Multi Store Pick Up & Pay Pack

Creeer een nieuwe betalingsmethode en verzendmethode waarmee u de "gereed om af te halen" e-mail eenvoudig kunt sturen.! Wanneer de klant kiest voor afhalen van de bestelling in de één van de beschikbare winkels is het mogelijk om de betaalmethode "betalen in de winkel" te tonen zodat klanten hun bestellingen nog efficienter kunnen afronden. De gekozen locatie wordt vervolgens ingeladen middels een static block in de "bestelling is klaar om afgehaald te worden" e-mail.

Het is mogelijk om een onbeperkt aantal winkels toe te voegen zodat de klant gemakkelijk kan selecteren welke winkel zij de voorkeur geven. Als de verzendmethode "afhalen in winkel" is gekozen zal er een nieuwe knop zichtbaar zijn in de back-end / admin van uw Magento winkel. Met deze knop wordt er direct een e-mail met een aantal persoonlijke details van de bestelling en informatie over de winkel verstuurd.

E-mail: Uw bestelling is klaar om opgehaald te worden

Zodra de bestelling klaar om opgehaald te worden vanuit de winkel kunt u middels een muisklik te e-mail versturen met daarin het gepersonaliseerde afhgaalbericht. Deze e-mail kan worden aangepast door de e-mail in het algemeen als template te bewerken waarnaar de locatie informatie wordt ingeladen middels een Statisch Blok, op deze manier kunt u voor elke locatie een Statisch Blok aanmaken binnen Magento en koppelen aan de desbetreffende winkel. Het statische blok wordt vervolgens ingeladen in de e-mail met het afhaalbericht. Naast het afhaalbericht is de winkelomschrijving ook zichtbaar op de orderbevestiging van de klant onder het blok "verzendinformatie".

Screenshots

Betalingsmethode: Betalen in de winkel

Als u wilt dat uw klanten kunnen betalen in de winkel kunt u gemakkelijk de betalingsmethode inschakelen via de configuratie. Het is ook mogelijk om deze betalingsmethode enkel weer te geven wanneer de klant als verzendmethode "afhalen in winkel" heeft geselecteer. Uiteraard is het ook mogelijk om deze betalingsmethode in zijn geheel uit te schakelen.

Verzendmethode: Afhalen in de winkel

De nieuwe verzendmethode kan eenvoudig geconfigureerd worden in de configuratie waar alle Magento verzendmethodes worden weergegeven. Het is mogelijk om een onbeperkt aantal afhaallocaties toe te voegen aan deze verzendmethode. Via een eenvoudige tabel kunt u de locaties toevoegen en voorzien van een titel, omschrijving, e-mail adres en een static block. De titel en omschrijving worden in de front-end getoond, het e-mail adres kan gebruikt worden om een kopie van het order/afhaalbericht te sturen naar de betreffende winkel om deze op de hoogte te houden en het Statische blok kan worden ingeladen om de juiste winkelinformatie weer te geven. Het is tevens mogelijk om een extra fee te rekenen per order of per item binnen de order.

Button op orderniveau: Stuur Afhaalbericht

In de back-end is het mogelijk om het afhaalbericht te versturen middels een nieuwe button welke in de order is te vinden, deze button is ook te zien in de screenshots. Hiernaar wordt de gepersonaliseerde e-mail met de juiste winkelinformatie verzonden naar de klant welke de verzendmethode heeft geselecteerd. Op deze manier wordt de klant weet de klant wanneer de order klaar is om afgehaald te worden.

Technical Product Features

 • Nieuwe betalingsmethode: Betalen in winkel
 • Nieuwe verzendmethode: Afhalen in winkel
 • Mogelijkheid om de betalingsmethode "betalen in winkel" enkel in te schakelen wanneer "afhalen in winkel" is gekozen
 • Voeg oneindig veel winkellocaties toe   MEERDERE AFHAALPUNTEN
 • De e-mail met locatie informatie eenvoudig wijzigen via een Static Block
 • Stuur de "klaar om af te halen" e-mail middels één button    NIEUWE BUTTON
 • Voeg eenvoudig korting of kosten toe per order of per item voor het afhalen

Over Magmodules

Wij zijn een Nederlands Magento® Only bureau volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen van extensies voor Magento®1 en Magento®2. Al onze extensies zijn van hoge kwaliteit en gecodeerd door ons eigen team. Ons support team is er altijd om u te helpen.

