Alternate Hreflang Tags

Alternate Hreflang Tags

Voeg eenvoudig hreflang tags toe aan je webshop om de URL met de juiste taal/regio weer te geven in de zoekresultaten van Google.
Latest version: v1.5.1
Latest update: July 19, 2024
Links

Vertrouwen

Partner van unicorn bedrijven en een klanttevredenheid van 9,8/10.

Garantie

We bieden een 15-daagse geld-terug-garantie op al onze plugins.

Compatibiliteit

Volledig compatibel en getest met Magento 2.3.x tot 2.4.x.
Ben je op zoek om het bereik van je Magento webshop uit te breiden en meerdere taalgebieden/regio's te targeten? Het toevoegen van hreflang tags aan je website is een slimme strategie. Met hreflang tags kan Google het beoogde land en/of de regio van je webpagina's identificeren. Hierdoor kan Google de juiste versie van je webpagina's weergeven in zoekresultaten op basis van de locatie en taalinstellingen van de gebruiker. Door hreflang tags te implementeren, verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van je website. Bezoekers, gestuurd door Google, komen terecht op de webpagina die is ontworpen voor hun taal/regio. Dit verbetert niet alleen de gebruikerservaring, maar verhoogt ook de conversie en omzet voor je webshop. De Hreflang Tags-extensie voor Magento 2 biedt een naadloze oplossing om hreflang tags eenvoudig in je Magento webshop op te nemen. Voordelen van hreflang tags In 2011 geïntroduceerd door Google, dienen hreflang tags als een technische oplossing voor websites met vergelijkbare inhoud in verschillende talen en/of gericht op verschillende regio's. De hreflang tag, ingebed in de broncode van de pagina, specificeert de taal en/of regio voor die specifieke pagina, samen met alternatieve beschikbare URL's. Dankzij de hreflang tag kan Google bezoekers efficiënt doorverwijzen van zoekresultaten naar de juiste webpagina op basis van hun taal en/of regio. De Hreflang Tags-extensie voor Magento 2 voegt automatisch de juiste hreflang tags toe aan je webpagina's wanneer er meerdere taal- en/of regiospecifieke versies beschikbaar zijn. Deze extensie verbetert aanzienlijk de gebruiksvriendelijkheid en versterkt je SEO-strategie zonder dat er handmatige codering nodig is.
Voorbeeld: Stel dat je een Magento webshop beheert die zich richt op drie verschillende markten: Nederland, Vlaanderen en de internationale markt. Om aan deze markten tegemoet te komen, heb je drie subdomeinen opgezet. Bijvoorbeeld, je verkoopt product A op deze subdomeinen, met productpagina-varianten specifiek voor elke regio/taal: - https://nl.mymagentostore.com/product-A: Een Nederlandse productpagina gericht op gebruikers in Nederland. - https://be.mymagentostore.com/product-A: Een Nederlandstalige productpagina voor Nederlandstalige gebruikers in België (Vlaanderen). - https://en.mymagentostore.com/product-A: Een Engelse productpagina gericht op de internationale markt. - De Hreflang Tags-extensie voor Magento 2 voegt automatisch de volgende hreflang tags toe aan elk van de drie productpagina's:
Google herkent deze hreflang-tags en begrijpt dat product A beschikbaar is op drie verschillende productpagina's die zich richten op drie verschillende markten. Op basis van de locatie en taalinstellingen van de gebruiker kan Google gebruikers nu nauwkeurig doorverwijzen naar de juiste webpagina in de zoekresultaten.
Gebruik van hreflang-tags

Als je meerdere markten met verschillende talen wilt bereiken, is het essentieel om je webpagina's in die talen te vertalen.

