Rich Snippets Suite

Als u denkt dat SEO vooral draait om het gebruik van de juiste (zoek)termen, loopt u achter. Zolang uw concurrenten eveneens achterlopen, kunt u eenvoudig een voorsprong op ze nemen door in te haken op de nieuwste ontwikkeling: rich snippets op basis van Schema.org en Goodrelations. Met deze opmaaktalen beschrijft u de details van uw webshop op een gestructureerde manier, die voor robots veel eenvoudiger te begrijpen is dan menselijke taal. Zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing kunnen hiermee uw site veel efficiënter doorzoeken, en dus ook prospects eenvoudiger uw kant op dirigeren. Ook kunt u effectiever adverteren via Twitter en Pinterest, want hun Twitter Product Cards respectievelijk Pinterest Rich Pins bieden sinds kort mogelijkheden die op deze ontwikkeling aansluiten. Met de juiste Google snippets en Bing rich snippets kunt u de CTR rate Google spectaculair verbeteren. Al deze fantastische mogelijkheden kunt u eenvoudig aanboren door de Rich Snippet Suite van Magmodules in te zetten. De Rich Snippet Suite is een Magento-extensie die de inhoud van uw webshop aan robots zoals Google presenteert op een wijze die per saldo leidt tot een hogere click-throughrate (CTR, klikfrequentie) en dus tot meer omzet. Deze extensie verdient zich snel terug.

Het belang van rich snippets.

Zoekmachines hechten belang aan informatie over de voorraad en de positie op uw site (breadcrumbs) van uw producten. Tegenwoordig zijn er speciale talen om die informatie gestructureerd kenbaar te maken. Door hiervan gebruik te maken kunt u uw website uit laten steken boven het maaiveld van concurrerende sites. Het voordeel hiervan is indirect: gebruikers zien beter of uw site bij hun behoeftes aansluit, en hebben dan ook meer reden om door te klikken naar uw webshop. Met andere woorden: de click-throughrate neemt toe. Dat is de eerste winst. De tweede winst is, dat zoekmachines een hoge CTR waarderen en dus sneller geneigd zijn uw site in de lijst met zoekresultaten op te nemen. Doordat u helderder bent tegenover zoekmachines wat u te bieden hebt, kunnen die zoekmachines beter inschatten welke gebruikers ze uw kant op moeten sturen. Per saldo leidt dat tot een hogere CTR en een hogere omzet.

Niet alleen zoekmachines, maar ook uw bezoekers slaan uw webshop hoger aan wanneer u de Rich Snippet Suite gebruikt. Doordat Google, Bing of Yahoo uw site prominenter presenteert, hebben uw bezoekers op voorhand al meer vertrouwen in u en uw site. Bovendien zijn ze beter geïnformeerd over wat ze van u kunnen verwachten. Ook dit draagt positief bij aan uw imago. Door gebruik te maken van de Rich Snippet Suite kunt u al in de zoekresultaten laten zien of u het gezochte product op voorraad heeft en wat de prijs is. Dat is precies de informatie die prospects graag zien. Doordat u deze belangrijke gegevens laat zien, en veel van uw concurrenten op dit vlak nog achterlopen, vergroot u de kans dat uitgerekend uw webshop deze nieuwe klant binnenhaalt. Ook neemt de kans toe dat de klant bij uw site een positieve ervaring heeft en daarom vaker terug zal komen.

De mogelijkheden van de Rich Snippet Suite

De Rich Snippet Suite van Magmodules is gemaakt in overeenstemming met de recentste Google- en Schema.org-standaarden. Ook is deze extensie compatibel met de meeste Magento-versies, waaronder de Magento Enterprise Edition. In het bijzonder is de Rich Snippet Suite compatibel met Magento Multi-stores. Deze extensie kan gebruikt worden in combinatie met een willekeurig aantal store-views binnen één Magento-installatie. Het in gebruik nemen en configureren van deze extensie neemt maar enkele minuten in beslag en is een eenmalige aangelegenheid. Als u een Yotpo Premium-account hebt, kunt u deze extensie ook samen met Yotpo-reviews gebruiken.

De Rich Snippet Suite van Magmodules verwerkt de titel, beschrijving, voorraad, reviews, het merk en de prijs van een artikel, alsmede de locatie op uw site (breadcrumb). Deze Magento-extensie ondersteunt onder meer Twitter Product Cards. Hiermee kunt u extra productinformatie koppelen aan uw tweets. De prijs, beschrijving, beschikbaarheid en grote afbeeldingen van uw producten worden gepresenteerd in een prachtige vormgeving. Ook biedt de Rich Snippet Suite ondersteuning voor Pinterest Rich Pins. Dit houdt in dat u de Rich Pin kunt voorzien van informatie over prijs en beschikbaarheid van een product, samen met een koop-knop die rechtstreeks naar uw webshop verwijst. Sommige grote bedrijven werken hier al langer mee, bijvoorbeeld eBay, Wayfair, Walmart en Etsy. Dankzij de Rich Snippet Suite van Magmodules kunt u deze mogelijkheid nu ook toevoegen aan uw eigen webshop. Deze extensie kan gebruikt worden met onbeperkt veel producten en klanten.

