TradeTracker Feed & Pixel

TradeTracker Feed & Pixel

Koppel je Shopware-webshop snel en eenvoudig met TradeTracker om extra affiliate-verkopen te genereren.

Vertrouwen

Partner van unicorn bedrijven en een klanttevredenheid van 9,8/10.

Garantie

We bieden een 15-daagse geld-terug-garantie op al onze plugins.

Compatibiliteit

Volledig compatibel en getest met Shopware 6.4.x tot 6.5.x.

TradeTracker is een handig platform om de producten van je Shopware-webshop onder de aandacht van je doelgroep te brengen. 

Heb je een TradeTracker Merchant-account? Dan moet je de productcatalogus van je webshop in de juiste vorm exporteren naar je TradeTracker Data Feed.

Het is hierbij belangrijk om de meest recente specificaties van TradeTracker Merchant aan te houden en alle mogelijke attributen aan te leveren. Hoe beter je TradeTracker informeert over je productaanbod, hoe beter ze in staat zijn om de juiste klanten door te sturen naar je webshop. Alleen dan bereik je het maximale resultaat met je advertentiecampagnes.

Slordigheden kun je je hier niet permitteren. Staan er foutjes in je Data Feed en is hij niet helemaal up-to-date? Dan verlies je mogelijk een groot aantal klanten aan de concurrent.

De TradeTracker Feed & Pixel-extensie van Magmodules optimaliseert het adverteren via TradeTracker. Deze extensie zorgt ervoor dat je Data Feed altijd correct en up-to-date is. Ook kun je heel eenvoudig een conversiepixel plaatsen op je bedankpagina.

Wil je maximaal resultaat behalen met je advertentiecampagnes via TradeTracker? Download dan de extensie en begin vandaag nog! 

De TradeTracker Data Feed

Met deze extensie genereer je moeiteloos de juiste Data Feeds van de hoogste kwaliteit. Onze Shopware-extensie haalt alle benodigde informatie rechtstreeks uit je productcatalogus. 

Werk je de informatie in de catalogus bij, dan hoef je alleen nog maar de feed te actualiseren. Dat kan handmatig of automatisch (volgens een eenmalig ingesteld tijdschema). Zo is de meest recente informatie over je producten altijd beschikbaar in je TradeTracker Merchant-account. 

Heb je meer dan één storeview? Dan kun je de extensie zo instellen dat hij voor elke storeview apart een unieke Data Feed genereert. Met de extensie kun je producten bovendien in categorieën indelen die optimaal aansluiten bij de producttaxonomie van TradeTracker.

De TradeTracker Feed & Pixel-extensie biedt maximale flexibiliteit. Zo heb je de mogelijkheid om specifieke producten in de feed mee te nemen of juist uit te sluiten. Ook kun je de juiste productbeschrijving selecteren en unieke identifiers instellen (EAN, UPC of MPN).

Daarnaast zijn er nog enkele geavanceerde mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld extra informatie meegeven over btw en verzendkosten. Ook kun je zelf extra velden definiëren en invullen.

Configureerbare producten met de juiste links

Onderliggende producten kun je gemakkelijk voorzien van de juiste bovenliggende data met behulp van een multiple-select.

Maar het kan nog eenvoudiger door gebruik te maken van links. Met de TradeTracker Feed & Pixel-extensie kun je namelijk een kleine shortcode toevoegen aan de URL, waardoor de configuratie van het product direct wordt meegenomen. Zo worden de betreffende optie en prijs automatisch aangepast middels de link.

Op deze manier klopt de link in de Feed voor bezoekers en wordt deze ook goedgekeurd in je Tradetracker Merchant-account, omdat de prijs en configuratie overeenkomen met de productinformatie in de feed. Bijvoorbeeld, de URL wordt dan www.jouwshopwarewinkel.nl/messenset#40=3.

Over TradeTracker

TradeTracker is een platform waarmee je affiliate marketing kunt inzetten voor je producten. Op die manier kunnen anderen jouw producten promoten. 

Affiliate marketing is een aantrekkelijke vorm van adverteren, omdat je pas een commissie hoeft te betalen als een klant je product heeft besteld en betaald. Dankzij deze “pay for performance” hoef je geen marketingbudget te reserveren. Je betaalt commissies vanuit de marge die op elk verkocht product zit.

TradeTracker gebruikt geavanceerde software om online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen uit te voeren en monitoren. Hierdoor kunnen zowel publishers als adverteerders het maximale uit affiliate marketing halen.

Beoordelingen