Over ons

Wij zijn Magmodules

Wij ontwikkelen Magento en Shopware plugins.
Neem contact met ons op voor informatie over Magento en Shopware plugin ontwikkeling.

Intern. Al onze ontwikkeling wordt intern begeleid en uitgevoerd.
Sterk Team. We hebben een stabiel en sterk team klaar voor werk.
Nederlands & Engels. We spreken en schrijven in het Nederlands en Engels.

Bedrijfsgegevens

Magmodules B.V.
Rotsoord 13d
3523 CL Utrecht
Netherlands

Kamer van Koophandel

59730404

BTW-nummer

NL859261621B01

Kantooruren

Maandag - Vrijdag: 8:00 - 18:00

Vragen over verkoop en partners

Magmodules-klanten zijn integrators, Magento-merchants en bureaus die op Magento gebaseerde e-commerce-oplossingen en -diensten aan eindgebruikers leveren. We werken samen met onze partners om hen kant-en-klare oplossingen en leads te bieden voor aangepaste projecten gericht op het verhogen van de omzet en het besparen van tijd en geld.
Neem contact op met verkoop frank@magmodules.eu
Verkoop

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Plugin Only Agency, gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor zowel Magento als Shopware. Ons toegewijde team is gevestigd in Haarlem, Nederland, en omvat disciplines zoals design, front-end ontwikkeling en back-end ontwikkeling. Met een diepgewortelde passie voor e-commerce, zetten we ons in om alles te creëren wat met Shopware te maken heeft.
Het maken van hoogwaardige extensies met een goede code voor een eerlijke prijs met directe ondersteuning, dat is wat we willen doen. En als we onze klantbeoordelingen mogen geloven, zijn we daarin geslaagd.
Magento ontwikkeling Utrecht

Locatie Utrecht: Rotsoord

In het hart van Utrecht weerklinkt onze levendige locatie met het getik van toetsenborden, het geklingel van mokken en aanstekelijk gelach, waardoor een sfeer van vindingrijkheid ontstaat. Dit is onze creatieve hub, waar we samenkomen om onze buitengewone plugins te ontwikkelen en vorm te geven.
Adres: Rotsoord 13d, 3523 CL Utrecht
Magento ontwikkeling Haarlem

Locatie Haarlem: Oceans

Oceans is gehuisvest in een oud gebouw in Haarlem, dat in 1937 werd opgericht en lange tijd dienstdeed als laboratorium. In 2019 verwierf Oceans het pand en onderging het een grondige renovatie. Duurzaamheid speelt een cruciale rol bij Oceans, met speciale aandacht voor duurzaamheid tijdens zowel de bouw als het bouwproces. Meer dan 90% van al het sloopmateriaal is hergebruikt, waardoor een milieuvriendelijke aanpak wordt bevorderd.
Adres: Gonnetstraat 26, 2011 KA Haarlem