Eenmalige prijs excl. btw voor een onbeperkt aantal store-views.

€ 30,00

LeGuide Datafeed

Configure your purchase and license below.

Links

Verleng de support periode (Rated with 8+) en/of Composer toegang. Na deze periode behoud je altijd toegang tot de laatste versie als een .ZIP-package via je account.

Bekijk de configuratie handleiding om meer lezen over deze extensie.

Met LeGuide is het heel eenvoudig om gericht te adverteren op het internet. LeGuide Shopping is één van die tools. Het enige wat u nodig hebt om er gebruik van te maken is een LeGuide account en een LeGuide Data Feed.

Hoe simpel het op papier ook is, in de praktijk kost het op de juiste wijze vullen en actueel houden van die data feed aardig wat tijd en moeite. Eén van de aandachtspunten is dat u zich moet houden aan de recentste specificaties van LeGuide Merchant. Verder is het zaak om alle attributen aan te leveren die volgens die specificaties mogelijk zijn. Dus niet alleen de verplichte maar ook de aanbevolen velden. Het beste is om daarbij uw producten in te delen in categorieën volgens de LeGuide-producttaxonomie.

Het lijken kleine details, maar het is in uw eigen zakelijke belang dat LeGuide zo nauwkeurig en gedetailleerd mogelijk op de hoogte is van wat u uw klanten te bieden heeft. Alleen dan kan LeGuide uw prospects optimaal informeren. Bij een gelijkwaardig aanbod kan de kwaliteit van de informatievoorziening precies het verschil maken tussen een aankoop bij uw webshop of bij die van de concurrent. En dat misschien wel duizenden keren per week. Het is dus van groot belang dat uw LeGuide Shopping data Feed helemaal op orde is. Het goede nieuws is, dat dit met onze software helemaal niet moeilijk is.

Het gemak van onze LeGuide Data Feed Extensie

Met de LeGuide data feed extensie kost het maar enkele minuten om de software te installeren en te configureren. Alle benodigde stappen staan helder beschreven in onze handleiding. Daarna is het een kwestie van de spreekwoordelijke 'druk op de knop' om na elke wijziging in uw productcatalogus vanuit Magento® uw Shopping data Feeds bij te werken. U kunt dit proces handmatig opstarten, maar u kunt ook kiezen voor automatische verwerking, volgens een rooster dat u eenmalig instelt.

De LeGuide Shopping-extensie haalt zijn informatie rechtstreeks uit uw productencatalogus. Op die manier houdt u de gegevens in uw LeGuide Merchant-account altijd actueel. Ook als u meerdere storeviews hebt, kunt u onze extensie inzetten. Hij genereert dan voor elke storeview apart een eigen Shopping data Feed. Voor het beste resultaat kunt u uw producten indelen in categorieën volgens de LeGuide-producttaxonomie. Desgewenst kunt u specifieke producten van een data feed uitsluiten of er juist aan toevoegen. Verder kunt u unieke identifiers (EAN, UPC of MPN) toewijzen en bij elk product de juiste beschrijving selecteren. Er zijn ook nog een aantal geavanceerde mogelijkheden, zoals uw eigen velden toevoegen en informatie meegeven over btw en verzendkosten.

Configureerbare producten met de juiste links

Het was al mogelijk om de onderliggende producten van een configureerbaar product te voorzien van de juiste bovenliggende data middels een multiple-select. Nu is het met de LeGuide Datafeed extensie mogelijk om deze URL te voorzien van een kleine shortcode waardoor de configuratie van het product direct wordt meegenomen waardoor de betreffende optie en prijs automatisch wordt aangepast middels de link. Op deze manier klopt de link in de Feed voor bezoeker en wordt deze ook goedgekeurd in het LeGuide Merchant account omdat de prijs en configuratie gelijk is aan de product informatie in de feed.
Als voorbeeld, de link zal dan zijn ; www.yourmagentostore.com/knifeset#40=3

Screenshots

{{block type="gallery/show" id="leguide-datafeed"}}

Maak uw LeGuide Data Feed perfect

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan om uw Shopping Feeds voor eens en voor altijd helemaal in orde te maken. Als u onze LeGuide Shopping-extensie voor Magento gebruikt, weet u zeker dat uw Shopping Feeds altijd zijn opgebouwd volgens de actuele specificaties van LeGuide Merchant. Ook zorgt de software ervoor dat uw Shopping Feeds met alle attributen gevuld zijn. Voortaan maakt u altijd maximaal gebruik van de krachtige mogelijkheden van uw LeGuide Merchant-account om uw producten te adverteren.

Over LeGuide

De LeGuide groep is een pan-Europees bedrijf met websites in 14 landen en negen talen. De belangrijkste consumentenmerken van Leguide zijn; LeGuide.com, Ciao, Webmarchand, choozen en Dooyoo en blacklist.me welke elke maand door 14,8 miljoen consumenten wordt beozcht. Het is mogelijk om verbinding te maken met deze netwerken via de LeGuide feedconfiguratie.

De LeGuide Feed werkt met de volgende LeGuide merken:

http://www.leguide.com/
http://www.ciao.com/
http://www.choozen.com/
http://www.dooyoo.com/
http://www.webmarchand.com/
http://www.pricesavvy.co.uk/
http://www.webkupiec.pl/
http://www.prisvis.se/
http://www.koopkeus.nl/
http://www.prisvis.dk/
http://www.pagineprezzi.it/
http://www.mercamania.es/
http://www.shopwahl.de/

Kenmerken Back to Top
 • Optie om producten uit te sluiten
 • Optie om de juiste attributen toe te wijzen
 • Optie om de product-identifiers als EAN & MPN codes toe te wijzen
 • Optie om de categorie structuur aan te geven
 • Kant en klare oplossing, geen XML of API kennis benodigd
 • Exporteert altijd een nette XML feed
 • Werkt met een onbeperkt aantal storeviews store
 • 100% gebouwd voor LeGuide
 • Snelle configuratie
 • 15 dagen niet goed geld terug garantie
 • Voor beginners en gevorderden
 • Wordt geleverd met volledige documentatie
 • Werkt met de nieuwste versies van Magento®
Release opmerkingen Back to Top

Version 1.1.1 * Marketplace Release Version 1.1.0 * New feed filter options * Improved feed shipping options * Improved feed category options * Server overwrites settings * Overall bugfixes Version 1.0.1 * Configurable Switch URLs; Automatically adds a Shortcode to your configurable URL that automatically selects the right simple-product option and price * Set Grouped Price; Set the minimum, default or total price for the grouped product in the feed * Improved Configurable products handling * Improved Catalog Price Rule handling * Improved Multi-store attribute values * Improved Multi-store currency values Version 1.0.0 * First Stable Release

Review Back to Top
Schrijf uw eigen review
Write a Review