Rich Snippets Suite (M2)

Creëer Google Rich Cards en gestructeerde data voor uw producten, webSite, Organisatie en Localbusiness. The Rich Snippet Suite extensie voegt een rijke JSON opmaak toe aan uw winkel om de product, website, Organisatie en LocalBusiness informatie verrijken. Binnen de configuratie van deze Magento® 2 extensie kunt u eenvoudig aangeven welke waardes wel of geen gebruik dienen te maken van de Rich Snippet opmaak, als extra product data kunt u ook attributen zoals beschrijving, merk SKU, GTIN etc. toevoegen.

Hoe de Rich Snippet Markup werkt

Google is het crawlen van uw Magento® winkel met behulp van slimme algoritmes, maar deze nog makkelijker voor Google en andere zoekmachines ze de "gestructureerde data" uitgenodigd om hun verschillende inhoud zoals recepten, films, producten en meer te maken. Deze uitbreiding zorgt ervoor dat het product en opslaan van informatie van uw Magento® winkel is goed gestructureerd, zodat al uw informatie beter is gecrawld door Google en andere zoekmachines. Deze gestructureerde gegevens markup wordt vastgesteld door de meeste grote zoekmachines om een standaard voor de gestructureerde data markup in websites en winkels te krijgen.

Product Rich Snippets

Binnen het Magento® platform heeft u uw product informatie welke deze extensie direct op kan zetten naar de Rich Cards data zodat de gestructureerde product informatie direct kan worden weergegeven in de SERP (zoekmachine resultaten pagina). Waardes zoals naam, prijs, beschikbaarheid en sterren zullen zichtbaar worden op een meer zichtbare manier in de resultaten dan normale Google links. Op deze manier kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten omdat de producten beter zichtbaar zijn in de resultaten, wat resulteert in een hogere CTR (Click Through Rate) en een betere SEO positie. U kunt de volgende informatie in het product Rich Snippets tonen:

 • Titel & Afbeelding
 • voorraad informatie
 • productvoorwaarden
 • Beoordeling (van 5 of 100)
 • Beschrijving
 • Merk
 • Model
 • Productidentificaties als SKU / GTIN

WebSite Rich Snippets

Gebruik gestructureerde gegevens voor uw Magento® store om de gewenste naam die u wilt Google weergeven in Search resultaten geven. U kunt ook meer dan één mogelijke naam voor uw site en de Google Search algoritmen laten kiezen tussen hen. Een extra onderdeel van dit schema is de Sitelinks Search Box dat een zoekbox direct in de SERP (zoekmachine resultaten pagina) geeft. U kunt de volgende informatie op de website Rich Snippets tonen:

 • Sitenaam
 • Alternatieve Sitenaam
 • Website Logo

LocalBusiness Rich Snippets

Om een bestaande fysiek bedrijf te claimen of een nieuwe maken kunt u geburik maken van "Google Business" in combinatie met de LocalBusiness markup. Zodra u zichzelf heeft geverifieerd als eigenaar van het bedrijf, kunt u het adres, de contactinformatie contact info, type bedrijf, en foto's. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijfsinformatie te zien zijn in Google Maps en de Google Knowledge Graph kaarten. U kunt de volgende informatie in de LocalBusiness Rich Snippets tonen:

 • Type
 • Bedrijfsnaam
 • bedrijfsadres
 • bedrijf Stad
 • Company Postcode
 • Company Gewest en Land
 • Bedrijf Locatie met Geo Latitude & Geo Longitude
 • Openingstijden

Organisatie Rich Snippets

Gebruik zakelijke contact markup voor uw officiële website om de contactgegevens van uw bedrijf toe te voegen aan de Google Knowledge opmaak. In sommige zoekopdrachten, bijvoorbeeld wanneer een gebruiker de naam van uw bedrijf in de zoekbalk, worden deze gegevens getoond. U kunt de volgende informatie in de Organisatie Rich Snippets tonen:

 • Contact Informatie Telefoon
 • Contact informatie Contact soort
 • Contact informatie Contact talen
 • Social Links voor Facebook, Instagram, Twitter en nog veel meer.

Afbeeldingen

Technical Product Features

 • Gemaakt volgens de laatste normen Google
 • Gemakkelijk in- of uitschakelen van bepaalde Snippets (beschikbaarheid van de voorraad, reviews, merken etc.)
 • Gebruik in combinatie met een onbeperkt aantal Magento® Storeviews
 • Gebruik in combinatie met een onbeperkt aantal Producten

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

Extension Features

 • Eenvoudige 2 minuten installatie
 • 14-dagen geld terug garantie
 • Gratis 6 maanden updates
 • Gratis 6 maanden support
 • Goed geschreven documentatie

Recensies over Rich Snippets Suite (M2) door onze klanten
10/10

1 klanten
 • Beoordeling
  Good service & functionality
  Geschreven door Martijnop 21-06-2017
  Plug-in works great. We had a specific request for functionality. Quick response and good service & support. I can really recommend this company & extension.

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Version: 1.07, release date: 03-01-2020
* Fix: validation error when last review has no score
* Fix: empty WebsiteSchema when no store name was set

Version: 1.07, release date: 21-06-2019
* Added option to add nested review to JSON-LD output

Version: 1.06, release date: 24-02-2019
* Image Fallback
* Added url + validUntil to offer data
* Support for Magento 2.3

Version: 1.05, release date: 12-06-2018
* Support for Magento 2.2.4

Version: 1.0.4, release date: 17-08-2017
* Support for Magento 2.2
* Rewritten LocalBusiness Schema

Version: 1.0.3, release date: 08-06-2017
* Option to Split Configurable Products
* Option to hide Offer when the product price is zero

Version: 1.0.2
* Added PriceRange to LocalBusiness
* Added space to multi select attribute implode

Version: 1.0.1
* Image in Product Rich Snippets
* Fix: select attribute in extra attributes
* Fix: dependency in composer.json

Version: 1.0.0
* Initial Release
X

Download Rich Snippets Suite (M2) voor Magento (versie: 1.0.8)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 65,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 65,00
Extension Support
Addons
€ 65,00