Webshop.nl Marktplaats

Webshop.nl Marktplaats

Koppel Shopware direct met Webshop.nl via onze krachtige en gebruiksvriendelijke plugin.

Vertrouwen

Partner van unicorn bedrijven en een klanttevredenheid van 9,8/10.

Garantie

We bieden een 15-daagse geld-terug-garantie op al onze plugins.

Compatibiliteit

Volledig compatibel en getest met Shopware 6.4.x tot 6.5.x.

Ontgrendel het volledige potentieel van je Shopware-winkel door naadloos te integreren met Webshop.nl via onze krachtige en gebruiksvriendelijke plugin. Verhoog moeiteloos je online aanwezigheid, optimaliseer je operationele processen en stimuleer de verkoop.

Een complete Webshop.nl Shopware Plugin:

Zorg voor een vloeiende informatiestroom door de algemene configuratie te activeren en essentiële plugindetails naar het aangewezen eindpunt te sturen. Het integratietoken, een statische sleutel gegenereerd door de plugin, zorgt voor veilige communicatie via de API.


Exporteer je Shopware Productcatalogus:

Exporteer moeiteloos het beheer van je productcatalogus.

  • Inschakelen van Productfeed Generatie: Maak moeiteloos en regelmatig je productfeed aan om ervoor te zorgen dat je aanbod altijd up-to-date is.

  • Aanpasbare Bestandsnaam: Personaliseer de bestandsnaam van je gegenereerde productfeed naar keuze.

  • Verbeterde Opties voor Productgegevens: Pas je productgegevens aan met opties voor grootte, merk (fabrikant) en kleurselectie, waardoor je catalogus dynamisch en aantrekkelijk wordt.


Importeer je Webshop.nl Bestellingen

Beheer efficiënt je bestellingen van Webshop.nl binnen je Shopware-winkel.

  • Selectie van Standaard Verzendmethode: Stel je voorkeursverzendmethode in voor naadloze import van bestellingen.

  • Toewijzing van Standaard Klantengroep: Vereenvoudig de verwerking van je bestellingen door een standaard klantengroep toe te wijzen voor Webshop.nl-bestellingen.

Debugmodus voor Precisie:

Schakel de debugmodus in voor waardevolle inzichten en effectieve probleemoplossing, zodat de integratie soepel en foutloos verloopt.

Ervaar de Kracht van Integratie:

Download vandaag nog onze Webshop.nl Integratie Plugin voor Shopware en ontdek de naadloze harmonie tussen twee krachtige platforms. Verrijk je online business, verbeter klanttevredenheid en stimuleer moeiteloos je omzet.

Over Webshop.nl

Webshop.nl is dé centrale marktplaats voor alle producten, met de snelste productzoekmachine van Nederland en het grootste productaanbod in het land.

Reviews