Zelfs bij het richten op meerdere markten waar dezelfde taal wordt gesproken, kan het aanpassen van de inhoud aan specifieke regio's voordelig zijn. Dit stelt je in staat om regiospecifieke inhoud aan te bieden, zoals:

 • Verzendkosten
 • Valuta
 • Lokale btw
 • Teksten (inhoud/spellingvariaties)

Bijvoorbeeld, als jouw webshop zich richt op de Nederlandse en Engelse markten, kun je verschillende webpagina's maken die zijn afgestemd op verschillende regio's met behulp van de volgende hreflang-tags:

 • "nl-nl" voor Nederland
 • "nl-be" voor België (Vlaanderen)
 • "EN-us" voor de Verenigde Staten
 • "EN-gb" voor het Verenigd Koninkrijk
 • "EN" voor Engels-sprekende gebruikers buiten de VS en het VK

Door hreflang-tags te implementeren, kun je effectief gerichte geo-targeting toepassen voor jouw webshop, waardoor je jouw inhoud kunt segmenteren op basis van taal en regio. Deze aanpak helpt Google om nauwkeurige zoekresultaten aan gebruikers te tonen, in lijn met hun taal en locatie. Het verbetert niet alleen de gebruiksvriendelijkheid, maar verhoogt ook de omzet voor jouw webshop.

De Hreflang Tags-extensie voor Magento 2 voegt automatisch de juiste hreflang-tags toe aan jouw webpagina's wanneer er meerdere taal- en/of regiospecifieke versies beschikbaar zijn. Dit verbetert aanzienlijk de bruikbaarheid en versterkt jouw SEO-strategie zonder dat er handmatige codering nodig is.

Hreflang-tags voor CMS-pagina's Terwijl de Hreflang Tags-extensie en Magento verschillende URL's voor producten en categorieën kunnen herkennen, zijn CMS-pagina's intern niet gelinkt binnen Magento.

Om dit aan te pakken, hebben we een oplossing geïntroduceerd waarmee je CMS-pagina's kunt categoriseren en linken als alternatieve taalpagina's.

Bijvoorbeeld, je kunt drie winkelweergaven maken en linken met verschillende contactpagina's:

[winkelweergave] mymagentostore.nl - identificator: contact-contact [winkelweergave] mymagentostore.com - identificator: contact-us [winkelweergave] mymagentostore.de - identificator: contact

Door deze winkelweergaven te categoriseren, worden automatisch de juiste hreflang-tags toegevoegd aan elke webpagina, wat zorgt voor naadloze navigatie en optimalisatie.

Vergroot je marktbereik met hreflang-tags Ben je op zoek om nieuwe markten te bereiken en diverse taalgebieden/regio's te targeten met je Magento webshop? Het toevoegen van hreflang-tags aan je website is een slimme zet.
Verbeter de gebruikerservaring en SEO-prestaties Hreflang-tags stellen Google in staat om het beoogde land en/of de regio van je webpagina's te bepalen. Hierdoor kan Google de juiste versie van je website weergeven in zoekresultaten op basis van de taal- en locatie-instellingen van de gebruiker.
Verhoog de gebruiksvriendelijkheid en conversiepercentages Door hreflang-tags te implementeren, bied je een naadloze gebruikerservaring voor je bezoekers. Via Google worden ze naar de webpagina geleid die overeenkomt met hun taal en regio , wat resulteert in verbeterde conversies en toegenomen verkoop.
De ultieme Hreflang-oplossing voor Magento 2 Onze Hreflang Tags-extensie voor Magento 2 biedt een uitgebreide oplossing om moeiteloos hreflang-tags aan je Magento webshop toe te voegen.
Ontketen de kracht van Hreflang-tags Geïntroduceerd door Google in 2011, zijn hreflang-tags een cruciale technische oplossing voor websites met vergelijkbare inhoud in verschillende talen en/of gericht op verschillende regio's. Deze tags, ingebed in de broncode van je webpagina, geven de taal en/of regio van een bepaalde pagina aan, samen met de beschikbare alternatieve URL's.
Geautomatiseerde implementatie voor naadloze lokalisatie Onze Hreflang Tags-extensie voegt automatisch de juiste hreflang-tags toe aan je webpagina's, zodat optimale gebruiksvriendelijkheid wordt gegarandeerd en je SEO-strategie wordt versterkt. Geen handmatige codering is vereist, wat je tijd en moeite bespaart.