Screenshots

De Meest Complete Rich Snippet Suite oplossing voor Magento

De Rich Snippet Suite heeft de meest complete oplossing voor de Rich Snippet implementatie binnen Magento. Gezien we de extensie ten alle tijden blijven updaten en verbeteren is het nu de meest complete oplossing op de markt. Van product Rich Cards tot de Blog Rich Snippets.

Deze Rich Snippet Suite bevat de volgende Rich Snippet markups:
Rich Snippet Schema Markup : WebSite Rich Snippet
Rich Snippet Schema Markup : BreadcrumbList Rich Snippet
Rich Snippet Schema Markup : Organization Rich Snippet
Rich Snippet Schema Markup : LocalBusiness Rich Snippet
Rich Snippet Schema Markup : AggregateRating Rich Snippet
Rich Snippet Schema Markup : Product Rich Cards (NEW) Rich Snippet
Rich Snippet Schema Markup : Category Rich Snippets Rich Snippet
Rich Snippet Schema Markup : Social Media Intergration Rich Snippet
Rich Snippet Schema Markup : AheadWorks BlogPosting

Verbeter vandaag nog uw CTR rate Google

Schema.org is er niet voor niets. Neem vandaag nog een voorsprong op uw concurrenten door de Rich Snippet Suite van Magmodules te installeren. Het is maar een paar minuten werk. Uw webshop is op slag beter toegankelijk. Zoekmachines gaan uw webshop hoger waarderen, en u gaat meer conversies zien.

Technical Product Features

 • Ondersteunde Markups: Product, Categorie, LocalBusiness, AggregateRating, Organization en Blogs!  COMPLEET
 • Werkt samen met Yotpo Reviews (Deze functie werkt alleen met een Yotpo Premium-account)
 • Gemakkelijk Snippet elementen in of uitschakelen (beschikbaarheid van de voorraad, reviews, merken etc.)
 • Werkt samen met AheadWorks Blog om BlogPosting Snippets te tonen  NEW
 • Gemaakt volgens de laatste Google en Schema.org normen
 • Extensie enkel gemaakt voor Magento
 • JSON Product Rich Cards
 • Gebruikt de breadcrumbs in de Rich Snippets
 • Eenvoudig in te stellen configuratie
 • Kan gebruikt worden in een onbeperkt aantal Storeviews
 • Kan gebruikt worden met een ongelimiteerd aantal producten
 • Eenvoudige 2 minuten installatie

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

Extension Features

 • De Complete Rich Snippet Package
 • Kant en klare Google Shopping oplossing
 • Toegankelijke configuratie
 • 15 dagen niet goed geld terug garantie
 • Opgezet volgens de laatste Google standaarden
 • Geleverd met volledige documentatie
 • Getest op de nieuwste versies van Magento

Recensies over Rich Snippets Suite door onze klanten
10/10

90 klanten
 • Beoordeling
  Future Proof Module for Configurable Products
  Geschreven door Chrisop 30-01-2018
  Magmodules Rich Snippets Suite works perfectly with configurable products. After receiving some support from their helpful technical team, they produced an update that fully separates simple products from configurable products. This allows you to tell google the exact price and availability of every item within a set. Even works with some products that have up to 312 products within it and I'm sure it would work with even more.

  This is a future proof module that is by far the best in the business.
 • Beoordeling
  Fast responses quick installation
  Geschreven door Joyop 04-09-2017
  Quick installation, friendly customer service. Thank you
 • Beoordeling
  This is a great extension and interfaces with their Shop Review extension.
  Geschreven door Bradop 09-08-2017
  This is a great extension and interfaces with their Shop Review extension. It makes setting up Rich Snippets very easy. Magmodules customer service is excellent and exceeded expectations. I highly recommend Magmodules.
 • Beoordeling
  Rich Snippets Suite
  Geschreven door Brianop 20-05-2017
  Works straight out of the box on 1.9
 • Beoordeling
  Awesome!
  Geschreven door Joeop 17-03-2017
  Awesome google tool and easy to install
 • Beoordeling
  Brilliant app and first class support
  Geschreven door Lnu02cehop 22-02-2017
  This app covers all your rich snippet requirements and has an easy to understand interface. The support I received from Magmodules was excellent, they were very prompt at responding, friendly and helpful, I will definitely be using them again!
 • Beoordeling
  Great extension + great customer support
  Geschreven door Voltaicsystemsop 25-01-2017
  Highly recommended for updating schema on your page. The team is great and very responsive.
 • Beoordeling
  Works like a charm!
  Geschreven door Redqueensoftop 12-11-2016
  Works like a charm! When I had a problem (my fault) they gave the best support too!
 • Beoordeling
  works perfectly
  Geschreven door Tomcat101op 24-10-2016
  The extension works as described and allows you to have the microdata up and running in minutes with lots of handy options to configure in the backend A special thank to Frank who has been very helpful to point me to the right direction in fixing a conflict issue. 5 stars well deserved!
 • Beoordeling
  the second time
  Geschreven door Peterop 04-10-2016
  so good that we use it on the second domain
 • Beoordeling
  Just buy it and use it! It is GREAT!
  Geschreven door Zaki112op 03-10-2016
  if you consider using a Rich Snippet Suite, then buy this one from Magmodules. Why? It works and the settings are made easy (with given advise from Magmodules). So don't be affraid and get great Google results with this module. In my case I received answerr on my support question within minutes. It was a question about the breadcrumbs and I solved it in 30 minutes. Recommended extension!
 • Beoordeling
  perfect
  Geschreven door Peterop 26-09-2016
  easy to install, easy to set up, running perfect
 • Beoordeling
  Excellent
  Geschreven door Tmptekop 21-08-2016
  Excellent extension, installed and configured within 15 minutes, tested with Google Structured Data tool, and works excellent. Highly recommended 10/10
 • Beoordeling
  Responsive
  Geschreven door Davidop 28-07-2016
  Just upgraded to newest version of Rich Snippets. After installing my site is now 100% compliant!
 • Beoordeling
  Great extension!
  Geschreven door Mikevanschieop 21-07-2016
  Was installed in 5 minutes without any errors. Lots of features that are very useful!
 • Beoordeling
  Perfect
  Geschreven door Garethop 13-07-2016
  Excellent extension, exactly what we needed and all works perfectly. Great communication from the seller too.
 • Beoordeling
  Great Product and Service
  Geschreven door Slp1985op 19-05-2016
  If you want a great product, to make sure the meta data is correctly set up and send to google, look no further. Also the professional installation was a great choice and worth my money.
 • Beoordeling
  Very powerful
  Geschreven door Williamop 09-05-2016
  I bought this on a recommendation from a Magento Certified Developer - it did exactly what we needed and works even better when you combine it with the Product Review Reminders and the Shopreview extensions to capture customer feedback.
 • Beoordeling
  Seems good, great support
  Geschreven door jasonop 05-05-2016
  Seems good, but too early to really tell. Support was excellent (Thanks Frank).
 • Beoordeling
  takes time, but it works!
  Geschreven door Chrisop 29-04-2016
  It took far more time than announced before the rich snippets were visible. But finally the result was there and I am very satisfied.
  Increased click through achieved!
  I recommend
  Chris
 • Beoordeling
  5 stars!
  Geschreven door Igorop 27-03-2016
  Hello! With the module, of course, a big difference in the promotion in search engines. Thank you for development. I am very pleased and happy :-)
 • Beoordeling
  Great Extension, Fantastic Support!
  Geschreven door Contemptxop 21-03-2016
  After comparing several rich snippet extensions and reading reviews we decided on this one & so glad we did. We chose to have Frank Install & Configure the extension for us which he started almost straight after we provided him with our details and was done within about an hour. Everything is working as it should be and im looking forward to seeing in the increase in CTR. Highly Recommended!
 • Beoordeling
  Perfect extension!
  Geschreven door Zanjeralibabaop 01-03-2016
  This is a very very good extension, we have test more then 10 extension but this one is the best, we also use other extensions of this group!
 • Beoordeling
  Perfect
  Geschreven door Beniop 25-02-2016
  Very fast installation-service and support. Extension works perfectly. I also use additional extensions from Magmodules and can highly recommend the products and the company!
 • Beoordeling
  Rich Snippets Extension
  Geschreven door BULKFOODop 31-01-2016
