NOTYD Payments

NOTYD Payments

De Magento 2-plugin is ontworpen voor naadloze integratie met NOTYD Payments, de toonaangevende oplossing voor 'nu kopen, later betalen' voor handelaren. Onze krachtige plugin stelt handelaren in staat om moeiteloos hun Magento 2-winkels te verbinden met NOTYD Payments.

Vertrouwen

Partner van unicorn bedrijven en een klanttevredenheid van 9,8/10.

Garantie

We bieden een 15-daagse geld-terug-garantie op al onze plugins.

Compatibiliteit

Volledig compatibel en getest met Magento 2.3.x tot 2.4.x.

De Magento 2-plugin, ontworpen voor naadloze integratie met NOTYD Payments, de toonaangevende 'nu kopen, later betalen'-oplossing voor handelaren. Onze krachtige plugin stelt handelaren in staat om moeiteloos hun Magento 2-winkels te verbinden met NOTYD Payments.

Welkom bij de Magento 2-plugin, ontworpen voor naadloze integratie met NOTYD Payments, de toonaangevende 'nu kopen, later betalen'-oplossing voor handelaren. Onze krachtige plugin stelt handelaren in staat om moeiteloos hun Magento 2-winkels te verbinden met NOTYD Payments, waardoor klanten direct handelskrediet krijgen bij het afrekenen.
Met NOTYD Payments kunnen B2B-bedrijven hun verkooppotentieel aanzienlijk vergroten door flexibele betalingsopties aan te bieden die de algehele koopervaring verbeteren. Deze innovatieve oplossing stelt klanten in staat om betalingen uit te stellen en in handige termijnen te betalen, waardoor de financiële druk van aanzienlijke upfront-betalingen wordt verminderd. Door B2B 'Nu Kopen, Later Betalen'-oplossingen te omarmen, kunnen handelaren hun klantenbestand uitbreiden en de conversieratio verhogen.
Als officiële partner van NOTYD Payments zorgt onze Magento 2-plugin voor een betrouwbare en veilige verbinding tussen uw winkel en dit vertrouwde betalingsplatform. Door gebruik te maken van deze plugin kunt u moeiteloos het volledige scala aan functies en voordelen van NOTYD Payments benutten. Integreer NOTYD Payments naadloos in uw Magento 2-winkel en bied uw klanten een handige en flexibele betalingsoplossing die herhaalaankopen stimuleert en de klantenloyaliteit versterkt.
Naast het verbeteren van de koopervaring voor uw klanten biedt onze Magento 2-plugin aanzienlijke zakelijke voordelen voor handelaren. Door integratie met NOTYD Payments kunt u het kredietrisico verminderen, waardoor de kans op oninbare vorderingen wordt verkleind en een consistente cashflow voor uw bedrijf wordt gegarandeerd. Bovendien stroomlijnt de plugin administratieve taken met betrekking tot betalingsverwerking, waardoor u kostbare tijd en middelen bespaart.
Verken de belangrijkste functies van de Magento 2-plugin voor NOTYD Payments:
Naadloze Integratie Verbind moeiteloos uw Magento 2-winkel met NOTYD Payments, gebruikmakend van een krachtige en veilige integratie die specifiek is ontworpen voor NOTYD. Uw Magento-webshop.
Direct Handelskrediet Geef uw klanten de mogelijkheid om direct handelskrediet te verkrijgen bij het afrekenen, zodat ze aankopen kunnen doen zonder de last van upfront-betalingen.
B2B Koop Nu, Betaal Later Oplossingen: Vergroot uw B2B verkooppotentieel door flexibele betalingsopties aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften van uw zakelijke klanten.
Verhoogde Conversieratio's Trek meer klanten aan en stimuleer conversieratio's door een handige en flexibele betalingsoplossing te bieden die aansluit bij hun financiële voorkeuren.
Bedrijven geven nog steeds de voorkeur aan betalen op rekening. Echter, de moderne B2B-koper verwacht steeds meer dezelfde gebruikerservaring als consumenten. Ze willen dus snel bestellingen plaatsen en deze ontvangen zonder directe betaling of de noodzaak om zich te registreren. Door zakelijke klanten toe te staan om met slechts één klik aankopen op factuur te doen via NOTYD, hebben onze klanten hun omzet met wel 30% zien groeien! Zakelijke kopers kunnen bestellen op rekening zoals ze gewend zijn, terwijl verkopers gegarandeerd betaald worden. NOTYD accepteert bestellingen tot €10.000 en is beschikbaar in Nederland en België. Het is eenvoudig en snel te integreren in uw webshop via verschillende platforms en plugins.

NOTYD Payments & Magmodules

De Magento 2-plugin voor NOTYD Payments fungeert als uw toegangspoort om de volledige mogelijkheden van B2B Koop Nu, Betaal Later-oplossingen te ontketenen. Verbeter de winkelervaring van uw klanten, beperk kredietrisico's en vereenvoudig administratieve procedures met deze door NOTYD goedgekeurde partnerplugin. Geef uw bedrijf kracht en breng uw verkoop naar nieuwe hoogten door NOTYD Payments naadloos te integreren in uw Magento 2-winkel.

Beoordelingen based on 1 review 10

star star star star star
Nette plugin die b2b nog makkelijker maakt
Werkt zoals je mag verwachten. En integreert netjes in de chackout.
|