MessageBird

MessageBird

Stuur sms-updates over bestellingen, facturen, verzendingen, back-in-stock-meldingen of prijswijzigingsupdates rechtstreeks naar je klanten.
Latest version: v1.1.0
Latest update: April 25, 2024

Vertrouwen

Partner van unicorn bedrijven en een klanttevredenheid van 9,8/10.

Garantie

We bieden een 15-daagse geld-terug-garantie op al onze plugins.

Compatibiliteit

Volledig compatibel en getest met Magento 2.3.x tot 2.4.x.
Namens Mollie en MessageBird hebben we een plugin ontwikkeld waarmee verschillende Magento-berichten via SMS of Whatsapp kunnen worden verzonden via het MessageBird-platform.
Met de MessageBird-plugin is het mogelijk om Magento-notificatieberichten die normaal gesproken per e-mail worden verzonden, via MessageBird te verzenden en deze onmiddellijk aan de klant te leveren via een mobiel tekstbericht. Dit heeft veel voordelen ten opzichte van e-mail: SMS is persoonlijker, sneller en wordt direct als pushmelding naar de klant gestuurd. De verzonden tekstberichten kunnen worden gebruikt om conversie te verhogen of de merkervaring te verbeteren.
SMS en WhatsApp-meldingenVerstuur verschillende Magento-berichten via SMS of WhatsApp via het MessageBird-platform en lever ze direct af op het mobiele apparaat van de klant.
Verbeterde merkervaringVerbeter de merkervaring door gepersonaliseerde meldingen te sturen, zoals orderbevestigingen, factuurbevestigingen, verzendmeldingen en creditnota-meldingen. Houd klanten op de hoogte en tevreden.
Conversie-verhogende berichtenMaak gebruik van de hoge zichtbaarheid en gegarandeerde levering van pushberichten om conversie-verhogende meldingen te sturen, zoals meldingen wanneer een product weer op voorraad is en meldingen van prijswijzigingen.
Mollie Payments-integratieIntegreer naadloos met Mollie Payments om betalingsherinneringen via SMS te verzenden, waardoor klanten worden aangemoedigd om hun betalingen te voltooien en conversieratio's te verhogen.
Het is gratis!De MessageBird-plugin is gratis te gebruiken en biedt krachtige functies en mogelijkheden om uw communicatie met klanten te verbeteren.
MessageBird-platformMaak gebruik van de mogelijkheden van MessageBird, een toonaangevend communicatieplatform dat vertrouwd wordt door bijna 20.000 klanten wereldwijd. Communiceer met klanten via verschillende kanalen, waaronder SMS, Voice, WhatsApp, WeChat, Messenger en e-mail.
Met de MessageBird-plugin voor Magento kun je je communicatiestrategie optimaliseren, tijdige meldingen versturen, de klantervaring verbeteren en conversies stimuleren voor je online winkel.

Over Messagebird en Magmodules

Magmodules is de vertrouwde ontwikkelingspartner voor MessageBird bij de creatie van hun Magento-plugin. Met onze expertise in Magento-ontwikkeling hebben we nauw samengewerkt met MessageBird om een naadloze integratie te realiseren waarmee Magento-gebruikers kunnen profiteren van de kracht van het communicatieplatform van MessageBird. Samen streven we ernaar om bedrijven een betrouwbare en efficiënte oplossing te bieden voor het verbeteren van hun klantcommunicatie en het behalen van betere resultaten.

Reviews

Changelog

1.1.0, release date: April 25, 2024

Changes:

  • Updated UI

Minimum requirements:

  • Magento 2.3.3 & PHP 7.4

1.0.1, release date: March 7, 2022

Changes:

  • Make Logger component compatible with Monolog 2.0
  • Remove sendNotification CLI command
  • Added visibility declaration on all constants
  • Updated automatic testings

Minimum requirements:

  • Magento 2.3.3 & PHP 7.1

1.0.0, release date: November 3, 2021

  • First public release
Click here to expand the changelog
Click here to hide the changelog