  I paid for both the extension and the installation. I have to say that their service was second" on none. Frank worked with us via email to make sure the extension was installed correctly and that we were satisfied with our level of service. I recommend this extension and this company"
 • Beoordeling
  Excellent Extension and Great Support
  Geschreven door Fittings4shopsop 11-10-2015
  This extension works right out of the box. No difficult install or conflicting with other extensions - it just works. And the best part is Google will love you for it! It's 'All Good', green ticks for all areas with Googles Structured Data Testing Tool. I had a few questions and Frank the developer was really quick to reply - even on a Sunday and very helpful. 5***** all round!
 • Beoordeling
  Very useful module with excellent support
  Geschreven door Wallieop 25-09-2015
  We have used this module to replace our old rich snippet module, that was not working good. This is a very useful module and was plug and play, so by us no bugs or problems with the installation. For us the main goal was to get reviews to our category pages and we are using this one in combination with the Kiyoh connect module and is working really good. The nice thing is that it gives you as well product snippet, category snippets and organisation snippets and most modules on the marked only give you product snippets. After install we had to contact the developer a couple of times to get the snippets in the best way at our category page and really good support from there site. Well worth the money!
 • Beoordeling
  Quick support, working perfectly
  Geschreven door Chixxenop 24-09-2015
  I received answers to my request within several minutes - work was done within an hour. Not even my company works that fast, even if we try...
 • Beoordeling
  very usefull plug-inn
  Geschreven door Albertvdbop 22-09-2015
  This is a very usefull tool with a lot of config settings for your rich snippets. Together with Kiyoh connect it works even better.The support of Frank is very good, he is very helpfull.So if you want rich snippets on your site you should buy this extension!
 • Beoordeling
  Good extension and better support
  Geschreven door Javalotodoop 20-09-2015
  This people deserves the best consideration. Very easy installation, with no issues at all. Configuration is pretty extensive, a lot of config settings. And support is better because Frank or Marvin will help you if you need it, they even will check at your code or custom theme, with no excuses.Extension showed a little bug with our theme (we have a lot of modules installed) but they fixed it fast and even later they sent us a more extensive update.Ah! and Google's SERPs are showing our snippets after a week!Thank you guys.
 • Beoordeling
  Super support
  Geschreven door Daanop 17-09-2015
  Goed geholpen door de specialisten van magmodules !!
 • Beoordeling
  Perfect!! Zowel het product als de support.
  Geschreven door KeBraXLop 25-08-2015
  Rich Snippets Suite is de beste extensie die er voor ons is. Het is zeer gebruiksvriendelijk, zeer makkelijk te installeren, een perfecte(!) prijs en het bedrijf is heel duidelijk/vakkundig De extensie doet alles wat we willen en zijn er meer dan tevreden mee.We raden het zeker aan!!! De support is razensnel en weten waarover ze het hebben.
 • Beoordeling
  Excellent Support!!
  Geschreven door SinanIspirop 31-07-2015
  Personal contact with Frank is excellent. I strongly recommend this extension!
 • Beoordeling
  Super
  Geschreven door Netomzetop 31-07-2015
  The extension exceeds our expectations. Works perfect. A lot of useful (advanced) rich snippets that we use in our shops. And good support.
 • Beoordeling
  Excellent Support and service plugin all setup and working well
  Geschreven door Wh55lerop 03-06-2015
  Very Happy with the Plugin. The support and personal contact from Frank made the setup easy.
 • Beoordeling
  Rich snippets visible within 2 days
  Geschreven door Topdesignop 22-05-2015
  We installed the Google Rich Snippets extension. The installation was smooth and we configured the extension for one of our stores. The rich snippets were visible in Google within 2 days for a lot of our products. This is a must have extension for every shop who wants rich snippets.
 • Beoordeling
  Great Extension/Great Support
  Geschreven door Jhornschuhop 19-05-2015
  Really nice extension which was easy to install easy to adjust and brings awesome fearures with it that Boots your Seo. We had a Minor Design and cache issue with our theme after Installation, but Frank and Marvin responded to this within a second and it was fixed. Great Job!!
 • Beoordeling
  Easy
  Geschreven door Juanrdosilop 28-04-2015
  Good support and the extension works fine in Magento 1.7.0.2
 • Beoordeling
  Great Extension - Superb Support
  Geschreven door Scottlockop 22-04-2015
  The extension works perfect as described and couldnt ask for better support, will defo be using them for more extensions. Thanks again.
 • Beoordeling
  Great extension voor SEO
  Geschreven door MDSBVop 15-04-2015
  Great extension, installation was very easy. And i had a little issue with my css. So frank provided me with great service and fixed it within hours. One of the best experiences with buying extension ever. Are you looking for a great extension for SEO/rich snippets with free extra service? You should really consider this extension!
 • Beoordeling
  Great quality, clean and tidy code, weekend live support!
  Geschreven door Admin_youredoop 11-04-2015
  The guys from Magmodules know definitely what they do. Clean, tidy code, frequent updates to stay on top of the wave and super frinedly and !! weekend!! support. Five stars from our side. Best Regards, Lukas
 • Beoordeling
  Nice !
  Geschreven door Géraldop 12-03-2015
  Really nice extension, it works perfectly and the customer serrvice is really good.
  Buy it I you need It !
 • Beoordeling
  Good plugin, Great support
  Geschreven door Harryop 12-01-2015
  The plugin works as advertised and the support is superb. Highly recommended
 • Beoordeling
  Great Extension and Wonderful support!
  Geschreven door KingdomComop 12-01-2015
  Very easy to install and configure, and if you have any issue the support will help you very quickly. Support team very professionnal ! There is nothing to add : just a great great and a must have extension! Don't look no further!! This is the extension you need!!
 • Beoordeling
  Quality Extension
  Geschreven door Edsimonop 17-12-2014
  This extension does exactly what i needed for my website and i am really happy with it. Integrates easily and with no problems. Had some sales questions and Frank and the team were quick to help.
 • Beoordeling
  Eenvoud
  Geschreven door Paulop 05-12-2014
  Zeer eenvoudige module, makkelijk en snel te installeren en doet precies wat de module omschrijving zegt te doen.
  Erg tevreden over de afhandeling, ik zou de module zeker aanraden als je met Rich snippets aan de slag wilt gaan.
 • Beoordeling
  Superb extension. Fast and efficient support
  Geschreven door Concejilop 27-11-2014
  I fully recommend this extension. Easy to be installed and very intuitive.Friendly and fast support. Thanks
 • Beoordeling
  Very Good Extension with Excellent Support
  Geschreven door Vanbusop 13-11-2014
  The module is pretty great, a quick and easy way to add rich snippets with several options preset to easily create the desired look and function. Very happy with it.In addition, I have purchased many modules from many different developers, and love, love, love when I ask for some help and get quick answers and helpful service. That is exactly what I found with Frank and Magmodules, there were NO EXCUSES like it must be something you did wrong" or "we can't support your custom theme" or "the extension won't do that". I RECEIVED ONLY EXCELLENT COMMUNICATION WITH QUICK ANSWERS AND A FIX TO MY CUSTOM THEME ISSUE.Thank you for the positive experience! I will be sure to look into their other modules as they care about the customer.(hide)"
 • Beoordeling
  Great extension + support
  Geschreven door Mikevanschieop 28-10-2014
  Great extension, easy to install and work with. I had one question that was very quickly answered by the support team.
 • Beoordeling
  Perfect extension, perfect support!
  Geschreven door Prescottop 22-10-2014
  This is a must-have extension for any Magento store that has serious business plans. The click-trough rate on Google strongly increased since Rich Snippets are being displayed. The quality of the code is also very good and clean. And most of all, the support of these Dutch guys is AMAZING!
 • Beoordeling
  Great Product and Professional Support
  Geschreven door Waddelljbop 09-10-2014
  This is a straightforward extension to implement and it works well.We had an issue with Bundled Products in Magento, but this was quickly resolved and the fix is to be incorporated into future releases.The support was courteous, responsive and professional - very refreshing!You get the impression the support/developers take real pride in their product and being on top of their game at all times.(hide)
 • Beoordeling
  Works as expected
  Geschreven door SuperFlinkop 08-10-2014
  After searching hours on how to implement rich snippets for Kiyoh reviews on our website (superflink.nl) I found this extension. Installed it and it worked after 10 minutes.Now wait for google to add this to the search engine. From what I hear this could take up 2 to 6 weeks.(hide)
 • Beoordeling
  Fantastiche extensie
  Geschreven door Tim1973op 29-09-2014
  Met deze extensie kun je heel gemakkelijk sterretjes en beoordelingen aan je meta tekst voor google weergeven.Ik ben zeer tevreden over dit product.Het heeft een boost aan mijn bezoekersaantal en omzet gegeven.Meer dan eens heb ik de support benaderd en werd telkens zeer correct en snel geholpen.
 • Beoordeling
  Extremely powerful
  Geschreven door Harrygrowlerop 27-08-2014
  Another high quality extension module from this dev. The slick efficient operation and options of this extension are the reasons i happily spent my money. It works perfectly behind the scenes and requires no expertise.The support offered by the team is second to none and way beyond that offered by other developers i have used within the community. I will definitely watch for future products.Highly recommended and very useful marketing device.(hide)
 • Beoordeling
  Great module and excellent support
  Geschreven door Premusop 26-08-2014
  It took some time for google to reindex everything, but I can see now that almost all the links have rich snippets active!But even more excellent than the extension is the support.There were quite a lot of products with rich snippets, but I couldn't be happier that I decided for this one!(hide)
 • Beoordeling
  Excellent module with even more excellent support!
  Geschreven door Elsdeniepop 14-08-2014
  Thank you Magmodules for the extensive and repeated support on this module. Module is working smoothly.Do I recommend this product? Sure.Do I recommend Magmodules? Yes, yes, yes!
 • Beoordeling
  Great Support!
  Geschreven door WaPoNeop 13-08-2014
  Great extension, great support.In one word: excellent!
 • Beoordeling
  Excellent Extension and Great Customer Service
  Geschreven door OSIGroupop 08-08-2014
  This extension works perfectly. Very easy to install and customer service was very quick to respond with any questions we had. Thanks again and we'll be checking out your other extensions.
 • Beoordeling
  Another great extension from excellent developer!
  Geschreven door Terencemagop 26-07-2014
  The best Rich Snippets extension! I found cheaper similar extensions but based on Magmodules's reputation, I've decided to go for this one. Afterall I'm a serious business owner who wants only the best for my business.The extension is truly amazing and works as described. I've spoken to Frank from Magmodules a couple of times and he truly knows Magento so well that you can give 100% trust on their extensions.Buy it and you'll love it!(hide)
 • Beoordeling
  Fantastis Product and service
  Geschreven door Laminatewoodop 25-07-2014
  I cannot speak more highly of the service that was provided with this product. Frank even fixed an issue which wasn't his fault while setting up the product. Thank you very much!!
 • Beoordeling
  Great Customer service
  Geschreven door Matt_potterop 24-06-2014
  As usual ratings don't lie. These guys rated well and my experience reflects it. - Thanks Frank
 • Beoordeling
  Just as mentioned
  Geschreven door Henh074op 03-06-2014
  Rich snippets suite works just as it says. You can install and de-install all functions easy. I'll recommend it to everybody.
 • Beoordeling
  Excellent support
  Geschreven door Paulwatmoreop 13-05-2014
  Updated magento, small problem with the extension and my theme but sorted in about 5 mins thanks to FrankThanks
 • Beoordeling
  Great extension and Super Service
  Geschreven door MV77op 12-05-2014
  The product does exactly what it is stated. surely useful for better conversions and google visibility.Excellent service for quick replies and effective solutions.i did not even need to contact them; they did it to make sure all went well.
 • Beoordeling
  Nice extension and support
  Geschreven door Gerben1986op 08-05-2014
  I bought the extension at the evening and the next morning they installed it for me. Works great (haven't seen the results in Google yet, but that will take some week).Documentation delivered with the extension is also good and useful!
 • Beoordeling
  Awesome Product and Support
  Geschreven door Posthopeop 21-04-2014
  I was going to alter my theme and add the microdata myself but decided to check Magento Connect first to see if there was an extension that would save me the time. I am very happy I took a moment to look because I found this extension.It was easy to install, configure and does exactly what I wanted. The display did not fit well with my theme design and the magmodules team updated my app in hours to match the look! That is amazing since this was not really a problem, more a design preference.Highly recommend.(hide)
 • Beoordeling
  Too many product load, category load, and product collections
  Geschreven door Danielifrim7op 11-04-2014
  Has too many:$product->load()$category->load()and product collections loads.It is hard to remove all these to make the extension usable. Unless you want to add [1-9]+ X 100 sql queries on pages.The code is rather clean but the design of the extension is not great.Now imagine a store with 3-5 extensions that execute $product->load() or other in this manner. Farewell customers!The price of this extension is fair. The developing cost to make it usable on a store is big.I won't recommend or buy it anymore if they don't improve it.(hide)
 • Beoordeling
  Validates, validates, NO errors during install!
  Geschreven door Tlasotaop 10-04-2014
  It isn't too often that you download an extension and have it just work by following the directions for installation.This extension is done right. Installation was a breeze. It validates perfectly with Pinterest Rich Pins, Twitter Cards, Bing and Google. Facebook probably picks up the meta data fine but I don't care about Facebook anymore. Sorry, personal rant.Upon examining the code that gets added to the web pages when they are generated by Magento I found the implementation of generated code to be quite clean and in all the right places. Very skillfully placed.Well done! Between you and me, I almost never write reviews. This was a good start to my day.(hide)
 • Beoordeling
  Perfect!!
  Geschreven door Manokouop 02-04-2014
  Installed and activated in 2 minutes!Tested in google page and working like a charm!Had a layout problem with my template and solved in less than 1 hour!Great support, thank you!
 • Beoordeling
  Highly Recommended
  Geschreven door Kjassi1984op 26-03-2014
  I would highly recommend this product for magento and rich snippets its works clearly and cleanly and the support is amazing.Thanks Guys.......
 • Beoordeling
  Makkelijk Rich Snippets in Magento
  Geschreven door Ideop 21-03-2014
  Makkelijk te installeren extensie welke in een handomdraai rich snippets toevoegt aan je Magento webwinkel, heb alleen de resultaten nog niet in Google teruggezien omdat dit een aantal weken duurt.
 • Beoordeling
  Easy Rich Snippets in Magento
  Geschreven door Crimop 21-03-2014
  Easy to install extension to add rich snippets to your Magento store. The extension has a lot of configuration options. I'm very satisfied with it!
 • Beoordeling
  Great Extension, AWESOME Support!
  Geschreven door Imugliop 10-03-2014
  I purchased this extension and when I installed it it didn't agree with my template.I contacted Frank at Magmodules and not only did he respond pretty much immediately, but he also kept working at the problem until he had it fixed for me, even though the problem was not with his extension, but with my theme.Would highly recommend this extension, and Magmodules, to anyone.(hide)
