Wij zijn Magmodules
een Magento development bureau in Nederland.

Neem contact met ons op voor alle informatie over Magento ontwikkeling.

  • In-house. Begeleid en ontwikkeld in eigen huis.

  • Sterk Team. Een stabiel en sterk team klaar voor werk.

  • Nederlands & Engels. Wij werken in deze 2 talen.

Bedrijfsgegevens

Magmodules B.V.
Rotsoord 13d
3523 CL Utrecht
Netherlands

Kamer van Koophandel
59730404

BTW
NL859261621B01

Kantooruren

Maandag—vrijdag:
8:00 - 18:00


Huidige tijd:


Sales- en partner-vragen

Magmodules werkt samen met een grote en diverse groep aan klanten: van internetbureaus tot Magento-eindgebruikers. We ontwikkelen onze extensies zelf, maar ook in samenwerking met onze partners. Heb je vragen over een eventueel partnership of wil je meer weten over een van onze producten? Neem dan gerust contact op, we helpen je graag verder.

Contact sales/partnerships 
frank@magmodules.eu

Wij zijn Magmodules

Vanuit Haarlem en Utrecht werken we met een toegewijd en enthousiast team. We combineren een passie voor Magento en e-commerce met disciplines als design, front-end ontwikkeling en back-end ontwikkeling.

Onze missie? Magento-webwinkels beter en efficiënter maken voor zowel beheerders als bezoekers.

Dit doen we door extensies te ontwikkelen die het beheer en de gebruiksvriendelijkheid van Magento-webshops verbeteren. Onze filosofie is om extensies te bouwen met een hoge kwaliteitsstandaard tegen een toegankelijke prijs. Magmodules staat inmiddels wereldwijd bekend om de complete extensies met uitgebreide support en netjes geschreven code. 

magento development utrecht

Locatie Utrecht: Werkspoorfabriek

De Werkspoorfabriek is een bijzondere plek. De gevels met oude bakstenen, de typische vorm van de 175 meter lange hal en de gele kranen laten het industriële verleden van Werkspoor zien. De Utrechts Werkspoor is lange tijd een ontoegankelijk industrieterrein geweest en nu is Werkspoorfabriek een imposant herontwikkeld industrieel gebouw, met ruimte voor een energieke en toffe werkruimte.
Adres: Schaverijstraat 11, 3534 AS Utrecht

magento development haarlem

Locatie Haarlem: Oceans

Oceans is gevestigd in een oud pand in Haarlem. In 1937 werd het pand gebouwd en jarenlang gebruikt als laboratorium. In 2019 is het gebouw gekocht door Oceans en verbouwd. Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel in Oceans. Ook tijdens de bouw werd veel aandacht besteed aan duurzaamheid in het pand en het bouwproces. Meer dan 90 % van al het sloopmateriaal is hergebruikt.
Adres: Gonnetstraat 26 2011 KA Haarlem

+ 9k Tevreden klanten

Onze extensies worden wereldwijd gebruikt voor allerlei verschillende Magento-webshops. Daar zijn we best trots op.

Naast de focus op kwaliteit van onze extensies, besteden we ook veel aandacht aan support. We proberen altijd mee te denken en nemen vragen en/of problemen serieus. Tevreden klanten houden we ook graag tevreden!

KnowledgeBase en Support

Heb je uitleg nodig over installatie of configuratie?  

In onze Knowledgebase vind je antwoorden op de meest gestelde vragen, uitleg over configuratie en oplossingen voor problemen. Kom je er zelf niet uit, dan staat ons support-team klaar om je verder te helpen.

Technische Support

Loop je tegen problemen aan met een van onze extensies? Of heb je technische vragen of opmerkingen? Ons development-team helpt je graag verder.
Vul dan ons support formulier in en we lossen het voor je op.