Extension Features

 • Kant en klare oplossing
 • Toegankelijke configuratie
 • 15 dagen niet goed geld terug garantie
 • Voeg een ongelimiteerd aantal winkels toe
 • Geleverd met volledige documentatie
 • Getest op de nieuwste versies van Magento

Recensies over Multi Store Pick Up & Pay Pack door onze klanten
9/10

6 klanten
 • Beoordeling
  Works as described
  Geschreven door Randyop 30-09-2016
  easy to install and configure. Works as promised
 • Beoordeling
  Great extension with great support
  Geschreven door MrGrabop 24-03-2016
  We are using this extension since over 1 year without Problems. After udating to the latest version we need a little bit help, Magmodules answers very fast and professional and we fix the problem within a few minutes. Awesome, like all other extensions of Magmodules!
 • Beoordeling
  Great value, Best service
  Geschreven door Peterdijkxhoornop 22-10-2015
  Installing was a bit of a problem, but service was very fast and excellent. Very happy with this module.
 • Beoordeling
  Great Module
  Geschreven door Stapdigovop 21-04-2015
  Installation and configuration was very easy. We had another similar module installed that never worked as expected and it was conflicting with this module. Thanks to support they quickly figured out the problem. As a future enhancement, it would be nice to have a small text showing on success page to display (since this is store pick) store information. Support is great.Answered all my questions. Thanks again
 • Beoordeling
  Simple, but great
  Geschreven door Johnhethartop 05-06-2014
  We needed the ability to send our customers an e-mail that their order where ready to pick-up. So we didn't need the custom shipping- and payment method. After installation we had some questions and the support team reacted really quick! Thank you guys!(hide)
 • Beoordeling
  Very complete!
  Geschreven door Frank14op 06-03-2013
  Well, i chose this extension because it comes with a pre-configured shipping AND an payment method.Installation was easy and it works like a charm, now i just have to click the ''send pickup e-mail'' button and i'm done!

License

Waarom gebruiken we Licentie-codes?
Wij maken gebruik van licentie-code in onze extensies voor licenties en anti-kopie doeleinden. De aangekochte extensies werken alleen in de Magento® installaties dat waar u een licentie codeheeft. Elke licentie-code gekoppeld aan één domein; de licentie-code moet worden gebruikt voor de Magento® installatie op dat specifieke domein. U kunt de extensie niet zonder een licentie-code gebruiken gezien u de extensie extensie moet activeren met behulp van de licentiesleutel.

Elke licentie-code is geldig voor één enkele Magento® installatie. Één enkele Magento installatie is een losse installatie van Magento® welke kan bestaan uit een onbeperkte hoeveelheid websites, winkels en winkelzichten.

Zie deze handleiding voor meer informatie over hoe deze licentie-code te te veranderen of toe te voegen. Het is via uw account dashboard eenvoudig om nieuwe licentie-codes voor uw staging/ontwikkel/test omgeving aan te maken.

De licentiecode werkt niet
Als u een licentie sleutel heeft die geldig is voor het domein waar Magento® is geïnstalleerd, zal een rode foutmelding getoond worden in de configuratie waarin staat dat de licentie ongeldig is en dat de extensie niet kan worden ingeschakeld. Controleer of uw licentie-code domeinnaam gelijk is aan de installatie url van uw Magento® winkel. Op deze manier kunt u de licentie-code opnieuw genereren via uw account op Magmodules.eu. Wanneer de code ongeldig blijft raden we u aan contact op te nemen met onze support-afdeling.

Verhuizen van de licentie ivm een nieuwe winkel en/of domein.
Onze extensies worden standaaard geleverd met 6 maanden support, de laatste versie kan ten alle tijden gedownload worden via het account op Magmodules. De licentie-sleutel zal altijd actief blijven voor dat bepaalde domein. Wanneer u de winkel wilt verplaatsen naar een nieuw domein, moet u ook een nieuwe licentiesleutel aanmaken, deze kan slechts één keer kan worden gegenereerd via uw account en het "my license keys" tabblad. Gelieve te herinneren dat dit een eenmalige functie dus als u deze de licentiesleutel van uw productie winkel nog eens dient te veranderen, neem dan contact met ons op. Meer over het toevoegen en bewerken van een licentie-code kan hier worden gevonden.