 • Beoordeling
  AWESOME - so easy, amazing support
  Geschreven door Jamessykesop 01-03-2014
  If you thought rich snippets was a pain in the....think again. Save yourself hours of work and simply buy this plugin.Within 2 minutes you will have rich snippet support working and have the edge over your competitors as many big webshops haven't got rich snippet support yet.I did run into a problem with my custom theme breaking slightly, I contacted support late friday night and by Saturday morning they had fixed the issue and sent me an updated CSS file. You cannot ask for better support.Cheers, I hope to be back again soon.(hide)
 • Beoordeling
  The extension to get rich snippets !!!
  Geschreven door Marcwalesop 26-02-2014
  Finally found a simple extension to enable rich snippets on my site. No core change, you juste have to activate it and choose the perfect adjustments.Good support, no surprise, works like it suppose to...what do you want more ;)Kind regards,Marc
 • Beoordeling
  A Great Extension with Quick Installation
  Geschreven door Edsimonop 28-01-2014
  I spoke to the team at Magmodules to ensure it didn't change core files and it didnt so i purchased and installed. This went without hitch and worked immediately. Highly recommended and nice team to deal with. Thanks for the great mnodule.. 5*
 • Beoordeling
  This extension works perfectly!
  Geschreven door Midimedianlop 22-12-2013
  First, we have had another rich snippets installed. That extension didn't work like it should and the ratings weren't visible on Google.We went searching for another rich snippets extension and we chose for the schema.org rich snippets module from Magmodules. After a few minutes the module was installed and after a couple of days the ratings were visible on Google. It works really good and on Google you can not only see the product ratings, but also the product price and it's availibility. That is very good for the potential customers. It's working well with Magento 1.8.(hide)
 • Beoordeling
  it is!
  Geschreven door Lcorsaroop 14-12-2013
  It is the easiest way to have rich snippets I've found, without any hassle to install and configure. Ready in minutes, I loved the rich snippets on the search engine in a week. Note: rich snippets visible in product page.
 • Beoordeling
  Just works
  Geschreven door Bojanniop 14-10-2013
  This extension is an example of how it should be done. It just works. Had a small problem with my theme, and it was resolved within hours.
 • Beoordeling
  Just doing what I expected!
  Geschreven door TechNickop 07-08-2013
  I've tried several Rich Snippets solutions but this is the first one with fast results. Within 1 week many of my items are displayed in search results! Note that I have the Markup set to 'Visible'.
 • Beoordeling
  Simple to install and excellent support
  Geschreven door Fabrisysop 19-07-2013
  Money well spent, this extension is strongly recommended. I am very satisfied.
 • Beoordeling
  What I was looking for rich snippets
  Geschreven door Nutraceuticaop 10-07-2013
  This extension is useful and easy to install. It has a clear UI in back end, easy to configure and is up to date with the latest Google guidelines for the implementation of the rich snippets.I strongly recommend it.
 • Beoordeling
  Useful extension and an excellent support
  Geschreven door Giubertinikop 11-06-2013
  I am very satisfied by Schema Org - Rich Snippets extension: useful, easy to install, well documented, quick and easy to set up.Support from his developer is very quick and professional.I recommend Schema Org extension and also MagModules.Enrico Giubertoni(hide)
 • Beoordeling
  Excellent Module and superb support!
  Geschreven door Afriedrichop 07-06-2013
  What can I say, the module works as advertised and the developer responds fast to questions and offers superb support...Thank you!
 • Beoordeling
  Highly recommend Magmodules
  Geschreven door Terencemagop 31-05-2013
  I got this extension to work within minutes and the developer follow up is simply brilliant.
 • Beoordeling
  Does what it says on the box.
  Geschreven door Simonwcartop 28-05-2013
  We installed this extension a few weeks ago now and are still waiting to be indexed by the search engines but ealry signs look good. After a couple of weeks we were worried so we sent a support email asking Magmodules to look at the configuration of what we had done and see whether we had done anything wrong. After a week of lost emails we caught up on live chat through their web site and the support that they gave us was second to none!Since speaking to them we have installed the new version of Rich snippets and look forward to being indexed so we can see sales increase!Good work guys.(hide)
 • Beoordeling
  Very complete!
  Geschreven door Frank14op 17-05-2013
  This extension really do what it promises, easy to configure admin and it works through.Excellent!
 • Beoordeling
  Prima!
  Geschreven door Remcoop 15-05-2013
  Na de laatste update waren de Rich Snippets vrij snel opgenomen in Google. Installatie is eenvoudig dus helemaal top!
 • Beoordeling
  Works great!
  Geschreven door Csarop 22-04-2013
  Great product, excellent support, very satisfied.Had some issues with my magento and marvin helped to get it clean for the extension to work.Thanks!
 • Beoordeling
  Works like a charm!
  Geschreven door Igshopop 16-04-2013
  Installed on Magento 1.7.0.2 CE with custom theme, works like a charm. Result looks good in the Google Rich Snippets testing tool (still have to wait for google to pickup the changes, but this can take some time).Thank you for this extension.

