Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views.

€ 85,00

WebwinkelKeur Reviews

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

Met de WebwinkelKeur Review extensie kun je direct reviews importeren van meerdere WebwinkelKeur accounts. Importeer, beheer en toon eenvoudig alle beoordelingen of filter ze op basis van de score, de taal of het jaar per store-view. Op deze manier zijn de reviews direct in Magento beschikbaar, wat een positief effect heeft op uw SEO-posities, aangezien alle reviews leesbaar en indexeerbaar zijn door Google. Een complete extensie om al uw beoordelingen van verschillende accounts te importeren en te beheren in Magento.

De reviews kunnen volledig automatisch worden verkregen volgens een frequentie die u zelf configureert, het is ook mogelijk om nieuwe reviews niet direct te tonen en enkel na goedkeuring van een nieuwe import te tonen. Dit is de enige extensie om uw WebwinkelKeur-recensies rechtstreeks in Magento 2 te importeren.

Beheer WebwinkelKeur reviews per Magento store-view en taal

Nadat een account is geimporteerd, kun je beginnen met het importeren van de beoordelingen vanuit dit account. Daarna is het eenvoudig om de beoordelingen in de front-end te beheren, zodat u beoordelingen met locale nl_NL voor een specifieke winkelweergave kunt tonen om uw SEO-positie op de nederlandse pagina te verbeteren.
Daarnaast is het gemakkelijk om een review af te keuren en de recensie niet te tonen of de klant rechtstreeks vanuit de GRID te e-mailen. Je kunt er ook voor kiezen om reviews met een bepaalde sterbeoordeling te laten zien of bijvoorbeeld alleen reviews met een waardering hoger dan 4.

Meerdere WebwinkelKeur-accounts

Het unieke aan de reviewpagina is dat deze extensie het mogelijk maakt om meerdere WebwinkelKeur accounts toe te voegen binnen 1 review overzicht. Op deze manier kun je direct alle beoordelingen van uw andere winkels tonen en / of de beoordelingen eenvoudig beheren binnen de verschillende Magento store-views.
Je kunt ook de mogelijkheid geven om een ​​filter aan de voorkant toe te voegen, zodat bezoekers kunnen bepalen welke beoordelingen op de listingpagina moeten worden getoond.

Filter WebwinkelKeur met behulp van het modal

Bezoekers kunnen de beoordelingen eenvoudig filteren met behulp van een popup dat zich perfect aanpast aan uw ontwerpstandaarden. Op deze manier kunnen bezoekers bijvoorbeeld alleen de beoordelingen van 1 account tonen, van hun taal en pas vanaf 2019. Hierdoor wordt de waarde van de betrouwbaarheid nog hoger en de review makkelijker te ontdekken.

Profiteer van de SEO-waarde

Wanneer de unieke inhoud rechtstreeks in uw winkel wordt geïmporteerd, is het niet alleen eenvoudig om de recensies te beheren, maar kan deze ook door Google worden geïndexeerd als uw inhoud. Daarom hebben we meerdere SEO-instellingen toegevoegd om de SEO-waarde nog meer te verbeteren en uw beoordelingen te indexeren als nieuwe inhoud die automatisch wordt aangevuld bij elke nieuwe import. Op deze manier blijft uw beoordelingspagina "levend", wat kan helpen om de zoekmachines vaker terug te laten keren. Elke keer dat je de Magento store bijwerkt met nieuwe inhoud, is het beter voor uw algehele SEO-inspanningen.

Widgets & Sliders

Alle beoordelingen welke geïmporteerd zijn, kunnen worden weergegeven in verschillende widgets, deze widget kan worden geplaatst in de sidebar, in de footer of bijvoorbeeld op de homepage. Er zijn 2 soorten widgets met meerdere varianten, de kleinere widget en de widget slider. Hiermee is er veel vrijheid om de Webwinkelkeur reviews te tonen binnen je Magento template.

 

Kenmerken Back to Top
  • Een kant-en-klare oplossing, geen xml-, code- of API-kennis vereist
  • Responsive ontwerp met Less CSS
  • Meerdere WebwinkelKeur-accounts worden ondersteund
  • Automatische modus om de beoordelingen per cron bij te werken
  • Compatibel met de nieuwste Magento 2-versies
  • 100% gebouwd voor Magento en WebwinkelKeur
  • Onbeperkt aantal store-views met gelokaliseerde inhoud
  • Wordt geleverd met volledige documentatie
  • Voor beginnende en gevorderde gebruikers
  • 15 dagen geld-terug-garantie
Release opmerkingen Back to Top
Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Write a Review