Heeft u een andere licentie-code voor testdoeleinden nodig?
Het is mogelijk om 2 ontwikkel/test/staging code toe te voegen na uw aankoop in uw account dashboard onder het tabblad "my license keys". U kunt alleen gebruik maken van deze licentiesleutels voor de test/staging/ontwikkelomgevingen gezien de codes duidelijk gemarkeerd als testomgevingen. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het gebruik van de subdomein "dev.storeurl.com" of "staging.storeurl.com" of "testing.storeurl.com" - op deze manier controleren we de licentie codes om te zien dat de licentiesleutel zal worden gebruikt voor test doeleinden en niet voor de productie/live omgeving.

Later verhuizen naar een productie / live omgeving?
Wanneer u de extensie tijdelijk in uw testomgeving wilt proberen en later in een productie-omgeving wilt zetten raden we aan om tijdens het aankoopporcess de uiteindelijke domeinnaam in te voeren. Deze wordt dan als productie-licentie aangemaakt waarnaar u zelf, eenvoudig, via uw account onder de "my license key" tab verschillende licenteis kan aamaken voor de ontwikkel/test/staging omgeving.

Trial Period

Op alle extensies vanuit onze Magmodules store geld een 15 dagen niet goed geld terug garantie van 15 dagen.
Tijdens deze periode is het mogelijk om de extensie volledig te testen om te kijken of deze aan uw verwachtingen voldoet.

Als u niet helemaal tevreden bent met een extensie dan kunt u dat binnen tijdslimiet aangeven. Zodra we uw verzoek met de factuur binnen 14 dagen na aankoop hebben ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk overgaan tot een terugbetaling.

De voorwaarden voor deze 15 dagen "geld terug" garantie zijn als volgt:
- De originele factuur moet worden meegestuurd;
- Als de module al is geïnstalleerd, is het een vereiste dat het volledig is verwijderd van de server en niet meer wordt gebruikt;
- Deze garantie geldt niet voor op maat gemaakte producten;
- Deze garantie geldt niet voor diensten zoals de installatie dienst, ontvangt u alleen de terugbetaling van de prijs van de producten.

Wilt u onze 15 dagen garantie te gebruiken neem dan contact met ons op. We horen graag van u de volgende dingen:
- De naam van de extensie;
- De bestelling of factuurnummer;
- Of u wilt het product ruilen voor een kortingscode of het aankoopbedrag terug wenst

Hoewel het niet nodig is om een ​​reden te geven voor de terugkeer van de uitbreiding, zouden we nog steeds graag horen waarom het product niet aansluit bij uw verwachtingen.
We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en doen er alles aan deze verwachting zo juist mogelijk in te schatten.

Changelog

Version 1.5.1, release date: 29-06-2018
* Added new function to auto change the status after pickup email has been sent
* Added comprehensive notes to the order
* Small bug fixes and improvements

Version 1.5.0, release date: 18-06-2018
* Small Improvements

Version 1.4.1, release date: 13-10-2017
* CSS Fix

Version 1.4.0, release date: 13-10-2017
* Marketplace Release

Version 1.3.9, release date: 27-09-2016
* Mail que fix for Magento < 1.9.1.1

Version 1.3.8, release date: 30-08-2016
* Small CSS update

Version 1.3.7, release date: 25-06-2016
* Added css option to enable scrollable div in checkout when using large list of pickup locations

Version 1.3.6, release date: 20-04-2016
* Small bug fix for compilation

Version 1.3.5, release date: 04-03-2016
* Updated status handeling

Version 1.3.2, release date: 16-11-2015
* Small bug fix in static block include

Version 1.3.1, release date: 22-10-2015
* Option to create a unlimited of store locations in the back-end with to show all your store-pickup-points.
* Set a e-mail with to the certain pickup location to inform about the pickup.

Version 1.2.0, release date: 12-03-2015
* Improved handeling of button placement in order view
* Freshly written email theme
* Added links to helpdesk in admin
* Made compatible with Magento 1.9
* Small bug fixes

Version 1.1.6, release date: 15-12-2014
*Small Bugfixes

Version 1.1.5, release date: 25-07-2013
*Added functionality to disable the Payment at Pickup option when order is shipped instead of being picked up.

Version 1.1.0, release date: 28-03-2013
* Updated email template
* Added support for business hours in email
* Added support for store directions in email
* Added Dutch language support (admin & email template)

Version 1.0.0, release date: 27-02-2013
* First release
X

Download Multi Store Pick Up & Pay Pack voor Magento (versie: 1.5.1)

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 45,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 45,00
Extension Support
Services
€ 45,00