Free

Datatrics

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

Directe integratie met het Customer Data Platform (CDP) Datatrics. Met deze turnkey-extensie kun je eenvoudig je producten, klanten en verkoopgegevens synchroniseren met je Datatrics-account en je Magento 2-winkel en de campagnes optimaliseren voor meer conversies.

Verhoogt verkoopkansen met Datatrics

Voorspellende marketing wordt steeds populairder onder marketeers, maar het is vaak een vrij technisch en abstract verhaal. Een CDP-tool als Datatrics kan klantgedrag voorspellen op basis van een klantprofiel. Op basis van de voorspelling kunnen marketeers content eenvoudig en doelgericht verspreiden waardoor de verkoopkansen en daarmee de totale omzet toenemen.

Met deze Magento extensie, haalt Datatrics verkoop- en productdata uit Magento en brengt deze samen in een 360º klantprofiel. Door middel van bijvoorbeeld pop-up notificaties krijgt de bezoeker de juiste informatie op het juiste moment en dit heeft een positief effect op de conversieratio en omzet.

Laat de term CDP je niet afschrikken. Veel van hun klanten beginnen op de gemakkelijkste manier met hun plug-and-play, schaalbare CDP-oplossing te werken: ze gebruiken het om een ​​enkele, specifieke uitdaging aan te pakken waarmee ze worden geconfronteerd. Door dat te doen wordt de slimheid van Datatrics al snel duidelijk.

Datatrics is beschikbaar op elk niveau. Je kunt Datatrics software op een basisniveau implementeren om de prestaties op een specifiek gebied te verbeteren, bijvoorbeeld om te profiteren van een dashboard met één overzicht, om uw gemiddelde bestelwaarde (AOV) te verhogen of om meer betrokkenheid te creëren bij klanten. Je kunt ook met Datatrics werken om uw volledige marketingecosysteem te verenigen door al de doelgroepen, contactpunten en kanalen samen te voegen tot één enkele, zelflerende oplossing.

Een kant en klare Magento 2-integratie

We hebben de extensie samen met Datatrics ontwikkeld en specifiek voor Magento 2. Binnen deze extensie hebben we de volgende onderdelen van datasynchronisatie;

  • Productgegevens
  • Klantgegevens
  • Verkoopdata
  • Tracking scripts

Met deze data kan de reis van de klanten worden gerapporteerd en geanalyseerd door de Datatrics logica zodat er een duidelijk klantprofiel kan worden gecreëerd. Met dit klant profiel maakt Datatrics het mogelijk om jouw marketing slimmer te maken door de volgende stap van jouw klanten te voorspellen en hen nog relevanter te bedienen informatie.

Kenmerken Back to Top
  • Officiële Datatrics Magento 2 extensie
  • Kant en klare Datatrics en Magento-oplossing
  • Ontwikkeld in samenwerking met Datatrics
  • Synchroniseer producten met Datatrics
  • Synchroniseer verkopen met Datatrics
  • Synchroniseer klanten met Datatrics
Release opmerkingen Back to Top
Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Write a Review