Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views.

€ 85,00
Waardering:
100% of 100

Kiyoh Reviews

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

Importeer, beheer en vertoon alle Kiyoh-beoordelingen binnen je Magento 2 store en filter ze op basis van de score, taal of jaar per store-view.

Met de Kiyoh Review extensie kun je direct reviews importeren van meerdere Kiyoh accounts. Importeer, beheer en toon eenvoudig alle beoordelingen of filter ze op basis van de score, de taal of het jaar per store-view. Op deze manier zijn de reviews direct in Magento beschikbaar, wat een positief effect heeft op uw SEO-posities, aangezien alle reviews leesbaar en indexeerbaar zijn door Google. Een complete extensie om al uw beoordelingen van verschillende accounts te importeren en te beheren in Magento.

De reviews kunnen volledig automatisch worden verkregen volgens een frequentie die u zelf configureert, het is ook mogelijk om nieuwe reviews niet direct te tonen en enkel na goedkeuring van een nieuwe import te tonen. Dit is de enige extensie om uw Kiyoh-recensies rechtstreeks in Magento 2 te importeren.

Beheer Kiyoh reviews per Magento store-view en taal

Nadat een account is geïmporteerd, kun je beginnen met het importeren van de beoordelingen vanuit dit account. Daarna is het eenvoudig om de beoordelingen in de front-end te beheren, zodat u beoordelingen met locale nl_NL voor een specifieke winkelweergave kunt tonen om uw SEO-positie op de Nederlandse pagina te verbeteren.
Daarnaast is het gemakkelijk om een review af te keuren en de recensie niet te tonen of de klant rechtstreeks vanuit de GRID te e-mailen. Je kunt er ook voor kiezen om reviews met een bepaalde sterbeoordeling te laten zien of bijvoorbeeld alleen reviews met een waardering hoger dan 4.

Meerdere Kiyoh-accounts

Het unieke aan de listing pagina is dat deze extensie het mogelijk maakt om meerdere Kiyoh accounts toe te voegen binnen 1 review overzicht. Op deze manier kun je direct alle beoordelingen van uw andere winkels tonen en / of de beoordelingen eenvoudig beheren binnen de verschillende Magento store-views.
Je kunt ook de mogelijkheid geven om een ​​filter aan de voorkant toe te voegen, zodat bezoekers kunnen bepalen welke beoordelingen op de listingpagina moeten worden getoond.

Filter Kiyoh met behulp van het modal

Bezoekers kunnen de beoordelingen eenvoudig filteren met behulp van een popup dat zich perfect aanpast aan uw ontwerp standaarden. Op deze manier kunnen bezoekers bijvoorbeeld alleen de beoordelingen van 1 account tonen, van hun taal en pas vanaf 2019. Hierdoor wordt de waarde van de betrouwbaarheid nog hoger en de review makkelijker te ontdekken.

Profiteer van de SEO-waarde

Wanneer de unieke inhoud rechtstreeks in uw winkel wordt geïmporteerd, is het niet alleen eenvoudig om de recensies te beheren, maar kan deze ook door Google worden geïndexeerd als uw inhoud. Daarom hebben we meerdere SEO-instellingen toegevoegd om de SEO-waarde nog meer te verbeteren en uw beoordelingen te indexeren als nieuwe inhoud die automatisch wordt aangevuld bij elke nieuwe import. Op deze manier blijft uw beoordelingspagina "levend", wat kan helpen om de zoekmachines vaker terug te laten keren. Elke keer dat je de Magento store bijwerkt met nieuwe inohud, is het beter voor uw algehele SEO-inspanningen.

Gestructureerde Data

Naast dat de beoordelingen de zoekmachine waarde zal verbeteren, heeft de extensie nu de optie om de Google gestructureerde gegevens in te schakelen, met behulp van deze functie worden de gestructureerde gegevens van uw beoordelingsscore toegevoegd aan de bron van de pagina met behulp van een JSON-opmaak .

Implementeer unieke widgets

Laat de Kiyoh -beoordelingen zien met verschillende widgets. Het is mogelijk om een sidebar, kleine, gewone of aangepaste widget toe te voegen met behulp van de ingebouwde Widget Manager in Magento 2. De ontwerpen maken gebruik van de CSS LESS techniek, hebben een duidelijke code en passen perfect bij de huisstijl van Kiyoh. Met behulp van de verschillende Widget-opties is het eenvoudig om de widget aan uw wensen aan te passen.

Kiyoh review slider widget

Naast de sidebar en kleinere widgets is het ook mogelijk om de Slider Widget te gebruiken. Binnen de schuifregelaar heb je verschillende opties zoals het aantal recensies, het breekpunt voor verschillende resoluties en zichtbaarheid opties zoals automatisch afspelen, navigatieknoppen wel/niet weergeven en/of punten om de paginering van de recensies wel of niet te tonen. Deze review slider is perfect om de Kiyoh-recensies boven of onderaan pagina's weer te geven.

Kenmerken Back to Top
  • Een kant-en-klare oplossing, geen xml-, code- of API-kennis vereist
  • Responsive ontwerp met Less CSS
  • Meerdere Kiyoh-accounts worden ondersteund
  • Automatische modus om de beoordelingen per cron bij te werken
  • Compatibel met de nieuwste Magento 2-versies
  • 100% gebouwd voor Magento en Kiyoh
  • Onbeperkt aantal store-views met gelokaliseerde inhoud
  • Wordt geleverd met volledige documentatie
  • Voor beginnende en gevorderde gebruikers
  • 15 dagen geld-terug-garantie
Release opmerkingen Back to Top
Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Write a Review