Magento Channable Feed and API extensies

Koppel Magento producten middels de Channable Feed extensie en externe bestellingen van Bol.com of Beslist.nl bestellingen middels de Channable API extensie

 

 

 

 

 

Koppel Channable met Magento middels deze Magentoextensies

Voor Channable zijn er twee verschillende Magento extensies ontwikkeld zodat er ook enkel gebruik gemaakt kan worden van de Channable Feed extensie zonder de API functionaliteit. Gezien de API extensie gebruik maakt van dezelfde product data die vanuit de Feed gegenereert wordt is het wel nodig om deze extensie te gebruiken indien de Channable API extensie gebruikt wordt in de Magento Store.


De Channable Feed extensie creeert een rijkelijke feed welke eenvoudig gekoppeld kan worden met het Channable platform. Pas wanneer er gebruik wordt gemaakt van de Order functie binnen Channable dient de API ingezet te worden. De orderkoppeling van Channable werkt onder andere samen met het Cost Per Sale platform van Beslist.nl & Bol.com.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Channable extensies

Channable is een cloud-gebaseerd data feed management platform gemaakt om de online reclame-activiteiten van marketingbureaus en webshop eigenaren sterk vereenvoudigen. Met Channable kunt u uw producten naar verschillende kanalen exporteren als vergelijking webiste, affiliate platforms en marktplaatsen.

 

De Feed extensie

De Feed extensie voor Magento zorgt ervoor dat alle producten vanuit de Magento store met de beschikbare data in Channable komt te staan. De Feed extensie kan los van de API extensie gebruikt worden wanneer er enkel gebruik wordt gemaakt van het product management van Channable.

 

De Order & Item API extensie

Met de nieuwe API connectie tussen Magento en Channable is eenvoudig om een bestelling te importeren vanuit Channable naar de Magento omgeving. Met deze API ontwikkeling komen de orders van platforms zoals Bol.com of Belist.nl automatisch in Magento waarnaar de Item API de producten bijwerkt.

 

 

 

 

 

 

Magento Channable
Feed Extensie

Middels deze Magento extensie is het mogelijk om een complete product feed te genereren en direct te koppelen met Channable. Deze product feed extensie is speciaal ontwikkeld voor Channable zodat alle relevante data op de juiste manier in Channable verwerkt kan worden. Middels de "Auto connect" link is het mogelijk om de product feed direct te importeren in Channable.


  • Turn Key oplossing voor Channable
  • Complete product feed naar Channable standaarden
  • Configureerbare producten
  • Direct koppelen met Channable middels button
  • Json opmaak om de load te verlagenDownload nu

Magento Channable
Feed & Order Extensie

Met de Channable Feed & Order extensie is het mogelijk om naast de Feed extensie ook de bestellingen die via Channable binnen zijn gekomen te importeren in Magento. Deze bestelling, afkomstig van bijvoorbeeld Beslist.nl & Bol.com worden direct in Magento geimporteerd vanuit Channable. Om de order & item API te gebruiken dient er ook gebruik gemaakt te worden van de Magento Channable Feed functie welke meegeleverd is met deze extensie.

  • Orders importeren van Beslist.nl of Bol.com via Channable
  • Item API om voorraad en prijzen bij te werken
  • Verzendmethode aangeven voor de Order API
  • Keuze om klanten te importeren of niet
  • Bestellingen komen binnen in MagentoDownload nu