Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views.

€ 55,00

Shopreview

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

Shop Review voor Magento gebruikt het moderne equivalent van mond-tot-mondreclame om uw bedrijf te promoten. De recente en steeds toenemende populariteit van internetwinkelen en profielinformatie met feedback en stemmen fungeren als online verwijzingen - een tevreden klant fungeert als een getuigenis of zelfs een advertentie om een ​​nieuwe aan te trekken.

Met gunstige recensies en meer inhoud neemt het vertrouwen van de klant in de producten of service die u aanbiedt toe, dus de verkoop krijgt een boost naarmate klanten meer vertrouwen krijgen. Vergeleken met de kosten van conventionele advertenties in gedrukte publicaties, zijn software-uitbreidingen zoals deze een van de meest effectieve en economische investeringen die een bedrijf kan doen in zijn toekomstige groei en het opbouwen van klanteninkomsten op de middellange tot lange termijn.

Met deze extensies kunt u getuigenissen van klanten van klanten opvragen, verzamelen, toevoegen, bewerken en verwijderen. Alle beoordelingen die u met deze extensie heeft verzameld, kunnen worden weergegeven op een goed ontworpen responsieve overzichtspagina en/of in de zijbalk om andere klanten te laten zien dat uw winkel betrouwbaar is en dat er veel klanten voor hen zijn.

Een volledig beheersbare uitbreidingstool voor productrecensies voor uw Magento-winkel

Misschien realiseer je je al dat Magento een aantal beoordelingstools heeft, zoals Yelp en Google, maar met deze tools wordt alle recensie-inhoud die wordt geleverd door recensenten (uw klanten) het eigendom van de inhoudsprovider, in plaats van dat het je eigendom blijft . Met deze winkeluitbreiding blijft dergelijke recensie-inhoud echter van u. Het wordt ook weergegeven op uw webshop in uw eigen stijl, met behulp van CSS (cascading style sheets) waar van toepassing in de bestaande code van de pagina. Naast een consistente en uniforme uitstraling biedt dit u ook het voordeel van een betere controle over uw eigen content. Met andere woorden, deze Magento-extensie verbetert je met unieke inhoud naast het verbeteren van je zoekresultaten. Het biedt ook een extra mogelijkheid om rich snippets voor uw webshop te maken (zie hieronder).

De voordelen van deze Magento Review Manager

Shop Review is ontworpen voor de nieuwste Magento-versies en wordt geleverd met duidelijke documentatie, samen met een licentie voor ons multi-store product. Onbeperkte upgrades en ondersteuning worden zes maanden gratis aangeboden en het product wordt geleverd met een geld-terug-garantie van vijftien dagen. De ondersteuning kan tegen een kleine eenmalige vergoeding worden verlengd tot onbepaalde tijd. De uitgebreide en unieke functies omvatten een stijlvolle zijbalkwidget met winkelrecensies, een startpaginawidget met productrecensies en zelfs aangepaste recensievelden kunnen worden gemaakt (maximaal vijf). Het product is goed gecodeerd in de bestaande CSS van uw winkel en fragmenten kunnen worden in- of uitgeschakeld. Als u bovendien de widget gebruikt die we leveren (meegeleverd met dit product) om uw winkelrecensies op de startpagina van uw site weer te geven, zullen grote zoekmachines zoals Bing, Google en Yahoo rich snippets voor uw winkel maken. Dit betekent dat gebruikers uw winkel gemakkelijk en snel kunnen herkennen, wat resulteert in een superieure klikfrequentie voor uw webshop en de kans op meer verkopen.

Beheer, voeg eenvoudig de beoordelingen toe, bewerk en verzamel ze

Het product is eenvoudig te installeren en duurt meestal minder dan twee minuten; het is eenvoudig te activeren met de meegeleverde licentiesleutelcode. Met een gedownload zipbestand volgt u gewoon de gedetailleerde instructies, met schermdumps van de zes eenvoudige stappen om u te begeleiden. De licentiesleutel zou dan groen moeten worden weergegeven als deze correct is ingevoerd, in plaats van rood.

Als u de extensie voor winkelrecensies en klantgetuigenissen wilt configureren, moet u eerst de algemene configuratiesecties naar wens bewerken om klantrecensies, gastrecensies, paginering voor meerdere recensies en het aantal recensies per pagina toe te staan. Mogelijk wilt u dan ook de standaard lay-outopties, de beschrijving van de zoekmachine en de klantvelden aanpassen aan uw eigen wensen, zoals service, leveringen, observaties en andere speciale klantgegevens. Bars aan de linker- en rechterkant, widgets voor startpagina's en parameters voor e-mailconfiguratie en het genereren van coupons kunnen ook worden ingesteld.

Na het voltooien van deze laatste stap van het configureren van de extensie Shopreview - Customer Testimonials, kunt u deze gaan gebruiken en gebruiken. Zie de helpbestanden voor meer informatie en suggesties; de hoofdmenu's kunnen worden bekeken en gebruikt om winkelrecensies of coupons te beheren, of om terug te keren naar de configuratie-opties.

Beloon uw klanten

U kunt uw klanten zelfs belonen als ze een recensie over uw winkel hebben geschreven. Het is nu mogelijk om de extensie een unieke couponcode te laten genereren wanneer ze een review hebben achtergelaten, je kunt deze couponcode per e-mail versturen of direct op de succespagina tonen. Het is mogelijk om deze korting pas te geven als je de review hebt goedgekeurd.

Kenmerken Back to Top
 • Boost your trust and create unique content
 • Add coupons to trigger the customer to buy again
 • Good store reviews are a conversion optimizer
 • No monthly subscription costs or service for your storereviews
 • Tested on the latest versions of Magento
 • 15 day money back guarantee
 • Free support for 6 months
 • Free upgrades for 6 months
 • Only one license needed for a multistore
 • Well written documentation
 • Show Customer Images in the Front-end
 • Comes with a whole new review manager
 • Fully customizable frontend review submit form
 • CSS star rating
 • Set the name of the Shopreview URL and the toplink name
 • Reward your customers for writing a review
Release opmerkingen Back to Top

2.2.3.0, release date: 21-07-2020

 • Composer release

Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan