Free
Waardering:
100% of 100

KiyOh Connect

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

De KiyOh-connector maakt een naadloze integratie van uw Magento-winkel met uw KiyOh-account mogelijk. Ongeveer 70% van de kopers zoekt naar beoordelingen van producten op online winkels of forums voordat ze een aankoop doen. Dit betekent dat als uw site geen dergelijke beoordelingen heeft, u een zeer groot percentage van het publiek mist. Daarom introduceren we u de KiyOh-connector.

Over deze extensie

De Magento KiyOh-connector is een GRATIS uitbreiding die KiyOh volledig in Magento integreert, dit maakt een snelle en eenvoudige creatie mogelijk, evenals het beheer van productrecensies (inclusief geautomatiseerde synchronisatie van oudere beoordelingen en klantgegevens), het beheren van uw huidige beoordelingen en het volledig automatiseren van beoordelingsuitnodigingen alles vanuit je Magento Back-end.

Review Manager

Beheer, bewerk en bekijk eenvoudig al uw KiyOh-beoordelingen in uw Magento Back-end. Nu hoeft u uw Magento Back-end niet meer te laten om uw productbeoordelingen te beheren, het zit allemaal in één dashboard.

Vertrouwen winnen

Toon de productrecensies in de stijl van uw winkel. Schakel de zijbalkoptie in om de nieuwste winkelrecensies in uw zijbalk draadloos te integreren met uw winkel-CSS. Schakel eenvoudig de zijbalk rechts of links van uw pagina in.

De beste gebruikerservaring

Naast de zijbalk is er ook een gloednieuwe overzichtspagina met een totaalscore en een overzicht met alle winkelrecensies van uw vorige klanten. Nu hebben de bezoekers de winkel nooit meer verlaten om de winkelrecensies van KiyOh te bekijken.

Rich Snippets

eef gebruikers aanvullende informatie over uw winkel in de zoekresultaten van de zoekmachine. Toon rijkere informatie, zoals de algehele score in sterren en het aantal beoordelingen. Verhoog uw CTR op SERP's door gestructureerde gegevens te leveren aan zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo.

Stuur een de uitnodiging

Deze optie is alleen beschikbaar voor KiyOh-gebruikers. Met deze optie is het mogelijk om een beoordelingherinnering volledig automatisch te verzenden een aantal dagen nadat de klanten een product in uw winkel hebben gekocht. Op deze manier kunt u automatisch content, vertrouwen en natuurlijk een wederzijds bezoek van uw klanten verkrijgen.

Jouw eigen inhoud


Met deze connector blijft je beoordelingspagina 'leven', wat kan helpen om de zoekmachines vaker terug te halen. Het creëert ook unieke inhoud voor uw online winkel. Telkens wanneer u uw site vaker kunt updaten, is dit beter voor uw algehele SEO-inspanningen.

Over KiyOh

KiyOh is een specialist in klant-advies. Bedrijven zetten KiyOh in om recensies te klanten aan klanten en te publiceren. Dit heeft voordelen voor u als consument, maar ook voor het bedrijf zelf. U kunt niet een betere inschatting maken, met wie u te maken heeft. En bedrijven kunnen leren van uw feedback. KiyOh is medio 2009 gestart en groeit hard. Inmiddels zijn er webshops die KiyOh gebruiken.

Kenmerken Back to Top
  • Direct koppelen met KiyOh
  • Eigen content
Release opmerkingen Back to Top

Version: 1.1.2 release date: 05-05-2016 * Small code/css improvements Version: 1.1.0 release date: 29-12-2015 * Updated custom widget Version: 1.0.9 release date: 09-07-2015 * Added compatibility for Magento 1.9.2 Version: 1.0.7 release date: 2015-13-06 * Small bug fixes Version: 1.0.6 release date: 2015-01-05 * Bugfix for invitations * Improved CSV file * Improved Snippets Version: 1.0.5 release date: 2015-13-04 * Fix that solves the possible connect problem with KiyOh during first install Version: 1.0.4 release date: 2015-02-04 * Rich Snippet Fix * Improved Translation files Version: 1.0.2 release date: 2015-26-3 * Added Dutch translation files Version: 1.0.1 release date: 2015-20-1 * Small Bugfixes Version: 1.0.0 release date: 2014-11-06 * Rewritten frontend sidebar

Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan