Channable Feed

Koppel jouw Magento shop aan Channable middels de Channable Feed extensie en adverteer vervolgens op iedere gewenste vergelijkingssite, affiliatenetwerk of marktplaats. Wil je ook de externe bestellingen van platforms zoals Bol.com en Beslist automatisch verwerken? Geen probleem! Dit is mogelijk met de Channable Order & Item extensie.

Deze extensie creëert een rijkelijke datafeed welke eenvoudig gekoppeld kan worden met Channable. Zo komt dus alle productinformatie vanuit jouw Magento store in Channable te staan. Via de online tool van Channable kunnen jouw producten verstuurd worden naar ieder gewenst kanaal.
De Feed extensie kan los van de Order & Item extensie gebruikt worden wanneer er geen gebruik gemaakt wordt van orderverwerking in Channable (bijv. voor Bol.com of Beslist).

Eenvoudige Installatie

Eenvoudig te integreren in uw Magento store waarmee het mogelijk is om direct van een compleet product feed te genereren om deze vervolgens te koppelen aan Channable.

Unieke velden

We raden u aan zo veel mogelijk relevante attributen toe te voegen om de ideale datafeed voor uw winkel te creëren.

Configurable Products

Bij het opzetten van de configureerbare producten heeft u de mogelijkheid om altijd de bovenliggende data van het simple product in het configureerbare product te gebruiken. Echter, als de gegevens niet beschikbaar zijn, is er altijd de mogelijkheid om de simple product gegevens te gebruiken.

Screenshots

Over Channable

Channable is een cloud-based datafeed management tool, gemaakt om de online adverteeractiviteiten van marketingbureaus en webshopeigenaren sterk te vereenvoudigen. In de tool kunnen slimme regels ingesteld worden en kan iedere datafeed gemaakt en/of API-connectie gelegd worden. Dit alles met de gratis technische support van Channable achter de hand.

Channable ondersteund de volgende platformen:

Adcell, Adcrowd, Adform, ADPS, AdRoll, affiliate4you, Affiliatewindow, affilinetAmazon, Apomio, Bazaarvoice, becomeEurope, belboon, Beny, Beslist.nl, Billiger.de, Bing Ads, Boetiek.nl, Bol.com, Ceneo, Cenowarka, check24, Chersons, Choozen, Ciao!, CJ Affiliate, Comparer, Criteo, Crowdfox, Daisycon, Deltaprojects, Domodi, Dooyoo, Doubleclick, eBay, El cheapo, Epoq, Facebook, Fasha, Fashiola, Fashionchick, fnac, Fruugo, Geizhals, Geizkragen.de, Google Adwords, Google Shopping, Guenstiger.de, Hardware.info, Heureka, Hintaseuranta, Hitmeister.de, Hood.de, idealo, Incurvy, Kauftipp.ch, kelkoo, kids today, kieskeurig, Kiyoh, Kleding.nl, Koopkeus.nl, Ladenzeile.de, LeGuide, Lionshome, Listupp, Lootjestrekken.nl, Marktplaats Zakelijk, Medifusion, Medizinfuchs.de, Medvergleich, Meinpaket.de, Mentoday, Miinto, My Shopping, Mybestbrands, Myhomeshopping.nl, Netzshopping, Nextag, Okazii, Okazje, OOshopping, Polyvore, Preis.de, Preisroboter.de, Pricat, Pricegrabber, Priceminister, PriceRunner, Pricespy, Prisjakt, Promodeals, Publitas, Rakuten, Ricardo, Scoupz, Sellvation, Shop Alike, Shop Mania, Shopdichtbij.nl, Shop-online-shop.nl, Shopping.com, Shopping24, Shopzilla, Siroop, Sizmek, Skapiec, Skinflint, Smartly.io, Sociomantic, Sooqr, Sparmedo, Spartoo, StadNL, Stylefruits, Stylelounge, Stylight, The Next Ad, To be dressed, Toppreise.ch, Tracdelight, Trade Doubler, Tradetracker, Trovaprezzi, Tweakers, Tweakwise, Twenga, Uvinum, Vendiro, Vergelijk.nl, Vertaa, Viafix, Vind kleding, Webmerchant, WhiskyMarketplace, Wine-Searcher, Yandex, Yippie, Zanox, Zbozi

Technical Product Features

 • Uitgebreide datafeed volgens de Channable standaarden
 • Configureerbare producten
 • Turn key oplossing
 • Direct te koppelen met Channable via de ‘Auto Connect’ link
 • JSON opmaak om de load te verlagen

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

Recensies over Channable Feed door onze klanten
10/10

1 klanten
 • Beoordeling
  Top module en service
  Geschreven door erikop 23-05-2017
  Instellen van de module lukte niet helemaal maar via de extra service ben ik goed geholpen en doet de module goed zijn werk. Zeker een aanrader.

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Version 1.6.7
* Removed excluded images from output

Version 1.6.6
* Added selftest data warning next to button
* Added markup/exchange conversion for MSRP
* Added currency code to feed output
* Updated price format for extra fields
* Fixed collection filters

Version 1.6.5
* Added option to include Upsell, Crosssell, Related SKU's to output
* Fixed backward compatibility for Magento 1.9.0.1 (known paging issue)
* Small bug fixes

Version 1.6.4
* Added event: channable_feed_item_before
* Added backorders feed attribute
* Added download links to sefltest version outcomes

Version 1.6.3
* Fixed notice "Undefined index" when attribute_set_name is used

Version 1.6.0
* Added a Selftest function
* Added option to bypass the Flat bypass when using flat tables (no hard requirement)
* Added website name column to feed table
* Improved handling on configurable/simple sale prices

Version 1.5.2
* Added support for simple pricing
* Extra check on token encrypting function

Version 1.5.1
* Fixed/rewritten out of stock function
* Performance tweaks
* Fixed paging

Version 1.5.0
* Pricefilters fix for Advanced Filters
* Encrypted API Key save in database
* Categories can be excluded from output
* Simple/Parent pricing fix when products have multiple parents
* Parent data loaded from Flat Catalog
* General bugfixes

Version 1.4.8
* General bug fixes
* Updated dependency to max php 7.x

Version 1.4.6
* Fixed: Exclude categories to be not visible in feed
* Fixed: Better check on product relations

Version 1.4.5
* Magento product Url fix

Version 1.4.3
* Fixed: stock 0 not visible in export
* Sorting on category level in export
* New export fields: manage_stock, min_sales_qty and qty_increments
* Admin notice when flat catalog is not enabled

Version 1.4.0
* Made compatible with EE
* Added compatibility for Super Attribute Pricing for configurable products

Version 1.3.8
* Added: Advanced filters
* Added: Complete country list for shipping
* Fixed: price field in custom fields

Version 1.3.7
* Added cost field to extra fields option
* New option: overwrite server settings

Version 1.3.2
* Small update on description output, added new lines for better processing.

Version 1.3.0
* Added support for multiple images and better handeling of image urls
* Fixed output limit for Magento version older then 1.7.2
* Fixed stock & stock status fields in output
* Performance enhancements on large product collections
* Updated price calculation function
* Better support for configurable products configurable switch urls
* Extra check on status of parent product
* Categories of parent products are used on configurable simple products

Version 1.2.2
* Fixed json products total

Version 1.2.1
* New admin & filter options

Version 1.2.0
* New engine

Version 1.1.0
* Improved support for configurable products
* Minor bug fixes

Version 1.0.0
* First Stable Release
X

Download Channable Feed voor Magento (versie: 1.6.7)

Vul hieronder uw gegevens in om de extensie per email te ontvangen.

 • Terms and License Conditions

  Downloading any software product from the Magmodules website means that you agree our terms and license conditions.
X

Download Channable Feed voor Magento (versie: 1.6.7)