Maak HrefLang-werking mogelijk voor je SEO lokalisatie

Stel je voor dat je een Magento webshop hebt die zich richt op drie verschillende markten: Nederland, Vlaanderen en de internationale markt. Om aan deze regio's tegemoet te komen, heb je drie subdomeinen opgezet die product A verkopen, elk met een andere productpagina:

Beoordelingen based on 3 reviews 10

star star star star star
Great product
Werkt precies zoals je zou verwachten. Perfecte aanvulling op de standaard Magento instellingen
|
star star star star star
Top module
Doet gewoon wat hij moet doen, met goed geschreven code en zonder problemen.
|
star star star star star
Goed!
Meerdere keren aangekocht voor onze klanten, dekt de benodigde lading voor de benodigde href-lang tags!
|
Click here to see more reviews
Click here to hide reviews

Changelog

1.5.1, release date: July 19, 2024

Changes:

 • Fixed issue with return type declaration when custom canonical module is used

Minimum requirements:

 • Magento 2.3.x & PHP 7.4

1.5.0, release date: February 5, 2024

Changes:

 • Added support for Firebear Configurable Products

Minimum requirements:

 • Magento 2.3.x & PHP 7.4

1.4.0, release date: September 21, 2023

Changes:

 • Revamped admin config
 • Remove alternate urls for stores that are disabled

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.3

1.3.8, release date: May 18, 2023

Changes:

 • Small Code Cleanup

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.1

1.3.7, release date: June 10, 2022

Changes:

 • Fixed check on general enabled flag / option

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.1

1.3.6, release date: March 3, 2022

Changes:

 • Make Logger component compatible with Monolog 2.0 (Magento 2.4.4 support)
 • Replaced deprecated _redirect method
 • Declared visibility on all constants

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.1

1.3.5, release date: November 12, 2021

Changes:

 • Refactored header template file for cleaner output without extra line endings / indents

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.x

1.3.4, release date: May 14, 2021

Fixes:

 • Fixed ACL role for config settings

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.x

1.3.3, release date: April 12, 2021

Changes:

 • Get category url from UrlRewrite for better performance when using lots of storeviews

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.x

1.3.2, release date: December 23, 2020

Changes:

 • Added fallback on getting product url by store id for faulty records in url_rewrite table

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.x

1.3.1, release date: December 14, 2020

Changes:

 • Updated version check in Admin
 • Fixed compilation issue in Magento 2.2 and lower

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.x

1.3.0, release date: October 22, 2020

Changes:

 • Added compatibility for Amasty Shop By Brand
 • Moved all config options to config repository interface
 • Coding styles and check on exclusive canonicals

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.x

1.2.1, release date: September 8, 2020

Changes:

 • Changed alternate hreflang url getter

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.x

1.2.0, release date: August 10, 2020

Features:

 • Refactoring of code
 • Added extensive self-test function
 • Added extensive error log function
 • Added extensive debug log function
 • Added compatibility for Magento 2.4

Fixes:

 • Fixed simple prices for configurable offer markup

Minimum requirements:

 • Magento 2.2.x & PHP 7.x

1.1.7, release date: May 31, 2020

### Fixed - Check if product is linked to store

1.1.6, release date: February 28, 2020

### Changed - Perfomance enhancements

1.1.5, release date: September 9, 2019

### Fixed - Issue with app emulation for product urls - Better check on _ignore_category in product urls ### Changed - Code refactor

1.1.4, release date: July 11, 2019

### Fixed - Stores with different base category could result in wrong urls - Current url on category pages

1.1.3, release date: June 21, 2019

### Added - Compatibility for Amasty Shopby ### Fixed - Minor fixes
Click here to expand the changelog
Click here to hide the changelog