Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views.

€ 65,00

Rich Snippets Suite

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

Rich Snippets zijn een nieuwe manier om de kracht van internetzoekmachines te benutten om gerichte gebruikers naar uw websitepagina('s) te trekken, aangezien ze uw zoekresultaten verbeteren wanneer potentiële klanten zoeken naar services en productcategorieën. Het systeem maakt gebruik van de nieuwste schema.org-technologie, waardoor Rich Snippet Suite voor Magento de ultieme zakelijke toevoeging is.


Deze Magento-extensie creëert de gestructureerde opmaak die compatibel is met de Schema.org-opmaak, een gezamenlijk product van een project van Google, Yahoo en Microsoft om overeenstemming te bereiken en een standaardmanier van werken met webpagina's en mark-upcode overeen te komen en te implementeren, met behulp van een erkend en gestructureerd formaat voor gegevens. Ook de add-on is gebaseerd op de laatste voorwaarden, normen en aanbevelingen. Bovendien bevat het de functionaliteit van Twitter-productkaarten, dus het is mogelijk om nog meer details toe te voegen dan beschikbaar zijn in conventionele tweets. Met de andere inbegrepen optie van Pinterest-rijke pinnen kun je zijspelden aanpassen en informatie opnemen over het merk, de prijs en beschikbaarheid van je product of dienst.

Intelligente fragmenten

Rich Snippets stellen de internetbrowsers van gebruikers in staat om zeer snel te herkennen of uw website is wat ze zoeken. Schemavocabulaire en opmaaktaal worden gebruikt op uw website en gezocht door grotere zoekmachines zoals Bing rich snippets. Uw website zal daarom bekende, effectieve e-Commerce-zoektermen bevatten en zal zich onderscheiden van de massa - met andere woorden, uw zoekmachineresultaten zullen meer opvallen en meer nieuwe klikken moeten aantrekken, wat ook wel de 'doorklikratio' wordt genoemd. ' (of CTR). Met een hogere CTR hebben Google en andere zoekmachines de neiging om de positie van uw site te verhogen.

Categoriefragmenten kunnen gebaseerd zijn op het product, zoals een geautomatiseerde aankondiging: "Onze (productnaam) is beoordeeld met 4,5 van de 5, gebaseerd op 128 klantrecensies", enzovoort. Productoverzichten zijn een kleine samenvatting onderaan een pagina en maken het mogelijk om heel snel Yahoo-, Bing- of Google-snippets te maken. Als u uw resultaatpositie en klikfrequentie (CTR) wilt verbeteren en zo meer klanten wilt verleiden, zal deze extensie u helpen om de vruchten te plukken van uw online bedrijf. We richten ons op producttitels, beschrijvingen, recensies, merken, voorraad, prijs en locatie. Veel websites gebruiken nog geen gemarkeerde gegevens, dus als u een concurrentievoordeel wilt behalen, is dit het product voor u.

Snelle en eenvoudige installatie

Na installatie van Rich Snippet Suite is het eenvoudig om de configuratie te voltooien vanuit het intuïtieve menu. Selecteer in het hoofdbeheerpaneel in Magenta uit de opties voor de opties van de suite: broodkruimel, productpagina (Rich Cards), categoriepagina, Pinterest, Twitter of Google-sitelinks. De ‘breadcrumb’-faciliteit kan worden gebruikt om met name Google-zoekresultaten aan te trekken. Het menu 'producttype' kan worden gebruikt om een ​​productoverzicht te maken en om de opname ervan in de opmaak van uw hoofdproductpagina en hoe deze wordt weergegeven te selecteren, om de beste zoekresultaten te verkrijgen. Verderop is het gegevensprofielmenu zo ontworpen dat u de inhoud kunt selecteren die u wilt weergeven, zoals product, beschrijving, voorraad, merk, kleur, prijzen en stemmen van klanten. Een ander menu, categorie, maakt samenvattingen van productcategorieën mogelijk en is een andere manier om potentiële zoekresultaten te vergroten. De volgorde waarin gegevens worden weergegeven (prijs, beschrijving, beoordelingen enz.) kan ook worden aangepast. Pinterest en Twitter kunnen ook worden aangepast om rijke pinnen en productkaarten weer te geven; in beide gevallen moeten de gebruikersnaam of accountnaam en details worden ingevoerd.

Het complete Magento Rich Snippets-uitbreidingspakket

De Rich Snippet Suite wordt geleverd met het meest complete pakket met betrekking tot de Rich Snippet Markup. Omdat we onze extensie altijd verbeteren met de nieuwste Schema.org- en Google-vereisten, is het nu de meest complete Rich Snippet Suite op de markt.

Deze Rich Snippet Suite bevat de volgende markeringen:

 • Rich Snippet Schema Markup: Website Rich Snippet 
 • Rich Snippet Schema Markup: BreadcrumbList Rich Snippet 
 • Rich Snippet Schema Markup: Organisatie Rich Snippet 
 • Rich Snippet Schema Markup: LocalBusiness Rich Snippet 
 • Rich Snippet Schema Markup: AggregateRating Rich Snippet 
 • Rich Snippet Schema Markup: Product Rich Cards (NIEUW) Rich Snippet 
 • Rich Snippet Schema Markup: Categorie Rich Snippets Rich Snippet 
 • Rich Snippet Schema Markup: Social Media Integratie Rich Snippet 
 • Rich Snippet Schema Markup: AheadWorks BlogPosting

We waarderen onze klanten

Geleverd door Magmodules, experts in het produceren van kwaliteitscode, deze tool om uw online aanwezigheid en bedrijf te ontwikkelen en te laten groeien, wordt geleverd met zes maanden gratis ondersteuning. Een aanbevolen verlenging tot vierentwintig maanden is:

Kenmerken Back to Top
 • Ondersteunde markeringen: product, categorie, lokaal bedrijf, aggregatiewaardering, organisatie en blogs!  COMPLEET
 • Compatibel met Yotpo-beoordelingen (deze functie werkt alleen met een Yotpo Premium-account)
 • Gemakkelijk functies van fragmenten in- of uitschakelen (beschikbaarheid van voorraad, recensies, merken, enz.)
 • Gemaakt volgens de nieuwste standaarden van Google en Schema.org
 • Compatibel met AheadWorks Blog om BlogPosting-fragmenten te maken  NIEUW
 • Op maat gemaakte extensie voor Magento-winkels
 • Gebruikt je broodkruimels in de rich snippets
 • JSON Product Rich-kaarten
 • U hoeft deze extensie maar één keer in te schakelen en te configureren
 • Gebruik met onbeperkte winkelweergaven binnen één Magento-installatie
 • De extensie kan worden gebruikt met een onbeperkt aantal producten en klanten
 • Eenvoudige installatie van 2 minuten
 • Voldoet aan Magento-programmeerpraktijken en aanpassingscompatibiliteit voor de meeste versies
Release opmerkingen Back to Top

3.4.3.0, release date: 21-07-2020

 • Composer version

Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan