Truelayer Payments

Truelayer Payments

Truelayer is a UK based buy now, pay later solution. Connect Truelayer easily with this Magento 2 plugin.
Please fill "Composer information" in the admin panel

Vertrouwen

Partner van unicorn bedrijven en een klanttevredenheid van 9,8/10.

Garantie

We bieden een 15-daagse geld-terug-garantie op al onze plugins.

Compatibiliteit

Volledig compatibel en getest met Magento 2.3.x tot 2.4.x.
Verbind TradeTracker met Magento en optimaliseer je affiliate marketinginspanningen met de Magento 2 TradeTracker Plugin. Deze krachtige plugin biedt naadloze integratie tussen Magento en TradeTracker, waardoor je eenvoudig een volledige XML-feed kunt genereren en conversies kunt bijhouden voor effectieve affiliate marketingcampagnes.
De TradeTracker Plugin voor Magento biedt een uitgebreide oplossing voor het beheren van je affiliate marketingactiviteiten. Met deze extensie kun je moeiteloos een complete XML-feed genereren rechtstreeks vanuit je Magento-webwinkel, zodat je productgegevens altijd up-to-date zijn op TradeTracker. Bovendien implementeert de plugin de vereiste conversiepixel op de succespagina van je winkel, waardoor nauwkeurige conversiemeting mogelijk is.
De Magento 2 TradeTracker Plugin vereenvoudigt het proces van het beheren van je affiliate marketingcampagnes. Door een naadloze integratie tussen Magento en TradeTracker te bieden, stroomlijnt het de feedgeneratie en zorgt het ervoor dat conversies nauwkeurig worden gemeten. Met deze plugin kun je de effectiviteit van je affiliate marketinginspanningen maximaliseren en meer omzet genereren voor je online winkel.
Naadloze Integratie De Magento 2 TradeTracker Plugin integreert Magento naadloos met TradeTracker, zodat je moeiteloos je affiliate marketingcampagnes kunt beheren binnen je Magento-webwinkel.
Eenvoudige XML-feedgeneratie De TradeTracker Plugin stelt je in staat om eenvoudig een complete XML-feed rechtstreeks vanuit je Magento-webwinkel te genereren. Houd je productgegevens altijd up-to-date op TradeTracker met minimale inspanning.
Nauwkeurige Conversiemeting De plugin implementeert de vereiste conversiepixel op de succespagina van je Magento-webwinkel, waardoor nauwkeurige meting van conversies mogelijk is. Volg het succes van je affiliate marketingcampagnes met precisie.
Optimaliseer Affiliate Marketing Met de Magento 2 TradeTracker Plugin kun je je affiliate marketinginspanningen optimaliseren en meer omzet genereren voor je online winkel. Genereer een complete XML-feed en houd conversies nauwkeurig bij voor effectieve affiliate campagnes.
De Magento 2 TradeTracker Plugin biedt uitgebreide mogelijkheden om je affiliate marketingactiviteiten te stroomlijnen en de prestaties van je campagnes te verbeteren. Profiteer van naadloze integratie, eenvoudige XML-feedgeneratie en nauwkeurige conversiemeting, allemaal binnen de vertrouwde Magento-omgeving.

Over TradeTracker

TradeTracker is een toonaangevend affiliate marketingplatform dat bedrijven helpt hun online bereik te maximaliseren en meer conversies te genereren. Met de TradeTracker-plugin voor Magento kun je profiteren van de kracht van dit platform en je affiliate marketingcampagnes effectief beheren rechtstreeks vanuit je Magento-webwinkel.

Beoordelingen