two payments

two payments

Two payments is a buy now, pay later solution. Connect Two Payments easily with this Magento 2 plugin.
Links
Please fill "Composer information" in the admin panel

Vertrouwen

Partner van unicorn bedrijven en een klanttevredenheid van 9,8/10.

Garantie

We bieden een 15-daagse geld-terug-garantie op al onze plugins.

Compatibiliteit

Volledig compatibel en getest met Magento 2.3.x tot 2.4.x.
De Magento 2-plugin voor naadloze integratie met Two Payments, de toonaangevende oplossing voor "koop nu, betaal later" voor handelaren. Met deze krachtige plugin kunnen handelaren moeiteloos hun Magento 2-winkels verbinden met TWO en hun klanten direct handelskrediet aanbieden bij het afrekenen.
Met Two Payments kunnen B2B-bedrijven hun verkooppotentieel maximaliseren door flexibele betaalopties te bieden die de koopervaring verbeteren. Deze innovatieve oplossing stelt klanten in staat om hun betalingen uit te stellen en in termijnen te betalen, waardoor de financiële druk van grote vooruitbetalingen wordt weggenomen. Door B2B Buy Now, Pay Later-oplossingen aan te bieden, kunnen handelaren meer klanten aantrekken en hogere conversieratio's stimuleren.
Als officiële partner van TWO zorgt onze Magento 2-plugin voor een betrouwbare en veilige verbinding tussen uw winkel en het betalingsplatform. Door gebruik te maken van deze plugin kunt u eenvoudig het volledige potentieel van de functies en voordelen van TWO benutten. Integreer Two Payments naadloos in uw Magento 2-winkel en bied uw klanten een handige en flexibele betaaloplossing die herhaalaankopen stimuleert en klantenloyaliteit bevordert.
Naast het verbeteren van de koopervaring voor uw klanten, biedt onze Magento 2-plugin ook zakelijke voordelen voor handelaren. Door te integreren met TWO kunt u kredietrisico compenseren, waardoor het potentieel voor slechte schulden wordt geminimaliseerd en een stabiele kasstroom voor uw bedrijf wordt gegarandeerd. Bovendien stroomlijnt de plugin administratieve taken die gepaard gaan met betalingsverwerking, waardoor u waardevolle tijd en middelen bespaart.
Naadloze Integratie Verbind moeiteloos uw Magento 2-winkel met Two Payments, gebruikmakend van een robuuste en veilige integratie die specifiek is gebouwd voor TWO.
Direct handelskrediet Stel uw klanten in staat om direct handelskrediet te verkrijgen bij het afrekenen, waardoor ze aankopen kunnen doen zonder de last van vooruitbetalingen.
B2B Koop Nu, Betaal Later Oplossingen Vergroot uw B2B verkooppotentieel door flexibele betaalopties aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van uw zakelijke klanten.
Verhoogde conversieratio's Trek meer klanten aan en stimuleer conversieratio's door een handige en flexibele betaaloplossing aan te bieden die aansluit bij hun financiële voorkeuren.
Risicovermindering Compenseer kredietrisico door gebruik te maken van de betrouwbare betalingsverwerking en kredietbeoordelingsmogelijkheden van TWO, waardoor uw bedrijf wordt beschermd tegen potentiële slechte schulden.
Vereenvoudigde administratie Automatiseer betalingsverwerkings taken en verlaag de administratieve werklast, waardoor u zich kunt richten op kernactiviteiten van uw bedrijf.

Magmodules en TWO Payments

De Magento 2-plugin voor Two Payments is uw toegangspoort tot het volledige potentieel van B2B Koop Nu, Betaal Later-oplossingen. Verbeter de winkelervaring voor uw klanten, verminder kredietrisico en stroomlijn administratieve processen met deze officiële partner-plugin. Geef uw bedrijf een boost en verhoog uw verkoop naar nieuwe hoogten door Two Payments naadloos te integreren in uw Magento 2-winkel.

Beoordelingen