Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views.

€ 55,00

Product Review Reminder

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

Productrecensies zijn een contentbooster en vertegenwoordigen een authentieke en bewezen manier om feedback van klanten te verzamelen. Ze helpen uw bedrijf een online profiel op te bouwen, een grotere aanwezigheid op het web te creëren in de ogen van uw huidige klanten - en ook nieuwe verkopen aan te trekken. In plaats van handmatig door productverkooptransacties te bladeren en te controleren op een scherm, is het veel eenvoudiger en productiever om het proces te automatiseren.

Deze Product Review Reminder voor Magento® helpt u om het proces snel te automatiseren - gedeeltelijk of volledig (naar uw wens), zodat u met meer vrije tijd om zich te concentreren op de kernactiviteiten van het bedrijf. Uw klanten ontvangen dan beleefde automatische herinneringen die hen uitnodigen om een ​​productbeoordeling in te vullen; het tijdsinterval kan worden aangepast aan uw wensen en uw favoriete manier van werken.

Veel bedrijven en bedrijven hebben ontdekt dat dit een effectieve manier is om hun eerste vragen en de daaropvolgende conversie naar bevestigde verkopen te verbeteren. Niet alleen dit, ze zijn ook relatief goedkoop - goedkoper dan conventionele advertenties. Verwijzingen en mond-tot-mondreclame hebben in de loop der jaren goed gewerkt, maar tegenwoordig kunnen bedrijven een recensie-booster gebruiken om snel en effectief een breder en diverser potentiële klantenbestand te bereiken.

Aanpassen aan Magento® en moderne klantverwachtingen

Het opbouwen van een online profiel en verbinding maken met sociale media werpt vruchten af ​​bij veel moderne consumenten, die de voorkeur geven aan de snelheid en het gemak van online winkelen. Conventionele gedrukte advertenties in kranten of tijdschriften worden steeds minder gelezen. Daarnaast is er tot op zekere hoogte een natuurlijk vermoeden van marketing en 'ad speak' - veel potentiële kopers nemen meer nota van productrecensies van echte klanten die het product daadwerkelijk hebben gekocht en gebruikt. Als lezer van dit artikel heeft u misschien zelf goederen of diensten online gekocht en heeft u dergelijke feedback en klantevaluaties opgemerkt.

Productreviews helpen uw bedrijf door vertrouwen op te bouwen, wat leidt tot een beter begrip van een klantenbestand en een betere service mogelijk maakt. Normen kunnen proactiever worden gecontroleerd – positieve feedback kan worden gebruikt om uitstekend personeel te belonen, terwijl potentiële problemen vroeg kunnen worden geïdentificeerd en niet worden gemist, zodat waar nodig corrigerende maatregelen kunnen worden genomen.

Nieuw informatieblok op orderniveau met:

 • Volledige controle over de beoordelingsmail vanaf bestelniveau
 • Eenvoudig een recensie-e-mail voor deze bestelling opvragen, verzenden of verwijderen
 • Overzicht van wanneer e-mail wordt verzonden of wanneer het wordt gevraagd
 • Klant toevoegen aan of verwijderen uit lijst met uitsluitingen

Gebruiksgemak en aanpasbaarheid

Het herinneringspakket voor productrecensies wordt geleverd met voorgestelde e-mailsjablonen, zodat de oplossing met maximaal gemak kan worden geïmplementeerd. Het configureren van de functies en functionaliteit voor uw bedrijf om het vertrouwen van nieuwe klanten te winnen, is eenvoudig en duidelijk. De bestaande standaardsjablonen voor eerste en tweede e-mail kunnen worden aangepast aan uw exacte vereisten, met behulp van de ontwerpfaciliteit op het front-endformulier.

Schema's kunnen worden gedefinieerd en automatische mailings kunnen indien nodig op handmatig worden ingesteld. Er is ook een testfaciliteit, zodat u precies kunt bevestigen hoe de resulterende e-mail eruitziet na verzending en ontvangst. De identiteit van de afzender van de e-mail kan worden geconfigureerd vanuit de Magento®-winkel en er kunnen ook verborgen (bcc) kopieën worden verzonden - sommige gebruikers vinden dit handig om de communicatie te controleren, vooral in de beginfase van de implementatie. Er is ook een dashboardfunctie om schema's en geschiedenis gemakkelijk te kunnen controleren, en taken kunnen chronologisch worden geprogrammeerd met behulp van de 'cron'-faciliteit.

De inhoud van een review-e-mail kan snel worden geprogrammeerd, aangezien er aparte blokken zijn voor de welkomsttekst, een orderreview-blok, een shopreview-blok en tot slot een footer. Het e-mailontwerp kan worden aangepast met uw eigen logo om uw merkimago of huisstijl te behouden. Front-end formulieren kunnen ook worden gebruikt om welkomstteksten verder te personaliseren, of als een volgende bedankpagina om de klant te bedanken voor het schrijven van de recensie.

Bovendien kunnen er tijdslimieten worden ingesteld voor zowel het minimum aantal dagen voordat beoordelings-e-mails worden gepland, als de maximale limiet waarna er geen e-mails meer worden verzonden. Er kunnen producttypes worden geselecteerd om bundels of groepen aan een bovenliggende structuur te koppelen, om beoordelingen via een deel of de hele structuur te repliceren. Er is ook een mogelijkheid om klanten in staat te stellen de winkel alleen te beoordelen als ze al een aankooptransactie hebben voltooid en een bijbehorende productbeoordeling hebben achtergelaten.

Kenmerken Back to Top
 • Beheerdersbalk voor productrecensies die in behandeling zijn
 • Nieuwe Backlog-functie om de beoordelingsherinnering op eerdere bestellingen in de wachtrij te zetten
 • Reviews van niet-zichtbare eenvoudige producten koppelen aan ouder
 • Volledig aanpasbaar frontend beoordelingsformulier per bestelling
 • Laat de klant een recensie schrijven voor meerdere producten in 1 vorm
 • CSS-sterrenbeoordeling
 • E-mails kunnen worden aangepast via de beheerder
 • Voeg eenvoudig een blokkering voor cross-sell of up-sell toe aan de e-mail op basis van bestelde producten
 • Voeg aangepaste blokken toe aan de e-mail op basis van productkenmerk
 • Stel tot 2 verschillende e-mails in met 2 verschillende tijdschema's
 • Verwijdert automatisch de tweede e-mail wanneer de klant een recensie schrijft
 • Volledig verpakte unieke coupongeneratie om beoordelingen te belonen
 • Stuur de coupon alleen na verzending of na goedkeuring van de beoordeling
 • Stuur eenvoudig test-e-mails voordat u de extensie live instelt
Release opmerkingen Back to Top

3.3.0.0, release date: 21-07-2020

 • Composer version

Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan