Shopreview

Shopreview

Verzamel beoordelingen met deze Shopreview plugin. Met de Shopreview extensie voor Shopware ben je er altijd zeker van dat de reviews in eigen beheer blijven en de reviews volledig beheersbaar zijn.

Vertrouwen

Partner van unicorn bedrijven en een klanttevredenheid van 9,8/10.

Garantie

We bieden een 15-daagse geld-terug-garantie op al onze plugins.

Compatibiliteit

Volledig compatibel en getest met Shopware 6.2.+

Positieve klantrecensies zijn de beste reclame voor uw webshop en leveren direct 'Social proof' op en overtuigen daarmee andere mensen om ook producten in je Shopware winkel te kopen. Met de Shopreview extensie blijven reviews in je bezit en kun je zelf bepalen wat je met de reviews doet in het beheer, daarnaast is de aankoop een eenmalig bedrag zonder verdere maandelijkse abonnementskosten, anders dan de beschikbare review platforms.

Met de Shopreview extensie voor Shopware kun je eenvoudig formulieren maken voor het verkrijgen van reviews en deze naar eigen wens aanpassen. Als beheerder kunt u bijvoorbeeld velden toevoegen, wijzigen of verwijderen. Ook kun je instellen welke velden verplicht zijn om in te vullen en kun je de placeholder invullen. De front-end elementen gebruiken vaak standaard klassen, zodat de vorm en het overzicht van de reviews zich aanpassen aan de gebruikte template.

Wat maakt de Shopreview de beste productreview-extensie voor je Shopware Store?

  • Volledige controle: Deze extensie is speciaal voor Shopware geschreven en het volledige beheer van de beoordelingsformulieren en beoordelingen zelf wordt gedaan in de Shopware-back-end.
  • Eigendom: Recensies worden opgeslagen in je eigen database en zijn dus allemaal in eigen beheer, ook Google ziet dit als unieke content die direct bij je webshop hoort.
  • Adaptief ontwerp: Omdat zoveel mogelijk de standaard Magento-layout is gebruikt, zijn er zoveel mogelijk stijlen uit de Magento-winkel gebruikt.
  • Prijs: Geen hoge maandelijkse kosten voor een beperkt aantal reviews zonder deze te kunnen exporteren, maar een transparante prijs voor de complete tool.
  • Widget: De widget is volledig aanpasbaar, met behulp van de Magento Widget-beheersectie kunnen verschillende widgets op de gewenste locatie worden gemaakt.

Neem de controle over uw beoordelingen

Het is eenvoudig in te stellen of het mogelijk is voor gasten om beoordelingen te schrijven en/of dat beoordelingen direct worden geplaatst of eerst worden gemodereerd. Indien ingeschakeld, is het eenvoudig om in te stellen naar welk e-mailadres de melding moet worden verzonden met de melding dat een nieuwe beoordeling wacht op goedkeuring of afwijzing.

Maak uw eigen beoordelingsformulier

Stel eenvoudig het formulier in met de gewenste velden, selecteer tussen tekst, tekstgebied of beoordelingsveld en stel in of u dit veld verplicht wilt maken, configureer de titel plus tijdelijke aanduiding en bepaal de sorteervolgorde die u wilt maken zorg ervoor dat de velden naar uw wensen worden weergegeven.

Pronk met uw beoordelingen

 Zodra de beoordelingen zijn verzameld, kunt u ze eenvoudig weergeven op een pagina aan de voorkant. U kunt de Shopreview Layout Manager gebruiken om het Shopreview Form-blok zelf in te voegen, de output met behulp van de Shopreview List om uw reviews in een listingoverzicht te tonen en het Shopreview Widget-element om de totaalscore als widget te laten zien in bijvoorbeeld de zijbalk, koptekst of voettekst.

Hoogtepunten

  • Maak uw eigen Shopreview-formulier
  • Gemakkelijk de beoordelingen ontvangen en beheren
  • Toon de recensies in vermeldingen en/of widgets
  • Beheers of keur de winkelrecensies automatisch goed
  • Personaliseer de front-end vermeldingspagina

Reviews