Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views.

€ 85,00

Feedback Company Reviews

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

Met de Feedback Company Review extensie kun je direct reviews importeren van meerdere Feedback Company accounts. Importeer, beheer en toon eenvoudig alle beoordelingen of filter ze op basis van de score, de taal of het jaar per store-view. Op deze manier zijn de reviews direct in Magento beschikbaar, wat een positief effect heeft op je SEO-posities, aangezien alle reviews leesbaar en indexeerbaar zijn door Google. Een complete extensie om al je beoordelingen van verschillende accounts te importeren en te beheren in Magento.

De reviews kunnen volledig automatisch worden verkregen volgens een frequentie die u zelf configureert, het is ook mogelijk om nieuwe reviews niet direct te tonen en enkel na goedkeuring van een nieuwe import te tonen. Dit is de enige extensie om je Feedback Company-recensies rechtstreeks in Magento 2 te importeren.

Beheer Feedback Company reviews per Magento store-view en taal

Nadat een account is geïmporteerd, kun je beginnen met het importeren van de beoordelingen vanuit dit account. Daarna is het eenvoudig om de beoordelingen in de front-end te beheren, zodat u beoordelingen met locale nl_NL voor een specifieke winkelweergave kunt tonen om je SEO-positie op de Nederlandse pagina te verbeteren.
Daarnaast is het gemakkelijk om een review af te keuren en de recensie niet te tonen of de klant rechtstreeks vanuit de GRID te e-mailen. Je kunt er ook voor kiezen om reviews met een bepaalde sterbeoordeling te laten zien of bijvoorbeeld alleen reviews met een waardering hoger dan 4.

Meerdere Feedback Company-accounts

Het unieke aan de review pagina is dat deze extensie het mogelijk maakt om meerdere Feedback Company accounts toe te voegen binnen 1 review overzicht. Op deze manier kun je direct alle beoordelingen van je andere winkels tonen en / of de beoordelingen eenvoudig beheren binnen de verschillende Magento store-views.
Je kunt ook de mogelijkheid geven om een ​​filter aan de voorkant toe te voegen, zodat bezoekers kunnen bepalen welke beoordelingen op de listing pagina moeten worden getoond.

Filter Feedback Company met behulp van het modal

Bezoekers kunnen de beoordelingen eenvoudig filteren met behulp van een popup dat zich perfect aanpast aan je Magento template. Op deze manier kunnen bezoekers bijvoorbeeld alleen de beoordelingen van 1 account tonen, van hun taal en pas vanaf 2019. Hierdoor wordt de waarde van de betrouwbaarheid nog hoger en de review makkelijker te ontdekken.

Profiteer van de SEO-waarde

Wanneer de unieke inhoud rechtstreeks in je winkel wordt geïmporteerd, is het niet alleen eenvoudig om de recensies te beheren, maar kan deze ook door Google worden geïndexeerd als je inhoud. Daarom hebben we meerdere SEO-instellingen toegevoegd om de SEO-waarde nog meer te verbeteren en je beoordelingen te indexeren als nieuwe inhoud die automatisch wordt aangevuld bij elke nieuwe import. Op deze manier blijft je beoordelingspagina "levend", wat kan helpen om de zoekmachines vaker terug te laten keren. Elke keer dat je de Magento store bijwerkt met nieuwe inhoud, is het beter voor je algehele SEO-inspanningen.

Gestructureerde Data

Naast dat de beoordelingen de zoekmachinewaarde zal verbeteren, heeft de extensie nu de optie om de Google gestructureerde gegevens in te schakelen, met behulp van deze functie worden de gestructureerde gegevens van je beoordelingsscore toegevoegd aan de bron van de pagina met behulp van een JSON-opmaak .

Implementeer unieke widgets

Laat de Feedback Company -beoordelingen zien met verschillende widgets. Het is mogelijk om een sidebar, kleine, gewone of aangepaste widget toe te voegen met behulp van de ingebouwde Widget Manager in Magento 2. De ontwerpen maken gebruik van de CSS LESS techniek, hebben een duidelijke code en passen perfect bij de huisstijl van Feedback Company. Met behulp van de verschillende Widget-opties is het eenvoudig om de widget aan je wensen aan te passen.

Kenmerken Back to Top
  • Een kant-en-klare oplossing, geen xml-, code- of API-kennis vereist
  • Responsive ontwerp met Less CSS
  • Meerdere Feedback Company-accounts worden ondersteund
  • Automatische modus om de beoordelingen per cron bij te werken
  • Compatibel met de nieuwste Magento 2-versies
  • 100% gebouwd voor Magento en Feedback Company
  • Onbeperkt aantal store-views met gelokaliseerde inhoud
  • Wordt geleverd met volledige documentatie
  • Voor beginnende en gevorderde gebruikers
  • 15 dagen geld-terug-garantie
Release opmerkingen Back to Top
Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Write a Review