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Version: 3.4.2, release date: 24-02-2019
* Added option to add nested review to JSON-LD output
* Fallback for empty short description for Blog Snippets

Version: 3.4.0, release date: 24-02-2019
* Added link to last breadcrumb
* Added priceValidUntil to offer schema
* Added url to offer schema
* Small bug fixes

Version: 3.3.9, release date: 08-06-2017
* Option to Show out of stock simples in configurable output

Version: 3.3.8, release date: 08-06-2017
* Option to use different rating snippets with the Shopreview connection
* Option to use the simple product pricing
* Improved configurable/simple product stock handling

Version: 3.3.6, release date: 08-06-2017
* Option to Split Configurable Products
* Option to hide Offer or Snippets when price is zero

Version: 3.3.4, release date: 08-02-2017
* Small fix in PHP7 array notice
* Added PriceRange for LocalBusiness

Version: 3.3.1, release date: 16-09-2016
* Configurable products JSON snippets update (all simples are now in pushed as separate products in the JSON feed)
* Better check for blog images
* Fixed usage of condition attribute
* Small caching improvements

Version: 3.2.1, release date: 31-07-2016
* Improved Category review handling

Version: 3.2.0, release date: 21-07-2016
* Improved Back-end lay-out
* Improved Product schema markup with attributes
* Improved Category schema markup
* Improved AggregateRating store markup
* Improved Organization Social Media markup
* Added Organization Contact information markup
* Added LocalBusiness markup
* Added AheadWorks BlogPosting Snippets compatibility

Version: 3.1.0, release date: 01-12-2015
* W3C validation

Version: 3.0.5, release date: 03-09-2015
* Improved detailed breadcrumbs handling

Version: 3.0.5, release date: 2015-19-06
* Improved JSON image tag
* Fixed Visible Category Snippets
* Fixed Manual Snippets

Version: 3.0.4, release date: 2015-19-06
* JSON breadcrumbs

Version: 3.0.3, release date: 2015-19-06
* Updated Sitelinks Search Box to new schema requirements

Version: 3.0.1, release date: 2015-01-06
* Small fix in twitter Meta Tags & Breadcrumbs phtml

Version: 3.0.0, release date: 2015-27-05
* Added option to set custom name for Home breadcrumbs title.
* Added option to use shop reviews as store wide snippets
* Added organization snippets (name, address, logo, reviews, etc)
* New Social connections in organization snippets (Instagram, Facebook and more)
* New JSON-LD supported (category, product, organization, site)
* Compatible with Shopreview, Feedbackcompany, KiYoh, Trustpilot for shopreviews

Version: 2.2.9, release date: 2015-16-04
* Small fix in VAT rules

Version: 2.2.7, release date: 2015-23-02
* Improved support for different Currency Rates
* Small bugfixes

Version: 2.2.6, release date: 2015-13-02
* Changed Breadcrumbs Snippets accordingly the latest Google Standards
* Small Code optimization

Version: 2.2.5, release date: 2015-02-01
* Improved caching system
* Added hide price functionality
* Small bugfixes

Version: 2.2.2, release date: 2015-01-09
* Added new item type: schema.org/Brand (new guidelines)
* Edited price tag (new guidelines)

Version: 2.2.2, release date: 2014-12-17
* Added links to helpdesk / faq
* Refactoring of bundle product prices
* Small bug fixes

Version: 2.2.1, release date: 2014-10-06
* Now compatibe with Yotpo Product Reviews

Version: 2.1.0, release date: 2014-10-06
*New feature: The Google search box within the search results
This search box is shown above the Sitelinks in the Google Search Engine Results, it supports Autocomplete, and send the user directly to your website's own search pages. Now your even more visible in the Search Engine Results! A brand new feature added by Google in October 2014.
Version: 2.0.8, release date: 2014-07-15
* New feature: overwrite product pricing by attribute

Version: 2.0.8, release date: 2014-07-07
* Rewritten category snippets for better performance
* Updated Magmodules_Core to 1.0.1
* Small Bugfixes

Version: 2.0.7, release date: 2014-05-27
* Bugfixes

Version: 2.0.6, release date: 2014-04-22
* Gross update 2.0.1 -> 2.0.6
* Bugfixes
* License update
* Core update

Version: 2.0.1, release date: 2014-01-03
* Added AggregateOffer support (prices from & price range)
* AggregateOffer for categories & bundles
* Small bufixes

Version: 2.0.0, release date: 2014-01-21
* Pinterest Rich Pins support
* Twitter Product Cards support
* Category Rich Snippets Added
* Add Rich Snippet Footer markup block
* Updated rules of use of Schema.org
* Cache improvements
* Interface improvements
* Small Bugfixes

Version: 1.7.2, release date: 2013-11-13
* Added support for product images

Version: 1.7.1, release date: 2013-10-25
* Refactored breadcrumbs layout

Version: 1.7.0, release date: 2013-07-19
* Added support for "as low as" for grouped products with associated products

Version: 1.6.5, release date: 2013-05-17
* New way to push the product information as structured data for generating Rich Snippets. * Now the extension creates a summary of your product by the new schema.org standards, with this feature the rich snippets will be created much faster then before.

Version: 1.5.0, release date: 2013-04-10
* Completely compliant with Schema.org with better integration with Bing, Google, Yahoo! and Yandex * Added support for breadcrumbs

Version: 1.0.0, release date: 2013-03-07
* First stable release
X

Download Rich Snippets Suite voor Magento (versie: 3.4.2)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 65,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 65,00
Extension Support
Services
€ 65,00