Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views.

€ 100,00

SwissID

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

SwissID is de naam van de gestandaardiseerde digitale identiteit voor gebruik in heel Zwitserland. Met SwissID wordt je account je persoonlijke digitale sleutel. Met SwissID voor Shopware kun je de SwissID login aanbieden waar klanten eenvoudig kunnen inloggen met hun SwissID account.

Deze plugin biedt de mogelijkheid voor een klant om in te loggen met zijn/haar SwissID account. Zo kunnen klanten veilig en gemakkelijk inloggen. Bovendien maakt deze module leeftijdsverificatie mogelijk via SwissID.
Met een enkele login biedt SwissID je in de toekomst eenvoudige en veilige toegang tot de online diensten die worden aangeboden door tal van bedrijven, waaronder Swiss Post. Vergeten wachtwoorden behoren tot het verleden.
 

De SwissID Shopware-integratie

Dankzij de veilige login met SwissID kunnen klanten zich eenvoudig registreren en inloggen op jouw Shopware winkel. Indien nodig profiteren webwinkels ook van reeds gecontroleerde identiteiten, b.v. om een ​​leeftijdscontrole te garanderen.

Nadat je de plug-in heeft geïnstalleerd, kun je deze configureren met je SwissID-partnergegevens zodat de SwissID-aanmelding en/of verificatiecontrole kan worden ingeschakeld. De leeftijdsverificatie kan worden ingeschakeld op alle producten, gespecificeerde producten of volledige categorieën. Eenvoudige installatie slaat eenvoudig de gewenste configuratie op in de module-instellingen. 

Houd er rekening mee dat een ondertekend partnercontract met SwissSign Group beschikbaar moet zijn om de SwissID-plug-in te gebruiken.
 

Voordelen als Shopware merchant

 • Hogere conversieratio door gemakkelijke registratie voor de klant.
 • Hogere klanttevredenheid dankzij een eenvoudig en veilig inlogproces.
 • Zorgen voor een leeftijdscontrole, b.v. voor alcohol- of tabaksproducten (vanaf niveau "geverifieerde identiteit" / Niveau van vertrouwen 1).
 • Beveiligde login voor uw klanten dankzij tweefactorauthenticatie.
 • Profiteer van een groot aantal bestaande SwissID-gebruikers die gemakkelijk kunnen inloggen op uw winkel.

Shopware functionaliteiten

 • Klantregistratie (indien gewenst door klant) met SwissID login.
 • Shop login (indien gewenst door de klant) met SwissID login.
 • Zorgen voor een leeftijdsverificatie door de winkel met behulp van de geboortedatum (vanaf niveau "geverifieerde identiteit" / Niveau van vertrouwen 1).
 • Zorgen voor een leeftijdsverificatie voor de hele winkel of alleen voor onderdelen, b.v. B. Tabaksproducten, alcohol of iets dergelijks. (vanaf niveau "geverifieerde identiteit" / Niveau van vertrouwen 1).
 • Eenvoudige en snelle installatie en moduleconfiguratie.

Voordelen als gebruiker

 • Eenvoudige en snellere registratie in de winkel, aangezien het bestaande SwissID-account al kan worden gebruikt, indien beschikbaar.
 • Eenvoudige en veilige login (incl. tweede factor) om opnieuw in te loggen op de winkel.
 • Zorgen voor een leeftijdsverificatie, bijv. B. voor de aankoop van alcohol of tabak (als een geverifieerde SwissID-identiteit beschikbaar is).
 • De online identiteitscontrole kan gratis en in slechts enkele stappen worden uitgevoerd met de SwissID-app.
 • Gebruik van de SwissID login voor vele andere online diensten.
   
Kenmerken Back to Top
Release opmerkingen Back to Top
Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan