 • Bepaal de naam en URL
 • Verhoog je conversie door positieve beoordelingen
 • Geen maandelijkse abonnementskosten voor reviews
Release opmerkingen Back to Top
Version 1.0.0First Release
Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Write a Review